Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Надам се да пишем на правој теми, нећу смарати. Остали смо без тренера и ја се искрено надам да новог нећемо довести 10 дана пред почетак пролећног дела већ да ће тај нови одрадити комплет припреме. Нећу о овим нагађањима по новинама али једно је јаче од мене. Ако доведу Илију Петковића, онда је циркус стварно комплетан, може и ''одјеби бре Добривоје'' да се врати.
Јаој сад кад се распламса лицитацијааа!  ;D Мислим да расправу о смени тренера и евентуалној алтернативи треба да наставимо овде, а не на теми о прелазном року. Само вас молим да водите рачуна о тачкама 6. и 7. Правилника, јер ће свакакви текстови ових дана излазити по медијима.
(12-07-2010, 02:49 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Modrichha link=topic=3835.msg86921#msg86921 date=1291730039]Надам се да се нико неће увриједити због овог, али то је моје мишљење.
Свако од нас када не обавља свој посао како треба, нема разлог да се жали. Ја када сам сигуран да сам свој посао одрадио поштено, а закинут сам, борим се да то исправим.

Брате... Што би се неко увредио? Све се то већ зна и причали смо о томе... Постоје одређене ствари којима побројани покушавају да нас саплићу, али да смо ми на терену бар 30% бољи могли би да нам попуше само тако!
[/quote]
Знам да је проблем што људи понављају постове, али када те боли ти тада највише кукаш.
Звезда ми је све, наравно да није свеједно када изгуби, али никада ми ни на трен није пало на памет да се после катастрофе одрекнем Звезде. Научен сам од малих ногу да је то светиња. Али искрено много боли, када читам и чујем да се у јавности Звездино руководство буни како је оштећена Звезда у тој и тој утакмици. То је срамота, и да је тако и у тој мјери као што се говори треба бити достојанствен, признати да је екипа у к.рцу. А не тражити алиби тамо гдје се он по мени не смије тражити.

Шта тај буђави Толе може зезнути Звезду, кад сами играчи себи не могу помоћи. Треба дати срце. Зато клинце из Звезде треба дати да играју. Јер неко ко је и лош играч, а зна шта Звезда значи даће и посљењи атом снаге само да се бори.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Роберт Просинечки нови тренер Звезде!
7 дец, 2010

Роберт Просинечки је рекао – ДА! Члан најбоље генерације у историји клуба са Маракане нови је шеф стручног штаба Црвене звезде. Договор је постигнут у уторак, посао ће бити завршен у петак потписивањем уговора у Београду.
Љубав заборава нема. Осећа то Роберт Просинечки, некад звезда Црвене звезде и хрватске репрезентације у не баш тако далеком Загребу.
– Од понедељка звони телефон, мира немам ни трен – каже у телефонском разговору Просинечки. – Зову бивши саиграчи, пријатељи, непријатељи…
Није Просинечки било ко.
– Изгледа. Свестан сам тога.
Бура се дигла. Посета утакмици, па разговор са некадашњим саиграчима Владаном Лукићем и Иваном Аџићем, не пролази без одјека.
– С ким би требало да се видим у Београду!? С људима са којима сам играо у Црвеној звезди. Е сад, они су на водећим местима у клубу. Ма причали смо о утакмици са Војводином, како се од 2:0 стигло до 2:2, како Партизан има плус пет… Нисмо о послу тренера – покушао је да направи „дриблинг“ Просинечки.
А, да јесте, зар баш те ствари не би биле препрека „озбиљном” тренеру да преузме екипу коју нити је селектирао, нити припремао, а стартоваће са минус пет. Уз то као што је познато у таквом клубу траже се само успеси и трофеји.
– Што да се лажемо? Да је све добро у Звезди не бисмо ни причали, а они тражили решење да се нешто промени. Да црвено-бели имају плус пет, посета Роберта Просинечког би остала записана као уобичајена пријатељска. Уз то не верујем да ће клуб имати проблем да нађе новог стручњака, ако то и намерава. Звезда је име, клуб са огромном репутацијом и у свету. Сад је успавани џин, који мора да се пробуди и хоће. Мислим брзо.
Роберт, који до сада није радио самостално као тренер, добија улогу да буде заслужан за „буђење”?
– Имам уговор са ХНС, имам посао. Све је ово нешто ново и изазовно, не само за мене… Црвена звезда је изазов и верујем да је многима сан да буду тренери у том клубу – поручио је на крају разговора Роберт Просинечки из Загреба.

Спортски журнал

Срце ми је заиграло, само ћу то рећи . . .
легенда нашег клуба,заиста човек кога доста поштујем,није никад пљунуо на време у нашем клубу иако је то можда током деведесетих било боље.

Једина ствар која ме да тако кажем мучи наравно ако и дефинитивно дође иако по свим натписима то је готова ствар је та што би му боравак у Звезди био први озбиљан посао,дакле опет неко неискуство а нагледали смо се протеклих година тога у нашем клубу. Међутим кад погледам са друге стране друга имена која у медијима фигурирају као могући кандидати онда и није тако лоше Big Grin
Све у свему још једном ако дође верујем да уз харизму коју поседује,уз то да ће имати ауторитет као легенда клуба да ће и успети да повеже коцкице и направи нешто.
Nadam se da ce konacno Robert Prosinecki biti resenje za duze vreme u nasem klubu. Ipak je igrao u najvecim klubovima na svetu, ima dug staz igranja i u Engleskoj. Bilo bi dobro da unese malo njihovog stila. Sto se neiskustva tice, mene to ne brine. Ni Gvardiola, ni Rajkard ni Kuman nisu imali nesto mnogo iskustva u vodjenju tima pa su pravili zapazene rezultate. Dobar potez uprave. Konacno jedna legenda kluba na klupi.

Aдминистрација: Можда је ово писмо познато Робију, али нама није, па те молим да убудуће пишеш разумљивим нам писмом!!! ЋИРИЛИЦА!!!

Пијанац: Санкција је ОПОМЕНА
Да сачекамо ипак да се озваничи. Али кад је већ споменут, имамо право да се сетимо како је, кад да гол на Југу, просто летео према Северу  Wink
Мене брине што смо толико постали јадни, да пристајемо на све... И налазимо оправдање за све!!! Не желим да идем у ширину, ко разуме схватиће!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(12-08-2010, 11:01 AM)Red Star Forever link Wrote:Мене брине што смо толико постали јадни, да пристајемо на све... И налазимо оправдање за све!!! Не желим да идем у ширину, ко разуме схватиће!
Разумем те у потпуности и делим твоје мишљење !!!
Кокеза лопове !!!
Човек без става није човек!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)