Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вицеви2
Шта мали Цига једе најчешће за доручак? НУСЛИ!
Reply
Макото Нагано је сурфовао по ЦУНАМИЈУ  Big Grin
Reply
А лажљива сеоска џукела са Паси Пољане шта је радила на Цунамију?  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Како Земунац цитира Цезара?

Банух, изблејах, покидах!

Big Grin
Reply
Како се зове Карлеушина пи*ка?

Тошин бунар!

;D
Reply
Како се зове ћале Аце Лукаса ? - Папалукас. Big Grin

Упада Гвардиола у свлачионицу, баца 1кг брашна на под и каже: - Вечерас Лео Меси.
Улази Леонардо у свлачионицу, вади ризлу и дуван и каже: - Вечерас Тијаго Мота.

На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Reply
Big Grin

Улази мали Перица у собу, баца пакет траве на сто и гласно узвикну:

Вечерас Ја Дувам!
Reply
Ахахааххаах..

http://www.zurnal.rs/2011/04/01/vecitima...index.html

Април ли ли ли.. Big Grin
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Reply
Quote:Шабан Трансформерс

Невероватно је како неки људи знају да се трансформишу по потреби. Свако од нас зна неког перверзног болесника који чим намирише естроген моментално доживљава невероватну промену. Од најгорег шабана постаје слаткоречиви свиленко. Од Ајс Нигрутина до Сергеја Ћетковића у секунди. А ако сте неопрезни, направиће од вас шабана пре него што схватите шта се дешава...

Шабан: "Ђе сте дркаџије, шта чините? Џепни билијар, а? Боли вас курац у дупету, хехе... хххрркк!! (шлајмара ко глава купуса излеће на земљу). Што сам видео пичку малопре, крв ти јебем...сисетине десетка! Дигао ми се курац, умало се нисам угушио, хехе...има л' неке пичетине код вас, а?"
    Ја и ортак: "Ма ево чекамо Ђолета, нема ништа..."
    - Случајно наилази наша колегиница. Упознајемо их.
    Шабан: "Ох, па нисте ми рекли да познајете овако лепу девојку. Нећу вам то опростити, хехе. Привилегија је упознати вас, госпођице."
    Она: "Па хвала...шта ви радите?"
    Ја: "Ма ево чекамо оног ментола Ђолета...не знам где је досад. Не знамо где нам је Ђока, да простишSmile)"
    Шабан: "Што си безобразан, Вукићу...па девојка је ту, контролиши се мало. :окреће се њој: Видиш ти с ким се ја дружим, само ме бламирају. Него, и ти си кренула доле? И ја идем, ајде да се склонимо од ових шабана пре него што опет извале нешто!"

Big Grin Big Grin Big Grin

Са Вукајлије

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Дошао Перица код маме у собу и види маму и љубавника па се сакрије у ормар.Касније му дође и тата,и љубавник се сакрије у ормар.Перица каже:Ала је овде мрачно.Јесте-каже љубавник.А ја имам лопту коју могу да ти продам.шта ће мени лопта?-пита швалер.Али ја имам и тату-одговори Перица.Љубавник пита колико кошта лопта и да Перици 300 еура.Сутра се прича понавља.Опет их Перица затекне,побегне у ормар,а љубавник,кад дође отац за њим.Ала је овде мрачно.Јесте.Али ја имам патике које могу да ти продам за 700 еура.Шта ће мени,мале су ми а и скуп си?А Перица ће на то:Али ја имам и тату.И љубавник му опет да новац.Пође Перица у цркву да се исповеди.Уђе у исповедаоницу и каже:Ала је овде мрачно.А поп му одговори:Молим те не почињи поново!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)