Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2011/12
"оба два клуба"  Big Grin аџа нам је мало неписмен!
Победили смо данас на припремама Ашдод са 2-0, осми тим у израелском првенству.
Голове су дали Микић после корнера и Евандро. Двоструки асистент је био Дарко Лазовић, а посебно је одушевио његов продор код другог гола.
Голови и шансе могу да се погледају на сајту Монда.
Ово нам је последња припремна утакмица у Аустрији. Победили смо све утакмице и једном одиграли без голова. Иако нисмо играли против превише јаких противника радује податак да нисмо примили ни један гол. Да није било повреде Пашека било би идеално...

Оно што је лоше је да смо идаље у дефициту са штоперима, а након данашње утакмице изгледа да ћемо морати да доведемо двојицу, јер изгледа да је Роби одстраниo Вилотића из тима и одузео му капитенску траку, коју ће преузети Ковачевић. Ово такође наводи Мондо.
Не могу да верујем шта нам се дешава. Прво повреда Пашека а сад ово, и то баш на позицији у тиму на којој смо у дефициту.  :-\
Сачекај мо званичне информације у вези случаја " Билотић" (званични сајт). Стварно не знам шта ови наши штопери једу, пију или дувају - све до једног. Поверде, не дисциплина и самовоља !!  
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Не желим да доносимо било какве исхитрене коментаре ми навијачи, треба сачекати да се неко званично огласи и да нам објасни о чему је реч. Сасвим сигурно није први пут, јер ће увек пре коначног одстрањивања из екипе уследити бар 2 - 3 опомене од стране тренера. Уколико се обистине сва писања медија, могу да констатујем само једно:

Дубоко нам је забио нож у леђа и нама Делијама и нашој Звезди!
Искључите ТВ, укључите мозак
На спорталу стоји Робијева изјава (не преносим линк јер није дозвољено) да је одржао конференцију за штампу и још каже да је Вилоту отерао због недисциплине и нарушавања његовог угледа и ауторитета и да то није први пут да има проблеме са њим.
Надао сам се да су новинари целу причу надували. На страну Ли Ади, али ако Просинечки досад није изградио ауторитет на Декси Миловановићу и Стаменом... онда стварно не знам шта да мислим. Сад је свеједно ко је крив. Почиње сезона, вероватно без Вилоте, а ми никако да се консолидујемо на најкритичнијој позицији.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
(07-15-2011, 12:07 PM)SevernaArmija89 link Wrote:Мислим да смо прошли веооома добро Smile
Вентспилс је слабашна екипа и реванш се игра код нас,тако да МОРАМО да прескочимо ово

Ја бих ипак пришао сваком противнику са максимално респекта а причао бих искључиво на терену.
Нажалост, изгледа да прича није надувана... Али... Иако ми увек треба да станемо на страну тренера, бојим се да већ са превише играча Роби има проблем са ауторитетом... Или он преувеличава ствари или нешто друго није у реду... То да је Вилотић пљунуо на Звезду и Делије, то ми некако не стоји! Он је момак који после свега што је прошао много чврсто стоји на земљи и зна где му је место и шта му је чинити! Од свих сам очекивао да буду "недисциплиновани" али од њега - никад! Стога, мени ова прича страшно смрди...

Даље, волео би да знам како то капитен тима подрива ауторитет тренера, дај нам Роби конкретне доказе, овако уопштено и сам доводиш свој ауторитет код нас навијача...

И на крају, неозбиљно делује да  Роби проба Савиа и Мићка на најодоговорнијој позицији у тиму... Па мајку му, од њих би на тој позицији био бољи и омладинац коме је то основно место у тиму, а и било који прволигашли играч за кога ми сигурно имамо пара!

Дакле, све ми ово мнооого смрди и тек сад почињем да осећам неку горчину... неозбиљно од стране свих... И Аџа и Роби, па тек на крају Вилота...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
РСФ сви смо разочарани због овакве вести, нарочито што ће се атмосфера у екипи нарушити. Ипак мора да се зна ко је главни, а то је свакако тренер! Ко год био играч, мора да поштује реч тренера и да ради оно што му се каже.

(07-16-2011, 10:02 PM)Red Star Forever link Wrote:Нажалост, изгледа да прича није надувана... Али... Иако ми увек треба да станемо на страну тренера, бојим се да већ са превише играча Роби има проблем са ауторитетом... Или он преувеличава ствари или нешто друго није у реду...

Не бих рекао да до сада Роби није имао ауторитет. За све играче које је одстранио је био у праву.
Није Роби крив зато што Ади оде у Гану без ичијег питања иако клуб игра најбитније утакмице у том тренутку.
Није Роби крив што је Миловановић лењ и што неће да тренира.

(07-16-2011, 10:02 PM)Red Star Forever link Wrote:Даље, волео би да знам како то капитен тима подрива ауторитет тренера, дај нам Роби конкретне доказе, овако уопштено и сам доводиш свој ауторитет код нас навијача...

http://www.zurnal.rs/2011/07/16/prosinec...index.html

Овде је нешто речено, али сигурно да неће све информације да процуре у јавност, јер то може имати последице на углед клуба.
Новости јављају да је после овог инцидента Роби Вилоти одузео траку, на шта је овај ушао у вербалну расправу са Робијем, после чега је и донео одлуку да га прецрта из тима док је он тренер. Вероватно су пале и неке тешке речи, чим је Роби онако потресен кад даје изјаву.

(07-16-2011, 10:02 PM)Red Star Forever link Wrote:И на крају, неозбиљно делује да  Роби проба Савиа и Мићка на најодоговорнијој позицији у тиму... Па мајку му, од њих би на тој позицији био бољи и омладинац коме је то основно место у тиму, а и било који прволигашли играч за кога ми сигурно имамо пара!

За ово је једини кривац Аџић. Од како је дошао, Роби му је само тражио штопера репрезентативног калибра. Овај за 7 месеци то још увек није урадио. Роби не трпи просек у екипи, и зато неће да нагомилава просечне играче. Ако је неко доведен, тај је квалитетнији у односу на играче које већ имамо. Уколико не доведемо таквог играча, крпиће се из сопствених редова у нади да ће се Аџић коначно смиловати и довести доброг штопера.

Да се разумемо, и ја готивм Вилоту, стварно је дечко скроз на месту. Васпитан, паметан, и не знам шта му је ово требало... Очигледно је да је улога капитена психолошки утицала на њега. Не може свако на најбољи начин да се избори са притиском који носи капитенска трака у Звезди. Сматрам да је начињена грешка тиме што му је додељена трака, јер после свега што је преживео није требало психолошки га оптеретити и тиме.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)