Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/...vanja.html

Смешна страна ратовања... ДА Л' ЈЕ МОГУЋЕ?!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
  Smile
Reply
Не знам где да поставим па ево овде http://www.trojka.rs/zanimljivosti/sira-...avije.html
Да ли неко од старије гарде се сећа тих наших песмица за мекдоналдс?
ја знам ону за Сплит: Хамбургер, чизбургер, кечап и помфрит ми имамо мекдоналдс а нема га сплит  ;D па претпостављам да има одлична шала и за загреб. и коментар овога свега ЗВЕЗДА СРБИЈА НИКАД ЈУГОСЛАВИЈА!
и кад' је радост и када је бол...
Reply
Ми имамо мекдоналдс мекдоналдс мекдоналдс!Ми имамо мекдоналдс,где је вама!

и парола за пургере :  мекдоналдс 400км Источно!
Reply
Хвала! И можеш ли ми рећи кад' се певало ово за сплит? јер верујем да имају сада мекдоналдс  ;D  Big Grin
е да и за ову песму ко је први отпевао ми или они? пошто је мелодија свима позната...
и кад' је радост и када је бол...
Reply
[Image: image155a.jpg]

Е ово се зове едукација!  Smile
Reply
  Smile
Reply
(04-08-2011, 04:47 PM)Делије  Борча link Wrote:Хвала! И можеш ли ми рећи кад' се певало ово за сплит? јер верујем да имају сада мекдоналдс  ;D  Big Grin
е да и за ову песму  ко је први отпевао ми или они? пошто је мелодија свима позната...
У исто време,сезону после "Ми имамо мекдоналдс"
А за ову другу мислим да су они први ископирали оригинал.Исто се односи и на ношење преврнутих фајерки.Па смо градску чистоћу у Београду из зезања звали торцида!
[Image: 131328_bgsmece_f.jpg?ver=1301917262]
Reply
(04-09-2011, 07:22 AM)Рођак са Севера link Wrote:[quote author=Делије  Борча link=topic=2632.msg90125#msg90125 date=1302281258]
Хвала! И можеш ли ми рећи кад' се певало ово за сплит? јер верујем да имају сада мекдоналдс  ;D  Big Grin
е да и за ову песму  ко је први отпевао ми или они? пошто је мелодија свима позната...
У исто време,сезону после "Ми имамо мекдоналдс"
А за ову другу мислим да су они први ископирали оригинал.Исто се односи и на ношење преврнутих фајерки.Па смо градску чистоћу у Београду из зезања звали торцида!
[Image: 131328_bgsmece_f.jpg?ver=1301917262]
[/quote]

Сећам се да смо сви имали преврнуте фајерке код оних првих студентских демонстрација против режима а за ревизију школства. Негде у то време је торцида долазила на Маракану и сви су имали преврнуте фајерке. Мислим да су они први профурали тај фазон..
Reply

Big Grin Big Grin Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)