Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЗВЕЗДА-РАД НЕДЕЉА 7 САТИ!
Навијачки загаранована добра атмосфера.Уз то природати љубав према клубу која се не огледа у резултатима...и ето га пун север!Сви на Маракану да покажемо шта су прави ултраси!
Reply
Истина је и то знате сви, некада сте били  циганиииии , на северу нашој звезди песме певали , за звезду живелииии!!! Сви на маракану
[Image: fireheader.jpg]

Циганин сам то не мења ствари  циганин је био и мој стари !!!
Reply
Бесплатно на Рад
ФК Црвена звезда обавештава све своје навијаче да ће улаз за недељну утакмицу коју Црвена звезда игра на Маракани против екипе Рада, бити бесплатан.

Утакмица је на програму 15. маја у 19:00 часова.

Позивамо све навијаче да дођу на утакмицу, напуне стадион, и да фер и спортским понашањем и навијањем покажемо да у српском фудбалу још увек има и позитивиних и лепих ствари као што су велики број навијача на трибинама и лепа игра, упркос многим догађајима који само бацају сенку на најважнију споредну ствар на свету.
Reply
пошто је утакмица тако рећи такмичарски без значаја... али зато навијачки много битна... очекујем да сви који дођу на север дају максимум.... пошто је улаз бесплатан биће и оних који ређе долазе... па нек се и они потруде да дају свој максимум да навијају... АЈМО ДЕЛИЈЕ....
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Утакмица има такмичарски значај јер друго место није обезбеђено.Што и да није тако не мења много ствари,ал ваља мислити и о томе!
Reply
Слике - http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...011/CZ_rad

Толе лопове покрао си све !!!
Reply
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...pgmPicture
Свака част за ову "двомотку",лепа идеја,леп дизајн,лепа порука...

Немам обичај да пишем на темама везаним директно за утакмице(чак шта више ово ми је први пут)  али вечерас морам да похвалим одлично певање,"и напред ЗВЕЗДО тебе волим ја..." уз ту песму је било право лудило,певали смо из све снаге и сви,окретали смо леђа,скакали,палили бакље и димове,дивљали,пратили утакмицу и оптимистично исчекивали гол,давали мотив играчима,бацали папириће и ролнице...тих 15-ак минута је,по мени,обележило утакмицу...Прво полувреме смо били на нивоу а друго смо баш,жаргонски речено,покидали...

Сад,идемо даље,без обзира шта буде...

Нису нас сломиле ове тешке године,још нас сада има више због ТЕБЕ!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Сувишно је више причати о феномену посете на Маракани... Преко 18 хиљада људи у моменту када је првенство малтене одлучено и када се зна да највероватније остајемо без трофеја... Рећи ће неко то је због бесплатног улаза... Можда хиљаду-две људи на истоку и западу, али све остало поседује пропуснице и дошли би и да се плаћало и да није... Можда нам је ова киша пореметила и оне мало свиленијe па да нас буде и много више, али мислим да је она утицала на стварање једне лудо позитивне атмосфере...

Све је више утакмица на којима одлично попуњен Север почиње са певањем доста пре изласка играча на терен... Овог пута имали смо и противничку групу преко пута нас, па је репертоаром песама којима смо их "поздравили" сјајно попуњено то време до почетка утакмице... Нажалост, опет се тек средином полувремена достиже пун број људи на стадиону, али много тога смо успели да поправимо и превазиђемо, па ћемо ускоро надам се и овај проблем... Треба људима причати стално о томе, набијати на нос, па ће се поправити, ништа не иде преко ноћи...

Од самог старта на огради је стајала парола Нису нас сломиле ове тешке године... И нису, све смо јачи, све нас је више, и све смо бољи! Десетине хиљада папирића и ролни је полетело са Севера приликом изласка играча на терен... Сад већ препознатљива слика трибине, а кошта само мало труда сваког од нас... И поред поменуте, немилосрдне кише, натопљени барјаци су се вртели свих 90 и кусур минута... Била је присутна и нова застава на две мотке, интересантног садржаја... Кад већ причамо о визуелном издању, у другом полувремену доста садржајно... Прво шеталица у облику новинске насловнице, са ликом Толета који је коначно долијао као вођа мафијашке групе "партизан"... Након тога, парола Хоћемо калчополи у српском фудбалу... Данас је такође, неколико навијачких група из Србије, имало трансапрент исте садржине... Имамо већ 3-4 дана покренуту ову тему на Пивници са саджајним и аргументованим уписима... Такође, путем пароле поздравили смо легендарног голмана... Бори се Милоје! Наравно, ову паролу је испратила и адекватна песма Волим те Милоје... На крају, виђена је и јако добра бакљада, прштало је на све стране! Пре тога, спорадично се палило, и бакље и димови... Једино што би апеловао на људе који пале оне двостране димове да смање доживљај, јер ће да нас погуше све  ;D Отров јеботе!  Big Grin

Што се тиче "певачког" издања, стандардни репертоар смо допунили са онима које се тиче црвенкапица са Бањице... Ако је прво полувреме било мало изнад просека, онда је друго било више него одлично издање! 15-минутно извођење И напред Звездо тебе волим ја, из минута у минут све јаче, а противник који је напунио кавез нем, ЗА ПАМЋЕЊЕ! Највреднији моменат... Одлично певана и ОоО Ми теби певамо... Такође, ни овог пута нисмо заборавили Уроша, као ни Косово и Метохију... Оне преко пута смо углавном "поздрављали" са И литар сперме то је права доза, али сјајно је звучала и Истина је и то знају сви, као и један новитет Свуда пођи, кући дођи! Још једна песма је имала дугачко извођење, Толе лопове, са рукама на мелодију Њега јебемо... Наравно, у доста наших песама смо убацивали варијације Сисај Толе, Сисај Раде и сл. ...

Ретко се осврћем на противничке навијаче, али њихов покушај прозивања на рачун нашег тренера је нешто најлицемерније што сам видео у животу... Додуше, слично је ономе кад ти се група зове Срби а не поштујеш српске празнике... Елем, група која је у тесним везама са торцидом, нашла нама да кења о тренеру који је пола-пола...

Идемо даље, није готово док не престане... Чачак је у среду, коме год обавезе дозвољавају, обавезно мора да се појави тамо! Након тога имамо још једну Маракану, морамо да је напунимо, а онда НС за 20 година од Барија! 29.05. сви у НС!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(05-16-2011, 08:32 AM)Red Star Forever link Wrote: Елем, група која је у тесним везама са торцидом, нашла нама да кења о тренеру који је пола-пола...
А притом им се на трибини врти барјак фашистичког (полу-усташког) покрета "збор" њиховог чика Мите Љотића. Но, небитни су тотално да би о њима трошили речи.
Вече делиријума на Маракани, карневалска атмосфера. Мислио сам да ће киша покварити све али испало је врхунски. Песма "И напред Звездо тебе волим ја", транс и пиротехника који прати све обележили су синоћно издање на трибини. По ко зна који пут синоћ се могла видети величина клуба какав је Црвена Зведа.  Свака част Делије. Сви у Чачак !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)