Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
РСФ, брате, гледаш те ствари са једне стране, али погледај и са друге.

Говориш о дуговањима Адију и Декси. Па коме се нису дуговале паре у протеклих неколико година? Како се нпр. Исах никад није побунио за све ове године, а дечко је прошао сито и решето од америчког конобара до Достане и Кристића. Ако то и јесу разлози њихових дјела, то их опет не оправдава. Професионалац треба да одрађује своје обавезе, а не да их избјегава, прозива свој клуб у медијима и долази и одлази кад му падне на памет као што ради Ади. Дексу смо сасвим оправдано прозвали Стелтом, био је безвољан и невидљив на терену. Можда не својом кривицом, и његову љубав према клубу не спорим, али добро се сјећам да је тјерање Дексе са припрема овдје наишло на одобравање.

Хајде да сачекамо епилог овога око Вилоте, ево како видим, извињава се.
[Image: 35c0qqq.gif]
Конвертер ме зеза и зато извините за нека слова која нису исправна
- Желео бих овим путем да се извиним саиграчима, стручном штабу и навијачима. Ако сам нечим увредио ауторитет и личност тренера Роберта Просинечког, кајем се због тога. Најискреније, то ми није била намера, јер све што сам радио и радим, посвећено је жељи да се остваре циљеви, како клупски тако и лични, а то је у овом случају исто. Надам се да ћу у наредним данима имати прилику да разговором разрешимо ову ситуацију, а ја сам спреман на било коју евентуалну санкцију од стране тренера и клуба. Ја ћу својим даљим залагањем, трудом и односом исправити ову грешку – рекао је Вилотић.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/kazna-...ontent.htm
Jeдна је Србија!
http://www.crvenazvezdafk.com/src/kazna-...ontent.htm
Сад само да Бог да памети, да се ствар испегла. Надам се да је јучерашња Робијева изјава дата у афекту, тј. да ће се наћи неки компромис. Добро би било да Вилота у перспективи конкурише за први тим, али да се опрости од капитенске траке. Можда ће неко за целу ову ситуацију рећи да "ко зна за шта је то добро", али ја и даље мислим да нам све ово није требало на крају припрема и пред почетак сезоне.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Роби зна шта је Звезда, играо је у њој онда када је била најбоља на свету и зна какви су односи онда били у клубу. Ови данашњи дрипци немају представу ни шта је Звезда ни како треба да се понашају, а још мање како да играју. У сваком сличном наредном случају увек ћу стати на робијеву страну. Неко мора да објасни дрипцима чији дрес носе и какву то одговорност повлачи.

(07-17-2011, 12:07 PM)Џукац link Wrote:- Желео бих овим путем да се извиним саиграчима, стручном штабу и навијачима. Ако сам нечим увредио ауторитет и личност тренера Роберта Просинечког, кајем се због тога. Најискреније, то ми није била намера, јер све што сам радио и радим, посвећено је жељи да се остваре циљеви, како клупски тако и лични, а то је у овом случају исто.

Oво много боде очи. Очигледно да извињење није искрено, и да Вилота не зна где је погрешио, или се прави да не зна. Волео бих да Роби и он попричају и да се ситуација разреши што пре. Шта год Роби одлучи сигуран сам да је то најбоља одлука!
Исто тако ни Роберт није рекао зашто је отерао Вилотића, а новинарима није за веровати све што напишу. То ''Ако сам нечим увредио'' мени уопште не боде очи јер нисам, као и већина овде упућен шта се стварно издешавало. Другим речима, они не желе да им дају разлог да додатно испирају уста са нама, већ да се проблеми унутар ФКЦЗ тамо и реше. Искрено извињење се не даје изјавом, него та изјава отвара могућност разговора поменуте двојице, и на жељу свих нас решавање проблема.
[Image: 2e1f67k.jpg]
(07-17-2011, 10:53 AM)Red Star Forever link Wrote:И сад је исти тај Роби у позицији да моли дртину која се напија по БГД сплавовима и клубовима из вече у вече да моли да игра за свети дрес?! Ма пуши курац тзв.
Да ли знаш да имамо једно 5 играча који су свако друго вече пијани по фристајлеру, пуше, пију по литар вискија за вече и сл?

