Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
1. ЗАБРАЊЕНО је вређање Управе клуба, чланова руководства, тренера и играчког кадра.

Прекршио си тачку 1 правилника о понашању.

Санкција је опомена!
И треба да га отера,све би их отерао да ми се понашају тако.Ако су дошли да играју за клуб ове величине онда морају бити максимално озбиљни па то био и роналдињо.
Jeдна је Србија!
Слажем се. па таман да је Меси има да зна како може да се понаша. а за ово, извињавам се ако сам га нечим увредио... па шта бре он мисли.

Дечко је имао тешку борбу и трагедију и хвала богу што је из тога изашао као победник. Не желим да мислим да су му она скандирања са севера помутила мало везу са реалношћу и подигла га изнад осталих, али ако је тако онда је то жалосно!
РСФ, брате мој, испромашивао си се у претходном посту као Јевта и Калуђер заједно  ;D.

Најпре, Ли Ади је једини играч коме се нису дуговале паре, тј. једини који је сваку плату добио на време, јер се после његове прве утакмице за Звзеду видело о каквом се играчу ради и овима из управе је било јасно да такав играч ни за трен не сме бити незадовољан, јер представља златну коку за клуб како у играчком тако и у финансијском смислу. Е сад колико је Ади добар играч, толико је и неинтелигентан па га је његов менаџер (робовласник) Николић на зимској паузи кренуо да хушка против клуба не би ли што пре отишао из истог у неку јачу и богатију лигу, јер је схватио да је овде залутао. Али нико га није терао да потпише за Звезду.

Што се тиче Миловановића, дечко је неопевана ленштина и хронично незаинтересован за озбиљан фудбал, на страну његови фудбалски неквалитети. Маровић га је више пута током зимских припрема опомињао да не кривинари код физичких вежби, а овај је нон стоп кукао како није у стању сваку вежбу да испрати. Замисли професионални спортиста кука како на тренингу да су му вежбе претешке.

Што се тиче Стаменог, јесте он нама свима драг, али једно су емоције навијача, а друго је одговорност који тренер има како према управи клуба која га је поставила, тако и према навијачима. Стамени је једноставно пао у форми и постао киксер, а при том је и линијаш тежак, а Бајкове партије од кад је постао први голман само показују да је Роби био у праву.

И на крају Вилота, ја сам као и сви био у шоку кад сам синоћ чуо ту вест, али пошто сви ми имамо неке изворе у клубу, онда није битно шта новинари кажу, али је чињеница да је за кратко време накупио неколико грехова и да није кашњење од 20 минута због пасоша (што је недопустиво) једини разлог. Кап је прелила чашу после меча кад му је  Робирекао да му одузима траку, али га и не одстрањује из тима, а затим га је  Вилота изнапушавао најсочније. Е тад сам за тренутак пожелео да нам је тренер Синиша Михајловић, јер би га овај за тако нешто испребијао за вјек вјекова.

И зато, Роби, казни их све ако треба, као некад Бата Стане, мора да се зна ко коси, а ко воду носи!!!
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
(07-17-2011, 03:11 PM)николаБГ link Wrote:[quote author=Red Star Forever link=topic=4007.msg92870#msg92870 date=1310900016]
И сад је исти тај Роби у позицији да моли дртину која се напија по БГД сплавовима и клубовима из вече у вече да моли да игра за свети дрес?! Ма пуши курац тзв.
Да ли знаш да имамо једно 5 играча који су свако друго вече пијани по фристајлеру, пуше, пију по литар вискија за вече и сл?

(07-17-2011, 10:53 AM)Red Star Forever link Wrote:Драго, не желим те у Звезди, ако ти је Звезда последња опција! У Звезду се долази само ако ти је прва опција!!!
Ти си РСФ још увек у 1991-ој, или барем селективно јеси па ти смета увођење некадашње дисциплине.
[/quote]

1. Имамо ми и више од 5 таквих играча, и увек смо их имали... Виђам их ја, као и ти свуда по граду, али се не хвале тиме и не излазе им слике по новинама... И наравно тако се понашају кад имају 20 и кусур година, младост лудост... Ожене се па се смире, или се једноставно не експонирају... А ми хоћемо да доведемо човека од 36 година који се ко дечачић напија и дивља свако вече, затвара клубове и слике са извоштеним лицем му излазе по разним таблоидном новинама... Братееееее....

2. Брате, далеко сам ја од 91., а нажалост и наша Звезда... Зар се нисмо одавно сложили да нећемо никог да молимо и да га вучемо за рукав ако нема и промил жеље да дође на Маракану?! Па зар ти пример Ковачевића ништа не говори? Имао је и боље понуде од Звезде, али дошао је код нас... Па Луковић такође има солидне понуде, али је изразио жељу да дође на позајмицу код нас, само ако тренер то наравно одобри, а Гаспром исфинансира...

