Threads: 1
(07-23-2011, 04:22 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Ево, мени је драго да ви толико верујете у ову екипу. Искрен да будем, ја не верујем ни мрву једину у овај тим.
(07-23-2011, 04:22 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Наравно, сваку утакмицу ћу ићи, бодрићу тим, грло ћу цепати, последње паре издвајати да их било где гледам, али никада у животу нисам био скептик као пред ову сезону.
Како можеш подржавати нешто у шта не верујеш ?!?!
Како можеш ширити позитивну енергију коју екипа треба са трибина ако си песимиста ?!?!
Вера и нада умиру када и људи умру, када Звезде нестане - значи; НИКАДА !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 7
јели жреб за треће коло квалификација за ЛЕ сада у петак или следеће недеље :-\
И крв тече моја црвено белих боја
И моя кровь течет красного и белого цветов
Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα
And my blood runs red and white colors
Threads: 83
(07-25-2011, 07:23 PM)Православље link Wrote:јели жреб за треће коло квалификација за ЛЕ сада у петак или следеће недеље :-\
Жреб је 5.августа...
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa...r2011.html
И још једном за све, потенцијални противници, датуми одигравања, све има на овом сајту:
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa...l2011.html
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 38
Не може човек ни на годишњи одмор да оде а да у клубу, а самим тим и овде на форуму, не буде неки пичвајз!? ??? Санкције које су уделили остали чланови администрације су заведене, а и додате су неке са моје стране. Нека сви који су писали на последње 3 стране прелистају то штиво да виде да ли су и како санкционисани.
За увреду другом кориснику да је гробар, само због неслагања у размишљању ћу овде јавно предложити моментални БАН! Са остатком администрацијe ћу у најскоријем року видети да ли мој предлог подржавају. Такве ствари су НЕДОПУСТИВЕ!
Threads: 0
Требало је имати стомак и гледати ово мучење. Неко ће рећи победи се у зубе не гледа, ок, али овако се побеђује једном у 20 утакмица. Били смо немоћни на средини терена, толико непрецизних пасова, без воље у појединим тренуцима, нема притиска, на њихове играче, фали високи и скочан одбрамбени играч (ми их имамо 3 али околности су такве да не дозвољавају да играју).
Оптимиста сам, верујем у то да ћемо их самлести на Маракани и да је ово само лош дан.
Навијање, свака част, песма није стала ниједног тренутка.
Искључите ТВ, укључите мозак
Threads: 3
Прва текма, шта друго рећи.
Каду изненађујуће добар. Гдје нам је одбрана?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 0
Ове пролазимо, мада кад помислим на скоро испадање Војводине након лоше игре и победе 2-0 у гостима, стрепећу и у реваншу. Такво време дошло :-\ Знам да ми и Војводина као клубови нисмо за поређење, али долазимо из исте лиге, из исте државе, из исте приче... За нешто даље и више не смем ни да помислим. Једино ако се форма напрасно не подигне за 15-20 дана.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Threads: 83
Пусти Војводину... Нису ту чиста посла... Бати се више исплатило да намести утакмицу и узме кинту, него да има трошкове око гостовања у Израелу, па дочекивања исте екипе, која је реално јача од њих...
Што се нас тиче, једино вредно помена од јуче је победа... Све остало за заборав... И добро је што тако причају и тренер и председник клуба... Свесни су да је било лоше! А мислим да су такође свесни да од овога лошије не може... Шта је разлог томе, не треба ни да улазимо превише и да трошимо енергију... Све снаге, њихове а и наше треба усмерити на велику подршку са трибина у реваншу, како би игра била неупоредиво боља, ефикаснија и обаћавајућа пред наредна искушења!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 18
(07-29-2011, 07:11 AM)Red Star Forever link Wrote:Свесни су да је било лоше! А мислим да су такође свесни да од овога лошије не може... Шта је разлог томе, не треба ни да улазимо превише и да трошимо енергију... Све снаге, њихове а и наше треба усмерити на велику подршку са трибина у реваншу, како би игра била неупоредиво боља, ефикаснија и обаћавајућа пред наредна искушења!
Проћи ћемо ове на Маракани, али шта ће бити после кад нам дође нека озбиљна екипа бога питај....
Threads: 28
...прасе се не тови пред Божић а и нема са чим.Домаћин се опет зајебао,погрешио шта ће да сеје и ово што је посејао одабрао лоше зрно па ће род највероватније да подбаци.Преварио изгледа Задругу и ове сезоне.Већ је почео да кука и пребацује одговорност на све друге осим себе.Реално и банка му није дала пара као што се надао за боље семе ал га највише закопавају дата обећања.Ипак сачекаће га Задруга још мало иначе мотка има да ради опасно.
|