Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PREDLOZI I KOMENTARI
А ко је рекао мала група ??? Небитно ја сам рекао шта сам имао а ко како хоће!! Нећу да полемишем више.
Reply
Погрешан приступ... Ми смо навијачи, а не интернет хулигани, хакери и шта ти ја знам већ... Наравно да међу нама има доста оних који се разумеју у компјутерске и интернет науке и своје знање користе како на званичном сајту тако и на нашем, и осталим "звездашким" сајтовима и форумима... И наравно, поента је не проводити превише времена на форумима, већ на стадионима и у дружењу, па стога форум треба да буде што једноставнији са суштински битним темамам за навијаче... Ти си нов овде и ниси вероватно пратио развој рецимо овог форума... Прошао је кроз много тога, од изгледа, преко броја подфорума па до не знам ни ја чега све... Много је људи мозгало око свега тога да би на крају добили ово што је финални производ и што олакшава рад, коришћење и претраживање... Нико није рекао да је то решење за сва времена, све је подложно променама, али није у реду да се неко региструје и одмах даје примедбе а ми годинама радимо и усмеравамо причу у правом смеру... Посебно кад је реч о форуму! А што се тиче насловне, ту се слажем да може да изгледа лепше, али има и гомилу информација, које је тешко дизајнерски сместити да све буду прегледне...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
и шта ти је то:
(12-27-2010, 03:07 PM)Red Romel link Wrote:компијутер

???
Reply
(12-27-2010, 03:07 PM)Red Romel link Wrote:Велике навијачке групе имају своје секције(људе)који су само задужени за нет и унапређиванје,прављење интернет страница, анимација, хакерисање противничких(кад се рат води води се онда тотални рат!!) толико!

Нисам хтео да ти одговарам да не буде да се свађам, ал за дупе би се ујео да не напишем  ;D. Можда само ниси добро написао, али тако је звучало, велике навијачке групе ово-оно, ми испадосмо јадници  Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(12-27-2010, 03:07 PM)Red Romel link Wrote:Xакерисање противничких(кад се рат води води се онда тотални рат!!) толико!
Један [Image: Z]пехар за тебе .
Jeдна је Србија!
Reply
http://www.delije-caffe.net/multimedija.php
Кизо, могу ли ови клипови да се врате икако?
Reply
Који клипови не раде? Ништа није брисано са сервера
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Мени неће ниједан да отвори.
Reply
(02-03-2011, 12:05 PM)EKV link Wrote:Мени неће ниједан да отвори.
Неће ни мени.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Постоји ли могућност да ми на СЕВЕРУ имамо своје редаре у наранџастим маркерима односно да нам се неби дешавале туче,повреде...Ово против Рена је превршило сваку меру.Југ се против Рена показао одлично и дали је могуће тамо поставити звучнике па кад вођа крене да и они са нама крену исту песму.Наравно кад будемо поново пунили МАРУ.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)