Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Душане, то ниси у праву. Ми имамо на платном списку људе који се зову "скаути", али нисам приметио да нешто специјално раде. Рецимо, Шестић је један од скаута. Гарантујем ти да би од бивших играча Црвене Звезде, који једва чекају да их неко ангажује, могао одличне скауте да имаш. Да се размиле по целој Србији и да проналазе играче. То ако не будемо направили, никада се више нећемо вратити ни приближно старој слави.
Ако неко тврди да је Пашеко праћен шест месеци, нека кажу ко је човек или тим људи који га је пратио. Живо ме занима ко су ти људи у Црвеној Звезди који то раде. Ево, њима бих се до земље поклонио ако постоје. Али, нисам сигуран да је то тако.
(07-07-2011, 12:29 PM)ултра сепаре link Wrote:[quote author=николаБГ link=topic=3999.msg92668#msg92668 date=1310041611]
Поређења ради, глодарима се у касу слилопреко 20 милиона евра у последњих година дана, не видим ни да су они баш довели Месија!
Ниси ме разумео шта сам хтео да објасним.Под број 1 да се разумемо Меси вреди много више од 20 милиона евра, а ја сам хтео да скренем пажњу да за врхунске игарче треба пуно пара.
[/quote]

нисам мислио стврно на месија, већ фигуративно! ајде да ти појасним, слило им се преко двадесет милки, а ништа посебно нису пазарили! Довели су играче за сићу, ко и ми!
Стварно не знам да ли је то за Шестића истина. За подручије Србије је изводљиво, и не би било лоше да тако нешто почне да се ради. Од скора је клуб почео да организује кампове за клинце, где ће најталентованије доводити у клуб, тако да му то дође нешто слично. За скауте за подручје Јужне Америке, Африке и Азије ти треба много новца, који тенутно немамо. А тамо скоро цело тржиште покривају скаути великих клубова из Италије, Енглеске, Шпаније... тако да уколико ниси врхунски скаут са великим везама, тамо немаш шта да тражиш. Рамбо има све то. Везе, углед, фудбалско знање. Човек је тамо Бог, и његова реч вреди много више од било ког другог скаута којег би платили.

Рамбо је пратио играче уживо а Робију је слао целе утакмице снимљене на ДВД-ју где су играли играчи који су нам били интересантни. Дакле, не исечке са Ју тјуба где су исечени само добри потези играча, већ целе утакмице. Роби је направио списак жеља и онда је Рамбо уз асистенцију Аџића (чији је посао био само да лупи печат клуба) кренуо у преговоре и реализацију трансфера.

Не разумем твоје негодовање због тога што нам Рамбо доводи играче.
Рамбо нам фактички дође као бесплатан скаут, али и више од тога, јер учествује и у преговорима и убеђује играче да дођу код нас. Скаут би ти узео 300 хиљада за неколико месеци лешкарења на Копакабани, написао би ти 5-6 имена које треба да доведеш и то је то. Сад ако их не доведеш није он крив, а паре неће да ти врати сугурно јер је свој посао обавио.
Ђука брате понављаш се. Исто смо ово расправљали пар страница уназад. У чему је проблем да сачекамо прве утакмице па да доносимо суд? Нико овде не може да каже да играчи које нам доводи Рамбо су класа и да ће бити откровење, али немаш ни ти право, мислим имаш ал' је глупо,  да их називаш  полутанима и дивљим играчима а да их притом ниси гледао. Много је било скептика у вези Евандра, па се он показао као играч кога смо чекали годинама.

Лукићу је ово трећа сезона мандата у којој је обећао титулу. Он више нема времена да доводи неке младе играче (мада ми тренутно имамо итекако младих играча који могу да експлодирају Лазовић, Вешовић, Мићко, Филип Јанковић је благо клуба, као и цела његова генерација) јер је титула императив, јасно му је шта ће бити ако не дође успех, зато се доводе играче за које се верује да могу одмах да донесу потребни квалитет.  И самом клубу је следећа сезона прекретница, не смеши нам се добра будућност ако опет издувамо за титулу, а гробље се рецимо пласира у ЛШ. И јел ти заиста мислиш да ми можемо било шта у Европи да урадимо са нападачем од 20 година са Уба , и штопером од 19, победником школских турнира  ;D?

Мало се бркају, да не кажем дркају појмови  ;D

Пре свега Ултра Сепаре, какве везе има маркетинг клуба са продајом играча??! Маркетинг своје послове обавља одлично и ово је најбољи маркетиншки сектор који смо имали дуго дуго уназад... Продају, као и куповину играча обавља спортски директор и његова екипа... То што ми нисмо неког успели да продамо, само мали део кривице можда можемо да "увалимо" Аџићу, све остало је на квалитету самих играча... Нико бре неће да купује играче сумњивог квалитета који у Звезди не могу да се искажу до краја! А такви су сви они које би ми желели да продамо...

Даље, Никола је дао одличан пример гробарског клуба... Силне паре узеше од продаја, од ЛШ, па и даље не доводе нека звучна имена, све су то слични играчки квалитети и наших и њихових, само што се код њих десило да су се њихови странци боље "примили"... А да ни тамо, са друге стране топчидерског брда, не цветају руже, потврђују данашњи новински наслови и текстови о дуговањима унутар клуба, о потенцијалним штрајковима, о неисплаћеној рати за пашековог имењака, итд. ... Но не треба они да нас превише занимају, имамо ми своје муке...

