Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Ако могу само нешто да кажем поводом ових постера са Вукајлије, тј. да замолим, колико год они били лијепи, смијешни, добри и шта ја знам шта све не, ако би некако администрација могла да их забрани, тј. да људи престану да их каче... главни људи на њиховом сајту, они који највише пишу осуше дрвље и камење по ђенералу, иста су она говна као оних 7 % ил` колико већ што је рекло да би га издало, то су иста она говна која сада ликују и бацају пљувачину на све што је ђенерал постигао...иста су она говна што су Карађорђу главу одјекла да се увуку у дупе другима...дакле ово је молба... не мјешам се у рад администрације нити било ког члана форума, али ето апелујем када сте могли рећи не, свим квази новинама, реците и не сајту који подржава педерастију (хомосексуалност), који пљује по свему српском, који пљује по живом хероју, а до скора је пљувао и по живом упокојеном свецу ( покојном патријаху)...могу ја разумјети и шалу, које увијек треба бити и све...али, на теми која је као озбиљна на свом форуму о ђенералу та гамад показује своје право лице....одужих ...јебига!!!

ето ако оћете уважите молбу, ако нећете, шта вам ја могу...

Матицо, " српска немајко", они који те воде- марш сви у пичку лијепу материну!

Reply
(05-26-2011, 09:53 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:Матицо, " српска немајко", они који те воде- марш сви у пичку лијепу материну!

СЕВЕР ЕДИТ: Сви смо у овом моменту разочарани и бесни због оваквог развоја догађаја, али хајде да се потрудимо да не псујемо овде јер ништа којекаквим вулгарностима нећемо постићи у овом моменту. Стално се заборавља да многи улазе овде и читају наше коментаре.
Reply
Нек се и уредници изјасне по Чичином предлогу, а што се мене тиче, нек људи стварно воде рачуна одакле и шта постављају... Ако се уредништво сложи, забранимо вујаклију... Нисам имао увид у делатност њиховог уредништва и чиме се све баве, али ако је истинит само делић овога што је пренее Чича, то је сигурно разлог да их забранимо!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(05-27-2011, 12:03 AM)CEBEP link Wrote:[quote author=ЧИЧА КЕЖУЛТРА link=topic=2632.msg91423#msg91423 date=1306446785]

СЕВЕР ЕДИТ: Сви смо у овом моменту разочарани и бесни због оваквог развоја догађаја, али хајде да се потрудимо да не псујемо овде јер ништа којекаквим вулгарностима нећемо постићи у овом моменту. Стално се заборавља да многи улазе овде и читају наше коментаре.
[/quote]

Извињавамс е ако сам некога увриједио...само сам рекао моје мишљење, додуше мало вулгарније...

(05-27-2011, 09:35 AM)Red Star Forever link Wrote:али ако је истинит само делић овога што је пренее Чича, то је сигурно разлог да их забранимо!

Изволте линкове, па видите јел добро или не:

http://vukajlija.com/forum/teme/26739-uh...c?strana=1

Ово је само тема, коментаре нисам ни читао... погледајте мало како се уредници тамо доносе према овоме, да ли пале масу или шта- не знам...

остале наводе не могу тражити, немам времена, али ко хоће, послије 20 тка минута ће све лијепо наћи...а људи који кажу нешто у духу српства, тако се лако тмао банују...

понављам, никоме ништа не говорим, само сам упутио молбу...на вама је...
Reply
(05-27-2011, 11:16 AM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:[quote author=CEBEP link=topic=2632.msg91432#msg91432 date=1306454623]
[quote author=ЧИЧА КЕЖУЛТРА link=topic=2632.msg91423#msg91423 date=1306446785]

[/quote]

Извињавамс е ако сам некога увриједио...само сам рекао моје мишљење, додуше мало вулгарније...
[/quote]

Ниси никога увредио а нарочито не ове што имају образ као ђон. Мислим генерално, када се коментарише било шта да се не псује у циљу одржавања нивоа овог форума....
Reply
Тај Вукајлија је сајт забавне природе. Ако је нека конкретна фора добра и ако нема неку задњу намеру, не видим разлог да је не објавимо на Сваштари без обзира на аутора. Ово је једна од ретких опуштенијих тема на форуму и не морамо и у њој сада да заводимо строге рестриктивне мере. Моје мишљење.  Wink

Reply
О Боже сачувај !!!  ;D ;D ;D

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=3CjDWq4j6hU&feature=share[/flash]
Кокеза лопове !!!
Reply
Reply
http://hkgupload.org/upload/images/4130562370810.jpg

;D ;D
Reply
Сјединићу Србске земље круном Душана, одбранићу Србски народ сабљом Милоша!

[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)