03-28-2011, 06:03 PM
Svaštara
|
03-28-2011, 08:13 PM
03-29-2011, 09:18 AM
http://themladichi.blog.hr/
извадио сам неке одломке из "Прави Хрват" • Pravi Hrvat nikad nije upoznao oca, odnio ga je rat (bez obzira jeli bilo rata ili ne – rat ga je odnio!). • Pravi Hrvat se uvijek hvali sudjelovanjem u Domovinskom ratu, pa i kad u njemu nije sudjelovao vec baustelio u njemackoj. Kad ga upitaju gdje se borio, odgovara nejasno „u Slavoniji“ ili „u Krajini“. Ako doticni i dalje inzistira, PH mu zajapurenog lica pocne jebavati Mesica i Racana, te prijetiti bacanjem bombe na kucu. • Pravi Hrvat na zidovima ispisuje rijec „hrvatCka“. • Pravi Hrvat od malih nogu odgaja dijete da je srbin cetnik, englez mason, a crnac djava. :o ![]() • Pravi Hrvat obozava i postiva srbina kriminalca, a obicnog i postenog srbina zatire k'o hrusta. • Pravi Hrvat bi radje zivio u „Velikoj Srbiji“ nego u Jugoslaviji. • Pravi Hrvat ne okrivljuje svoje djete zbog neuspjeha u skoli („Tata, onaj nastavnik me mrzi jer je komunjara!“), vec hvata profesora za vrat i izbija mu naocale samarom. • Pravi Hrvat vadi dusu nejacemu, ali se zato mocnijem od sebe duboko klanja i srdacno rukuje obuhvativsi mu ruku sa svoje dvije. (на колена пред србе) ;D • Pravi Hrvat pri lizanju p...e ne shvaca da mora paluckati jezikom, vec ga isplazi i klima glavom gore-dolje sve dok ne dobije, u najmanju ruku, blagi potres mozga dok partnericu ne uzbudi. Одавно се нисам овако смејао.. ![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
03-29-2011, 02:27 PM
03-29-2011, 03:49 PM
Јооој Кизо, кад нисам пао са столице ;D
![]() Ово је пакао од смеха, и све тачно!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
03-29-2011, 04:57 PM
Зна ли неко да ли је и данас лекарски преглед за возачку, ко 'у стара добра времена' - психић, психолиг и код очног? Чуо данас, мада непроверену информацију, крв ваде и не смеш ујутру да једеш .... па да проверим ако зна неко како је сад, ја сам давно био задњи пут, пре 10год.
03-29-2011, 05:35 PM
није брате...додуше како где,ја у дому здравља вождовац сам био пре неколико месеци тамо буквално неко те нешто мало пита,једино прочиташ она слова и бројеве код очног,измере ти притисак и то је то.Чак нема оно да се мере рефлекси него упишу произвољно,пре је то било. Мада сам од неких ликова чуо скоро ишли негде другде и кад су ми причали шта су радили све,нисам веровао,прво сам мислио да није то за ц,е или шта већ али јок али нисам чуо да су вадили крв то једино. Тако да зависи ваљда како где радиш :-\
03-29-2011, 05:43 PM
Тај рад, ко и вазда што је било.
Ма и ја слушам сваког клипана, одвалио данас као ваде ти крв да измере шећер ако је преко 10 не може да возиш! Преврнуо сам очима реко каква глупост, ал ајд да проверим да не идем два пута без везе. Ем овде код мене у дз може само пре подне, ем док узмеш слободан дан .... Лако њима да уз кафу смишљају трачеве. ;D
03-29-2011, 05:54 PM
то можда за инструктора
![]()
03-30-2011, 02:28 AM
Ево повлачим сваку реч што сам рекао за Пиксија, да је побего из Јапана ...
Свака част за ово! B92 Sportske vesti >> Quote:Reprezentacija Japana odigrala je humanitarni meč sa selekcijom Džej lige sa ciljem prikupljanja sredstava za žrtve zemljotresa i cunamija. "Vaša podrška nam je uvek bila glavni izvor snage na terenu, a sada je na nama red da vas podržimo zajedno sa celim svetom", rekao je Hasebe. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)