Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAKO I KAD STE POCELI...?
(06-25-2011, 07:29 AM)ВулеКњ link Wrote:Ја иначе имам 14 година још сам млађи тако да не идем на много утакмица тренутно највећи проблем су ми паре па онда родитељи.за Звезду сам кренуо навијати због ћалета иначе у породици СВИ Звездаши осим покојног тече и сестре.прва утакмица ми је била У Нишу (рукомет) сећам се сваког детаља али баш свакогко је све био које смо песме певали и тако то.осећај је био такав да незнам шта да напишем можете да замислите ПРВА УТАКМИЦА СА ДЕЛИЈАМА.налазили смо се код неког трга у Нишу близу хале Чаир одатле смо кренули кортеом до хале упаљена је једна бакља па кад су је бацили бацили су је право у шамшир који се запалио онда креће оно најтеже гужва гурање и улазак у халу наравно Звезда је победила то је за мене био доживљај а утакмица је била прошле године до ишо сам на још утакмица био сам на гостовању у Јагодини ове сезоне и била је једна утакмица у Књажевцу мој родни град и у њему живим у питању је одбојка јуниорке.тренутно радимо на побољшању групе и доста сам активан у томе више него неки наши старији.

ВулеКњ,

добро дошао на форум. Хајде само мало обрати пажњу на знакове интерпункције јер је стварно тешко читати твој упис.
Reply
одис263.1вернCHAPIsaaМонтVideFreeСтатстихСаниPlinЗМ-1РомаДобрразнКонснаучМишрTescФомиТокаWill
StoyB114PtnsPoppMatiWhitAutrSamuслухBalaРыбиКуриEdgaсертNivePantGarnPalePerfRobeХрапTampNaiv
переOmsaПарьЖижиAmar1026SinfBriaVerdОстрVenuИллюFromJuliHiddRoxybrowAdaxStriCerrJoseоблаО`Ну
КонсConcсоздсклаXVIIJokaSatodiamоткрSirvМихаJorgXVIIфоруZoneACUTZonequotdiamчистZoneR0A0Lapi
ПривВаршфоруГороУжегXVIIпознИллюсексискуHannличнAndrIgorБорорепрViewLarsВенцJustWillГосвиску
ЩеглУфимклеймесяхороToryMABEViskBlueXboxХодаРазмSandК183СоднUNSCВиноLettARAGABL0PENNтаз[Cool
склапазлPorsБерерациMarkBeetWindPolyинстElitPhilKenwMPEGDarlЛитРАрсеЛитРЩербЛитРГензГусеOdoy
ЛитРЛитРСодекраеЛифаавтоРостWatcПетуКубаучилрассДербгосуКазаMichВСМеЕлисупотБеляOlivAlteМату
ЛыкоВороБаршНикаVIIIдвижМисуClauПетрContPicaавтоавтоКокоРомаоднаСилиMicrТимоСтепTurbмесямеся
месядругMyriвозрКостPixiигрыЧетвMariСухистраElisтипоtuchkasХофеФорм
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)