Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
(06-26-2011, 05:01 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Како знаш да је Пашеко бољи? Где си га гледао? Како знаш да ће Мезенга бити велико појачање? На основу чега базираш такав став?
Знаш, ако спортски директор, а то је Аџић, каже да немају пара за озбиљна појачања, можеш онда да мислиш шта смо довели. Мени је то сасвим довољно.
Ако се Звезда свела на то да јој једино Рамбо Петковић доводи играче и да јој с времена на време Стојић поклони неког играча, онда јадна нам мајка. Шта рецимо да нема Петковића? Како би онда доводили играче? Зато и питам шта ради и да ли постоји та скаут служба у Црвеној Звезди?
Свака ти на месту,шта нас чека то бог зна.
Када ми неко каже да је гледао видео клипове и скапирао да је играч добар, онда то јесте проблем. Стално доводимо неке играче са касета или преко видео клипова. Да ли је неки скаут погледао тог играча што доводимо? Коју му је утакмицу гледао? На основу чега је процењено да је тај што долази добар за Звезду? Да ли је неко оценио какав је тај играч у пас игри, да ли има смисла за простор, како се убацује, која му је нога боља...? Милион питања се постави када се доводи играч. Нажалост, у Звезди је пракса следећа- Рамбо нам га је препоручио, јер је јефтин! То нису критеријуми озбиљног клуба. Мука ми је више од пропаганде за сваког играча кога доведемо са неке плаже по Бразилу да за њега причамо како је то малтене нови Пеле, а у суштини, увек се покажу као катастрофална решења.
A ти тог играча никад у животу ниси видео и тврдиш да је крш.  :o
Одговор на сва ова питања која си поставио је Дејан Рамбо Петковић. Он има одговор на сва ова питања и зна све карактеристике тог играча.  Одиграо је с њим преко 50 утакмица у сезони, и сигурно га не би препоручио да није добар играч. Пашеко и Мезенга уопште нису јефтини. Фламенго је за њих држао откупну клаузулу од 8 милиона евра. Пашеков једини проблем је био долазак Роналдиња јер после тога није имао место у стартној постави. Рамбо је Фламенгу опростио дуг од око 2 милиона евра због последње сезоне у којој није играо, а ови то знају да цене па нам шаљу екстра играче буквално за џабе. Зато ће, на његовом опроштају 9. августа, све испод 55000 људи на Маракани представљати нашу велику бруку!

Сада нам не ваља играч кога је један Роналдињо истиснуо из стартне поставе, а до јуче су нам играли Гума, Бригел, Савио...  :-[
Unapred se izvinjavam zbog odvratne latinice, ali racunar u firmi nema ciriilicu.

Ja nisam rekao da su ovo krsevi. Mozda su oni nova otkrica u svetu fudbala. Samo izrazavam bojazan, jer dosadasnja praksa dovodjenja takvih igraca se nije pokazala kao dobra. Jednostavno, te igrace niko ziv nije ni gledao, niti uocio njihove prednosti i mane, vec su dolazili iskljucivo kao preporuka, sto je u ozbiljnom klubu nedopustivo. Voleo bih da me igrama demantuju.
Клипови са Шишићем су били ЕКСТРА,мислио сам овај ће да откида а показао се као просечан.Вероватно смо сви у праву,ко зна шта доноси нови дан.Ја као вечити оптимиста мислим да су добри и да им је Рамбо добре препоручио ал само да му Аџић није рекао копај неке за мале паре .
Чекај, ајмо аргументовано...

(06-27-2011, 07:50 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:jer dosadasnja praksa dovodjenja takvih igraca se nije pokazala kao dobra. Jednostavno, te igrace niko ziv nije ni gledao, niti uocio njihove prednosti i mane, vec su dolazili iskljucivo kao preporuka, sto je u ozbiljnom klubu nedopustivo.

Досадашња пракса... Када? На које играче мислиш? Који СД, која управа? Ова управа је довела нама можда тотално непознате Борху и Евандра и за њих се испоставило да су одлични играчи... Поготово овај други... За Борху сам још у недоумици, јер мислим да не игра на својој позицији и да се превише троши те је у завршници нешто лошији него што се очекује...

Не кажем ни ја да то што Рамбо каже да су добри да је то 100% тачно... Али имамо ли ми у овој беспарици "јефтинији" избор? А ако њему не верујемо, њему који све ово ради за "Џ", е па јебига, онда можемо да се забравимо, ионако то многи прижељкују, чак међу том одредницом "многи", видим и неке "звездаше"...

А онда ћу да се вратим на неке претходне управе, које су нас убеђивале да доводе најбоље јужноамеричке играче, што и није било далеко од реалности, па онда управе које су доводиле Шишиће и остале "мишиће", па ниједан од њих није спојио два добра потеза на терену... И? Да ли је то што је њих неко очигледно гледао и што су очигледно били добри играчи утицало на то да буду корисни за наш клуб? НИЈЕ!