Сакутска служба? Прича за посебну тему... Не верујем да је има и један клуб са овог поднебља... Сви живе од препорука бивших фудбалера који то раде из љубави и због нешто мало пара наравно, а и по неки менаџер омрси своје брке...

Ми смо већ дебело омашили тему, ајде да сачекамо бар још утакмицу две па да судимо о појачањима и успесима/промашајима прелазног рока... Овако само губимо драгоцено време!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
http://www.crvenazvezdafk.com/src/jevtic...ontent.htm

Ево, после Јевтића клуб је очекивано напустио и Исах. Две и по године је овај борбени момак изгарао на терену за Црвену звезду и с' тога само од срца можемо да му пожелимо пуно среће у наставку каријере.
Quote:Исах ће у петак напустити припреме црвено–белих и отпутовати у Норвешку.

– Одлазим из Звезде са осмехом на лицу. Много тога сам проживео у Београду и црвено–белом дресу и заиста ћу највећи српски клуб увек носити у срцу. Тачније, доћи ћу на прву следећу утакмицу, у зависности од обавеза у Розенбoргу. Желим да се захвалим свим саиграчима, људима у клубу и посебно навијачима јер иако сам странац, у Звезди сам се осећао као домаћи играч – истакао је Исах, који је у Звезди провео две ипо сезоне.

Треба човјека испратити како доликује.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Слажем се ја да сачекамо. Ево, кренуће сезона. Али, чим се они жале да немају пара за појачања, можете онда да мислите колико имају пара за нешто озбиљније у лиги. Нажалост, без лове, нема ни успеха. Тако је то данас у модерном фудбалу. Али, ево, што кажете, да сачекамо...
Пошто овде коментаришемо прелазни рок, ево даћу себи за право да са моје тачке гледишта кажем прву ствар која је мени као солидном познаваоцу фудбала засметала и која је дефинитивно непромишљена... Осим уколико СД има кеца у рукаву...

Продаја Исаха - ОК... Одужио нам се за ове две и по године, имао одличне партије у црвено-белом дресу, имао и падове у игри, али дефинитивно један од бољих странаца који су играли у нашем клубу, можда међу три најбоља... Наравно, ова продаја има смисла, узећемо неки динар од обештећења, ослобађа се место за једног странца, а отвара се позиција за Ненада Ковачевића и малог Мићка...

Али продаја Јевтића, у моменту када смо остали без једног нападача и то странца, по мени тотално нелогичан потез клуба... Већ смо причали о томе да Мезенга може да игра по левој страни где је замишљен повређени Пашеко, па самим тим остајемо само са једним класичним шпицем АК99... Можда смо успели да извучемо неке добре паре од овог трансфера, можда Роби не види Јефту у својој визији шампионске Звезде, али у моменту када немамо пуно избора у нападу, Јевтић је по мени одлично решење!

Опет кажем, можда грешим и можда нас чека неко изненађење у виду појачања у нападу, али видећемо шта нас чека у следећим данима... Оно што је јасно, а што је велика штета је да Роби дефинитивно неће од првог дана имати на окупу све играче који могу одмах да почну у 11... Ипак, за тај детаљ не смемо да оптужимо наш клуб, припреме су почеле 20.06., прелазни рокови у Европи тек 01.07.... Дакле, свашта је још могуће... Иако медији, без потврде у нашем клубу, спомињу Пантелића, Луковића, Драгутиновића, није реално да сви ови људи дођу наш клуб... Ако дође и само један од поменуте тројке, својим знањем и искуством, у каквој год да је форми, ипак ће бити од помоћи млађим играчима који треба да носе игре Звезде у блиској будућности...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(07-07-2011, 07:11 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Слажем се ја да сачекамо. Ево, кренуће сезона. Али, чим се они жале да немају пара за појачања, можете онда да мислите колико имају пара за нешто озбиљније у лиги. Нажалост, без лове, нема ни успеха. Тако је то данас у модерном фудбалу. Али, ево, што кажете, да сачекамо...
Па зар ти мислиш да игарчи баш вреде толико као што их менаџери,новине и остали представљају,то је само један маркетинг и ништа више,буквално данас више фудбалски клубови нису то што би требали да јесу,већ представљају успешна предузећа или фирме које се баве увозом и извозом играча.А некад смо играче купили са пољана где се играло са "лоптом крпаром".Марадона,Пеле,Гаринча,прочитајте мало како су легенде настале и одрастале,па рецимо и Џаја,Шеки,Рајко Митић дал су они имали скаутинг службе и менаџере.Где је Жигић игаро пре Звезде?У 4 лиги,тачније Војвођанска зона.А Мијаиловић,Јанковић шта њима рецимо за почетак фали???
Ето шта је учинио "проклети модерни фудбал".
Дакле брате Ђука ти си краљ значи у свакој поруци понављаш паре ;Dлепо је тебра што ти бринеш о томе,али није баш све у парама као што и наш народ каже :-[мораш увек да имаш резон околности у виду.А то што клуб нема пара довољно врати се једно 3 године уназад па све до данашњег дана па чеш наћи прави одговор за то.
Четници Север

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)