Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(06-29-2011, 03:13 PM)дрвосеча link Wrote: Ееее... шта је оно све овај викао и арлаукао с почетка 1990-их, у кога се клео, и с киме се братимио. Чију је заставу љубио, и ко га је чувао.

Доказ колико је политика прљав и поган посао!

Ово сада доживљавам као издају њега самог.

Данас у Србији скоро и да немате, правог човека који је на власти, или близак власти.

Овај се годинама пита што једва прелази цензус, а која то рука да заокружи њега и његову странку на листићу.
Ја сам одавно престао да излазим на изборе, јер и Богу је више јасно да између наших избора, и спорта нема разлике.

Све намештено, ко карте у пасијансу!

СЕМЕ ИМ СЕ ПОГАНО ЗАТРЛО!
БОГ ВАС КЛЕО ИЗРОДИ ПОГАНИ, ШТО ЋЕ БРАНКОВИЋИ МЕЂУ ВАМА!

>Sad
СРБИЈУ СУ СТРАНКЕ ПОДЕЛИЛЕ НА ФЕУДЕ
Четници Север
Reply
Овако је некад говорио! Лицимур!

Reply
Да, да... сећам се добро те његове приче о барјаку, и руци...
Само нисам знао да то баш има на јутјубу као посебан снимак. Али јасно се види шта је тада причао овај изрод српског рода Вук Драшковић.
Жива срамота српске Херцеговине!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(06-29-2011, 03:40 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote: Ја у принципу водим политичку емисију, али и спорт је нажалост ушао одавно у сферу политике. Много њих сам звао, али масовно одбијају да дођу. Плаше се. А, ја ћу их звати и даље. Немој да бринеш.

Да не кваримо тему тамо... рећићу ти овде.

Слушао сам пар пута твоју емисију.
Начелно је добра, јер има што се каже коментара уживо, није монтирана ко што иначе раде на ТВ са националним фреквенцијама. Слушана јесте, јер обични људи имају ту прилику да кажу оно што их гложи, боде у данашње време... А то је управо наша стварност где нам политичари, већ деценијама уназад загорчавају живот. Лажу, мажу, и служе овим јудео-масонима са Запада.

Пар пута сам имао неодољиву жељу да се јавим и да "кажем нешто за ТВ дневник"... јер сам видео код већег дела људи неинформисаност, тј. неупућеност у поједине ствари и догађаје из блиске нам прошлости.

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Да не скрећем са теме треба ли нам монархија, наставићу овде.

Што се тиче разних организација у Србији, попут Образа, 1389, итд, могу рећи само једно : СРАМОТА! Свака част њима што излазе на митинге, свака им част и за нпр ''Булевар Ратка Младића'', и за посете свим нашим окупираним земљама, али... увек на крају дође оно али.
Ја сам до Видовдана прошле године подржавао СНП 1389, нисам био члан, него су ми једноставно били ок. Међутим, дође и Видовдан 2010, 1389 организовао марш, назови ходочасни. После 2 недеље пешачења, појављују се у Грачаници, са модрицама, отекли, неки и са гипсом. Због чега? Због тога што нису могли ништа паметније да ураде него да се туку са Србима на Косову и Метохији (да не спомињем шта је било док нису дошли до КиМ). Дакле у време када је Србија на ивици пропадања, када нам отимају све што имамо, неког то не занима уопште. Не знам шта да се деси, за Видовдан НЕ СМЕ да буде туче међу Србима, а још да разлог буде то што је неко мртав пијан у Лепосавићу, па се са неким закачио - и удри! Ко да је битно то што је Видовдан, што је то Косово и Метохија где Срби једва преживљавају.
Да ствари буду још горе, доста људи из 1389 су стварно интелигенти људи, са здравим размишљањем, али џаба све то кад су остала половина дебили.

После тога дође и Видовдан 2011, где се уместо досадашњих застава разних покрета појављује и мегафон! Као да смо на стадиону, а не на парастосу, и уз све то песме против шиптарије. Онај ко хоће да прослави Видовдан са песмом, нека га прослави. Али не на Газиместану. Тамо се врши парастос погинулим Србским јунацима, а не журка или утакмица.

Камо среће да једном на том Газиместану сви станемо под један барјак, у миру као нормални људи, па после тога нека се иде да се једе, пије, пева.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Кад смо код Наши 1389, чуо сам да више нису заједно Наши и 1389?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Не знам да ли су се раздвојили, ако нису онда хоће, јер се води судски спор за забрану СНП 1389, па да не закачи и покрет Наши.
Reply
одвојили су се,а чисто сумњам да је то једини и највећи разлог!

Reply
Не знам, искрено ни не занима ме. Знам оно што сам чуо од човека онако успут, колико је шта истина, ко зна, али не верујем ни ја да је само суд у питању.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)