(07-17-2011, 10:53 AM)Red Star Forever link Wrote:Драго, не желим те у Звезди, ако ти је Звезда последња опција! У Звезду се долази само ако ти је прва опција!!!
Ти си РСФ још увек у 1991-ој, или барем селективно јеси па ти смета увођење некадашње дисциплине.
(07-17-2011, 10:53 AM)Red Star Forever link Wrote:Роби и сви остали, уозбиљујте се да не би летели сви до једног већ на полусезони!
Ти добро знаш које је моје мишљење било пре доласка Просинечког, али са друге стране сада њега видим као једину светлу тачку у клубу, изузимајући навијаче наравно. Не видим како си нешто овако могао да напишеш!

Критикујеш га због Адија, због дебелог Дексе, лудог Стаменковића. Човек је од гована направио питу, ми као навијачи то морамо да видимо. Нек иду ако треба Лукић и кумови, али Роби је прича за себе, он не сме да се ни у једној комбинацији нађе на истом списку са осталима!
Просинечки је наша легенда,а пре свега људина,човек који не би од комарца направио слона поготово у овој нашој ситуацији.Са друге стране Вилота исто мени бар делује као миран скроман момак,али сам сигуран да Роби овако не би реаговао да се нешто није десило.

Проблем је што се ово десило прост разлог што је нама свима Вилота онај играч око ког смо се сви окупили у његовој тада несрећи и који нам је свима прирастао на неки начин за срце и проблем јесте тај што неки то неће моћи да раздвоје са професионализмом,тако да сам сигуран да ће неки једва чекати неки лош резултат па да преко њега због овога терају или и видљиво постану опозиција Робију.

Ја се надам неком помирењу и да се однос изглади,не треба занемарити ни да би ово био после Адија још један неки у перспективи финансијски ударац нашем клубу јер реално и Вилота и Ади су били играчи од које продаје би могли да узмемо неке паре,а да нису смешне а сад,Адија после свега нико ни не жели,надајмо се да неће бити и сад исти случај. А о квалитету Вилоте исто беспотребно је причати.

Што се Миловановића тиче чисто сумњам да је Роби имао било каквог великог удела у тој причи,већ људи из управе,што се Адија тиче ствар је јасна.
(07-17-2011, 12:53 PM)Виноградар link Wrote:Исто тако ни Роберт није рекао зашто је отерао Вилотића, а новинарима није за веровати све што напишу. То ''Ако сам нечим увредио'' мени уопште не боде очи јер нисам, као и већина овде упућен шта се стварно издешавало. Другим речима, они не желе да им дају разлог да додатно испирају уста са нама, већ да се проблеми унутар ФКЦЗ тамо и реше. Искрено извињење се не даје изјавом, него та изјава отвара могућност разговора поменуте двојице, и на жељу свих нас решавање проблема.

Роби је рекао да већ дуже време имају несугласице и да ово није његов једини преступ. Да га је више пута упозорио, али је овај наставио по свом. Коме ћемо да верујемо ако не Роберту Просинечком? Легенди клуба, који је један од најзаслужнијих зато што је име Црвене Звезде уписано златним словима у фудбалској историји. Човеку који живи за овај клуб и који једини у овом тренутку може да нас извуче из провалије у коју су нас гурали претходних година.

Наравно да то ''Ако сам нечим увредио'' боде очи јер ако извињење није искрено боље да га ни не изговараш чисто реда ради. Роби је прво њему рекао да више не рачуна на њега, и сигурно му је рекао и разлог због чега, тако да нема потребе да прича да не зна зашто је одстрањен. Свакако би могао да се састане са Робијем па да то разреше разговором и без ове изјаве. Такође, сат времена пре ове изјаве није желео ништа да коментарише пред новинарима, да би након тога издао саопштење. Не знам да ли је то саопштење састављао његов менаџер или неко трећи, али не користи његовој каријери, као ни њему као личности.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)