Још једном, добро проичитајте и ти и остали шта сам написао, нисам критиковао Робија због наведених играча, него клуб који доводи тренера у ситуацију да прелама због њихових проблема са играчима... Те приче да су само Адију плаћали а он се издркавао, да Декса није могао односно хтео да прати ритам тренинга и да је ленштина су ми тотално безвезе... Играч који је највише трчао у Звезди (у својој капитенској сезони) да буде ленштина? Просто ми је немогуће... Пре ће бити да је новац од његовог клуба који је био уплаћиван док је био на позајмици завршавао на неким другим рачунима, а кад ти то ради клуб за који си дао цео живот, онда је нормално да ти се у глави направи лом и да ти тренинг постаје оптерећење...

Кад сам рекао да ће Роби летети са свима осталима, то је зато што са овом тренутном "питом" тешко да може да има резултате... Без одбране, без озбиљног нападача, нема ни резултата... А сходно томе да су га довели они који не могу да испрате оно што он тражи, бојим се да онај ко их замени неће задржати Робија...

Наравно да тренер треба да буде ауторитативан, али не треба да чека 17 грешака па да онда напуши играча, ваљда се прва грешка санкционише и нема понављања... А овако нам је и дао тему да размишљамо шта, како, зашто... Можда сам остао недоречен у претходном посту, али сада сам надам се био јаснији...

Поента мог писанија је да се сви тргну и схвате не само да се налазе у Црвеној Звезди, него да је ово сезона БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ!!! Ако сад не направе резултат (титула минимум), е онда ћемо живети дефинитивно у 91. и сећати се Звезде каква је некад била... У том смислу, треба да поједу своје говно и да скупе редове, како би направили резултат и кенули путем славе... Нико није изнад Звезде!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Прочитах Аџићеву изјаву да Ли Ади може да заигра, ако се испостави да је изостао са припрема оправдано!!!

Ја дефинитивно ово видим као удар на институцију Црвене Звезде. Тај човјек не смије, али не смије никада више крочити на терен у првој постави. Не знам шта би по мени требао да уради да би окајао своје непоштовање клуба, Делија... Институције. Када дођеш у туђу кућу постоје норме понашања, а да ти у властитој кући, јер Црвена Звезда то јесте за свакога ко обуче њене боје, па био играч, навијач, исказујеш толику некултуру то нема преседана који би условио његов повратак на терен. Преседан није ни ситуација са дефанзивцима у коју нас ували Аџић, као што преседан није ни то да ли је стварно био болестан па је пропустио почетак припрема.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Који год документ да донесе из Гане, може се тиме обрисати гузица. Чим слети на "Теслу" правац ВМА или Торлак да се установи јел имао маларију или курцобољу. На основу тога треба повући даљње потезе.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Kоје бре сад потезе? Јел он одстрањен из тима и већ је речено да се не рачуна на њега или шта?! Ајде онда и Вилоту да вратимо пошто се извинио! Људи, исти аршини морају за све да важе! Ако су многи већ рекли да је тренерова последња, па међу њима и ти Кизо, чему сад провера било које врсте за Адија? Ћао здраво и не желимо те више! Или ће враћањем у тим погазити Робијеву, и непосредно признати да њиховом кривицом није играо, или ће истрајати и доказати да су приче да је био плаћен а да нас је завитлавао биле истините!

Ја сам прозван због нефлексибилности, а овде људи иду из крајности у крајност... Не може овако и онако, него исто за све! Ако нема повратка за Вилоту, нема ни за Адија јер је он много "грешнији" од дојучерашњег капитена! Ако се "једу говна" због бољег Звездиног сутра, онда се једу за све играче који су "на леду"! У супротном, повратак Адија у тим, није ли и то урушавање тренеровог ауторитета?!

Из свих мојих ранијих постова избија оптимизам и нада у боље сутра, али ја лично осећам велику тензију у клубу јер је као што сам претходно и рекао ова сезона је БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ! Осећам да се неки губе у времену и простору и да не могу да издрже притисак који се појавио овим повредама, изостанцима појединаца, кажњавањем неких других и слично... Не мислим ту на тренера, мада ни њему сигурно није лако и кипи ништа мање од играча, али дефинитивно могу да закључим да је управа, тј. спортски део исте недовољно дорастао задацима и да ће бити најодговорнији уколико крене лоше!

п.с. Наравно, ја се и даље, поред свих недаћа, надам повољним резултатима нашег клуба, а то је минимум титула, бар прво коло Уефа купа, а ако буде среће и Лига, али о том потом...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(07-17-2011, 11:05 AM)дрвосеча link Wrote:Свако ко покушава да преко Звезде прода, или гура своје играче, био то Муслин, или неко десети за мене лично је НЕПРИЈАТЕЉ! И мој, и Звездин, и свих Звездаша!!! Таквог треба послати одмах у Забелу! Треба га личновати, требамо му се сви покакити у уста!
Звезда није ничије приватно власништво, нити је дроља коју могу да злоупотребаљавају разни олоши, крелоси, криминалци, менаџери, политичари, ку...ци, палци...

Само без ружних речи и сочних увреда. Нема разлога за тим стварима. Хајде да одржимо ниво ове дискусије како доликује овом форуму....
Извињавам се... ја ћу моје да исправим.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: