Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вицеви2
Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Која је разлика између Етиопљанина и пинг понг лоптице ?
-10 грама.  ;D
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Седи муж у кући, баца кикирики у вис и хвата га устима. Позове га жена, он се тргне и кикирики му упадне у уво. Покуша да га извади, не иде… Дође и жена… како год покушају - само га гурну још дубље. На крају крену у хитну помоћ. На излазу из куће сретну ћерку која се баш враћала са момком из града. Испричају шта се десило, и момак каже

- Ма, нема проблема, не морате да идете код доктора, сада ћу вам ја помоћи!Стави он два прста човеку у ноздрве и рече:- Сада снажно дуните!Човек дуне и кикирики испадне. Сви сретни и весели, момак се поздрави и оде. Жена сва сретна каже:- Јао, како фин и сналажљив момак… Шта мислиш, шта ће бити кад одрасте?А муж ће:- Па, према томе како му прсти миришу, биће нам зет…
Reply
Big Grin ;D Big Grin
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
хахахаха  ;D ;D ;D Big Grin Big Grin Big Grin
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се     "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Reply
''Перице сине шта си добио у школи?''
''Добио сам кеца тата.''
Каже отац: ''Како сине Перице?''
Перица му одговара: ''Нисам ја реал па да дoбијем 5''

;D
Reply
Које су боје албански тенкови?
Обадва су зелена.... Big Grin
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Reply
Због чега српски студенти масовно траже да студирају ''по Болоњи''?

Боље ''по Болоњи'' него ''по Ђенови''!  ;D
Reply
Дошао полицајац кући изненада и затекне жену голу у кревету.
Почне да урла:
- "Говори курво, где је, сад ћу обоје да вас убијем..."

Жена ништа не говори а он крене да претражује: отвара ормар, ништа; отвара клозет, ништа; завири под кревет, кад тамо го човек и држи новчаницу од 20Е у руци.

Полицајац зграби 20Е и повиче:
- "Јеб'о матер, нема га ни под креветом..."

Big Grin Big Grin Big Grin

У глуво доба ноћи улази пандур у станицу го к'о пиштољ.
Пресретне га командир смене и пита шта је било, а он почне да прича:
Био сам на журци. И тек у неко доба устане једна девојка и каже "сад нека се све женске скину".
Оне се стварно скину. Онда она каже "Сад нек се мушки скину". Гледам ја, сви се скидају, скинем се и ја. Она опет каже "Сад гаси светло". Неко угаси светло.
Најзад она каже "А сад, мушки на посао!". И ја дош'о...

;D ;D

Патролирају два пандура и причају. Вели први:
- Јеси ли чуо шта има ново?
Други: - Шта?
- Одлучио командир да стави 4 лежећа полицајца у западни део града.
- Озбиљно?
-Јеб'о мајку, ја ћу бити први, он мене мрзи...

;D ;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Како се зовеш?

-Звездана, а ти?

"Starfucker"  ;D
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)