Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karte za Rozenborg
...i tako ja danas ustao u 5:30h da bi otisao sto ranije da cekam u redu za karte...
rekla gospoda na SOS-u : "karte u sredu na blagajnama..."
i tako se skupilo 20-ak nas, cekamo od 8 tamo, i dolazi sad neko iz uprave (valjda) i kaze:
"sad su nam rekli da se okupljate ovde, ne znam odakle vam ideja da se dans pustaju karte u prodaju?",
pa kako odakle. pise u novinama, rekao SOS,
zatim je covek nesto promrljao za SOS (bar mi se tako ucinilo), i kaze karte su jos na stampanju i prodavace se u ponedeljak.
evo vidite, poneo sam ovo da zalepim. A na listu pise karte se prodaju u ponedeljak 17.11. Smile dobro sto je neko to uocio pa mu je rekao da ne napravi zabunu....
i tako sam izgubio pola dana Smile))
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
Reply
Mislim da karte u ponedeljak krecu u prodaji, ma da na delije caffe pise od petka (21.11).. :zbunjen
Mi iz Amsterdama :flasa u sredu letimo za Beograd da u cetvrtak budemo na tekmu, nadam se da ce atmosfera biti jos bolja od one proslogodisnje protiv lacija i da Zvezda prodje u 3. krug kupa Uefe!!!!!! Vjerujemo da cu nam se pridruziti sto vise cigana sirom evrope....

Pozdrav.......

------------DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA-------------------------------
--ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE---
Reply
stizam i ja iz danske
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Brate ko veruje sos-u?
Da na tarabi pise P.I......A. sta bi uradio?
Reply
Danas sam bio u Reviji i prodaja karata zvanicno krece u ponedeljak. Koliko sam cuo ne vaze propusnice. Vazile su za Odenze, Lacio, Kjevo itd. a sad ne. Mozda promene odluku.
Reply
Tako ste rekli i za Odenze pa su vazile sezonske.
Za mene ce ove sezonske da vaze dok ovi iz uprave ne kazu da ne vaze.
Bar ja tako razumem.
Reply
Nemojte molim Vas samo rekla kazala, pa da bude ko i ovaj sto veruje sosu :zbunjen
Reply
nebi trebalo da vaze propusnice.bar je za sada tako zvanican stav iz uprave.
Reply
Stizem i ja iz Melburna.
Ako do ponedeljka mi ne jave da su mi nabavili karte, ja dajem gajbu piva onom ko mi nabavi ;pljuga
Reply
ma bilo i u nekim novinama da se prodaju ili u sredeu ili sredinom nedelje (sto ti opet dodje sreda). ma samo opusteno, u ponedeljak po karte Smile
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: