Threads: 13
Threads: 6
Threads: 3
Скужајте ме ако је већ негдје постављено...
Threads: 38
Слушао сам у понедељак уживо у колима и нисам могао да верујем! :o
Каква испала!
Threads: 7
Колико је ово намештено то је чудо
Threads: 83
Знам за гомилу радијских емисија и укључења да су намештени, као и да се радио као медиј све више буди, тј. слуша у Србији, али ово ми је толико сурово да и није далеко од реалности... Ако је ово намештено, онда сам сигуран да је уствари неки сличан догађај из живота узет као основ за ову причу...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 7
ма брате не сумњам ја да има оваквих случајева, да рибе имају и по 3 паралелне везе, али да је ова толико глупа па да има два дечка а да тако наивно наступа... али да је смешно, смешно је
мало ме било и срамота док сам слушао

блам је па таман и да је намештен!
зато сам док сам ово слушао одлепио >
Threads: 18
(02-16-2011, 07:10 PM)николаБГ link Wrote:мало ме било и срамота док сам слушао
блам је па таман и да је намештен!
што намештено, хахахха, ОЛОШ мали, мада је то свакодневница, поготову код тих клинки кад прораде хормони па то не зна где бије бре...
Threads: 83
02-17-2011, 12:12 PM
(This post was last modified: 02-17-2011, 12:13 PM by Red Star Forever.)
Кад сам слао претходни упис, једна од емисија на које сам мислио да су намештене је управо и антидепресив... Наравно, гомила намештених ствари, али вероватно и неки мањи проценат стварних догађаја... Ако је овај који је николабг поставио истинит, па ову би туко до изнемоглости >
п.с. Мада овај прилог може и да се подведе под замисао аутора да на духовити начин да до знања глупачицама шта, где и како не треба!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 44
Па ви онда славите дан заљубљених
Jeдна је Србија!