Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Јел гледао ко Интер синоћ? Очекивао сам петарду.. али после издркавања пред голом Цезара у целом првом полувремену, на крају стиже заслужена казна.. нешто као кад је Србија играла са Аустралијом.. цело време јебеш ал никако да свршиш!  Big Grin
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(03-16-2011, 08:00 AM)KizaLion link Wrote:Јел гледао ко Интер синоћ? Очекивао сам петарду..

Ја сам очекивао паре на кладиони  >Sad посерем се на цео бајерн, DEUTSCH SCHWEINE!!!
Reply
Једна стара изјава, али актуелизована након утакмице коју спомињете: "Сви играју фудбал, али на крају жабари увек победе"  ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(03-16-2011, 09:07 AM)luconi link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=2632.msg89377#msg89377 date=1300262408]
Јел гледао ко Интер синоћ? Очекивао сам петарду..

Ја сам очекивао паре на кладиони  >Sad посерем се на цео бајерн, DEUTSCH SCHWEINE!!!
[/quote]
Ја сам играо двојку(квота 4) ал ме срушио Барнли  >Sad  Ковентри већ испао,ни не требају им
бодови ал ето...
Не знам..ја сам некако био уверен у победу Интера а тако је и
кренула утакмица,касније јбг они срећни окрети... ;D
All Conductors Are Bastards
Reply
(03-16-2011, 09:37 AM)Горгонзола link Wrote:Ја сам играо двојку(квота 4) ал ме срушио Барнли  >Sad  Ковентри већ испао,ни не требају им
бодови ал ето...
Не знам..ја сам некако био уверен у победу Интера а тако је и
кренула утакмица,касније јбг они срећни окрети... ;D

Прво је онај распали бајернов голман усрао ствар, а после 2:2 сасвим очекиван преокрет...  ја сам имао још две сигурне, акрингтон 1 и на гаскеа, па посолио заједно са бајерном, али јбг...
Reply
Ја ухватио интер 3+ прво полувреме  ,и дигао паре ;D
Jeдна је Србија!
Reply
(03-16-2011, 09:16 AM)Red Star Forever link Wrote:Једна стара изјава, али актуелизована након утакмице коју спомињете: "Сви играју фудбал, али на крају жабари увек победе"  ;D
Gary Lineker:"Soccer is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins."
[Image: Gary-Lineker.jpg]

Reply
Reply
Stop TV pretplati]
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
Што ми овај Бошко Ђуровски иде на курац, па то се ретко среће!
Не знам зашто, али оставља утисак полтрончине и првокласног лизача буље.
Па на квадрат куб!

Ал што се каже, не знам човека лично па да не грешим душу даље! Можда сам у криву ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)