Хоћу једноставно да кажем, да ми треба да доводимо оно што тренеру треба, оно што он мисли да ће се уклопити у његов систем, дакле играче за које он мисли да могу да спроведу његове идеје на терену и самим тим донесу успех тиму... А за сву тројицу досадашњих појачања тренер је рекао да су оно што је он тражио! Е сад, једино ако он лаже па у договору са онима које ти нападаш свима нама маже очи... Ја НИКАКО не верујем да је тако! А мислим да и ти не верујеш... Стога, свима нам треба само мало стрпљења...

(06-27-2011, 07:50 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Voleo bih da me igrama demantuju.

О томе ти и причам... Ајде да их видимо на делу, за недељу дана биће и прве припремне утакмице, па да видимо на шта то све личи... Уосталом, још су у оптицају и нека звучна имена као појачања (Драгутиновић, Пикси Ковачевић...), па да видимо шта све има од тога...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
O prethodnim upravama iluzorno je pricati. Pa, to je bio kriminal i skandal! Ali, drago mi je da se slozismo. Evo, ja bih sve dao da nas ovi demantuju igrama. Neverovatno je da gorbari koga god da kupe, proslavi se protiv nas i napuni nas. Moreira, Diara, onaj slepac Kleo, Tejgo... Hajde da se malo ta praksa promeni, pa da mi imamo ozbiljne ljude koji ce da zapaze nekog igraca, da ga procene, da znaju zasto ga dovode... Neko je ovde napisao- zar mislis da ce Adzic da primeti igraca, on ima dve lece? Pa, mogu da se slozim, ali taj je sportski direktor! Ali, evo, neka me demantuju igrama i sve ce biti super.
(06-27-2011, 08:12 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:O prethodnim upravama iluzorno je pricati. Pa, to je bio kriminal i skandal! Ali, drago mi je da se slozismo. Evo, ja bih sve dao da nas ovi demantuju igrama. Neverovatno je da gorbari koga god da kupe, proslavi se protiv nas i napuni nas. Moreira, Diara, onaj slepac Kleo, Tejgo... Hajde da se malo ta praksa promeni, pa da mi imamo ozbiljne ljude koji ce da zapaze nekog igraca, da ga procene, da znaju zasto ga dovode... Neko je ovde napisao- zar mislis da ce Adzic da primeti igraca, on ima dve lece? Pa, mogu da se slozim, ali taj je sportski direktor! Ali, evo, neka me demantuju igrama i sve ce biti super.

Свакако да бих то волио као и сви ми али морам једну малу упрадицу:

сви ови играчи су били повезивани са нама (неки и играли код нас) што је доказ и потврда оне приче о менаџерима који исте играче нуде и нама и другима.То значи да они представљају "скаутинг" службе и Звезди и Партизану итд.Сад како ће неко одиграти то зависи од многих фактора.Код ових су Мореира и Диара донијели превагу након пар година наше владавине, и ова друга двојица су руку на срце одиграли можда и боље него што реално вриједе.Поента је да се ради слично и код нас и у комшилуку, што опет може да значи да не постоје озбиљне скаут службе у смислу у којем ти то спомињеш а и сви би више вољели да је тако.Али испадоше ови визионари а наши грешници а радило се малтене на исти начин.
Нешо, слажем се са тобом, али у животу се гледа резултат. Нажалост, њихови играчи дају голове, а ми годинама не можемо ни гол на пашњаку да постигнемо, ево већ трећа година. Мислим да код њих ипак снимају играче, док се код нас то не ради.
(06-26-2011, 05:01 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Шта рецимо да нема Петковића? Како би онда доводили играче?

Лепо, из Ивањице и Пљевље као и досад, све до момента док Аџићу није синула спасоносна идеја гледајући акционе филмове Силвестера Сталонеа! ;D

Па увидели људи да нису способни да одраде прелазни рок, и да се то углавном заврши са гомилом неупотребљивих играча којих после не можемо да се решимо, па позвали човека који зна знање. То је напредак, кренули су да увиђају неке ствари. Као што су увидели да Звезду не може да води Александар Кристић, уз дужно поштовање њему као човеку и Звездашу.

Били би бескрајно глупи кад не би користили човека који је на тако великом фудбалском тржишту, непресушном извору талената практично божанство, и који има толики ауторитет да је његова дата реч довољна бразилском играчу да пређе океан и оде у неку тамо Србију.

Уосталом ми и да имао паре, као што их немамо, не би тако лако доводили играче јер је Звезда због дуговања према бившим играчима клуб на лошем гласу, а домаће тржиште је слабо, има ту талентованих играча, али ми немамо времена за чекање јер нам гори под ногама, нама требају  играчи који ће одмах да подигну квалитет игре.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)