Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Политичари су увек били на неки начин у клубу и то је тако, и тако ће бити и убудуће, и нажалост ту се не може много тога урадити. Приватизација би вероватно очистила клуб од таквих, али Звезда да буде нечији приватни клуб, је ипак гора опција. На долазак ове двојице муфљуза, гледам као на ДОЛАЗАК ПАРА , које су нам ипак прекопотребне, и ипак је Телеком најпрофитабилнија компанија, па не знам да ли би дошли да планирају да се рекламирају, као и Газпром, само по Братислави, Тбилисију и то само крајем јула, или би ипак мало и до Европе на јесен, па зато мислим и надам се да ће мало пара да унесу у клуб.
(05-05-2011, 08:58 PM)Дебели link Wrote:Политичари су увек били на неки начин у клубу и то је тако, и тако ће бити и убудуће, и нажалост ту се не може много тога урадити. Приватизација би вероватно очистила клуб од таквих, али Звезда да буде нечији приватни клуб, је ипак гора опција. На долазак ове двојице муфљуза, гледам као на ДОЛАЗАК ПАРА , које су нам ипак прекопотребне, и ипак је Телеком најпрофитабилнија компанија, па не знам да ли би дошли да планирају да се рекламирају, као и Газпром, само по Братислави, Тбилисију и то само крајем јула, или би ипак мало и до Европе на јесен, па зато мислим и надам се да ће мало пара да унесу у клуб.
„Телеком Србија” спонзор Звезде
Како „Политика” сазнаје, још увек државна компанија „Телеком Србија” ће ускоро постати спонзор ФК Црвена звезда. Очекује се да буде потписан вишемилионски уговор (у еврима) на три године. „Телеком” ће постати најзначајнији спонзор Звезде после „Гаспромњефта”. Звездин менаџмент је близу завршетка преговора„Телеком” ће постати најзначајнији спонзор Звезде после „Гаспромњефта” с још две велике стране компаније које треба да постану дугогодишњи спонзори клуба и то пре почетка квалификација за европска такмичења у јулу ове године.
Стижу још двојица Бразилаца, Евандро жели да игра за Србију

Најближи сарадници председника Црвене звезде Владана Лукића, председника спортског друштва Петра Шкундрића, заједно са спонзорима су већ дефинисали буџет за појачања која тражи тренер Роберт Просинечки. О висини буџета нико није спреман да говори, али је јасно да ће бити највећи у последњих неколико година. Велику улогу у довођењу појачања поново ће имати бивши Звездин играч Дејан Рамбо Петковић.У Звезди су презадовољни пролећним учинком Бразилца Евандра и тамнопутог Колумбијца Борхе, који су управо на препоруку Петковића стигли у Звезди, а сада се очекује долазак још двојице Бразилаца. Иначе, Евандро је изразио жељу да игра за наш државни тим:

– Прихватио бих позив да играм за репрезентацију Србије. Увек је сваком играчу сан да заигра за национални тим своје земље, али сматрам да сам у овом тренутку далеко од дреса у најбољој селекцији Бразила.

На редовној седници Већа клупског савета фудбалског клуба Црвена звезда,изабрана су два нова члана: генерални директор компаније „Телеком Србија” Бранко Радујко и др Оливер Дулић, министар животне средине, просторног планирања и рударства у Влади Србије. У овом новом, али изузетно утицајном телу нашег најтрофејнијег клуба су и тројица представника генералног спонзора клуба, руског енергетског гиганта „Гаспромњефта”: заменици генералног директора Кирил Кравченко, који је и генерални директор НИС-а и Александар Дибаљ и заменик генералног директора НИС-а Јуриј Масијански. Чланови су још и: специјални саветник премијера Владе Србије за енергетику др Петар Шкундрић, владика замухско-херцеговачки Григорије, министар економије и регионалног развоја Небојша Ћирић.
Извор политике.

Четници Север
(05-08-2011, 09:06 AM)ултра сепаре link Wrote: Иначе, Евандро је изразио жељу да игра за наш државни тим:

– Прихватио бих позив да играм за репрезентацију Србије. Увек је сваком играчу сан да заигра за национални тим своје земље, али сматрам да сам у овом тренутку далеко од дреса у најбољој селекцији Бразила.

Нека хвала, дабогда он заиграо за Бразил. И уопште не разумијем новинаре који им постављају та идиотска питања.
[Image: 35c0qqq.gif]
(05-08-2011, 11:06 AM)Микеланђело link Wrote:И уопште не разумијем новинаре који им постављају та идиотска питања.

А брате, то им продаје новине, шта ћеш... Него, већи је проблем што се неки приме на то најстрашније... Што мање читамо такве текстове мање се нервирамо... Уосталом, у новинама ће за 100 евра и о мени да напишу да сам нпр. најталентованији играч у Звезди 95. ...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Што је најцрње то није питање тупавог новинара него наших навијача. Новинари су само издвојили нека питања и пренели из интервјуа са званичног где је Евандро одговарао на питања навијача.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/odgovo...ontent.htm
Докле траје ћутња СЕВЕРА,ДЕЛИЈА,ЗВЕЗДАША и НАВИЈАЧА према управи,поготово према аџићу.Почеле су опет најаве појачања без нашег питања коме дајемо подршку у управи ако некоме и дајемо.Само питам до ког датума ћутимо,дал је то крај првенства или предзадње, задње коло.  :-\
Пијанац: Овом поруком су прекршене тачке 1. , 5. и 9. Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ОПОМЕНА!
[Image: fireheader.jpg]

Циганин сам то не мења ствари  циганин је био и мој стари !!!
Пијанац: Овом поруком је прекршена тачка 3. Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ОПОМЕНА!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Пијанац: Овом поруком је прекршена тачка 3. Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ОПОМЕНА!
Мачак, кад буде био став групе по питању поверења Управи, знаћеш га. Дотле немојмо виленети по форуму. Остали, дуго није било санкционисања, па сте се опустили. Припазите на Правилник!  Wink

Forum Jump:

Users browsing this thread: