Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вицеви2
Сједе два емо орла на грани и причају како су им животи сјебани, немају породице, друштва, посла, слаб им је улов ... Немају разлога да живе и то све. И одлуче да се баце са литице.

Утом наилази медо и чује њихов дијалог и почне да конта за себе: И мени је живот безвезе, немам никога, ничега, нема пас за шта да ме уједе ... Ма бацићу се и ја, чему све.

И баци се медо. И тако у паду сустигне орлове. А они ти њему: Медо, шта ти то радиш?

- Па слушао сам вас, и ријешио и ја да се бацим , живот ми је безвезе ...

- Али, ти, медо, немаш крила!

- Па немам.

- Јеси ти кул ....
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Шетају два Земунца и један каже:- Брате ај да нађемо неке рибе да се љубимо ово оно...А други каже:-Немој тебра влада херпес.
-А ко је Влада Херпес извини.
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
Мали Перица жарко желео 100 Е и сваки дан се молио Богу да му их посаље, али никако да му стигну...и сад један дан одлучи он да пошаље писмо Богу, али у пошти нису знали где да пошаљу писмо адресирано на Бога и пошаљу га у владу Србије...Цветковића дирнуло писмо и реши да клинцу пошаље 5 Е, јер шта ће једном детету 100 Е...Добио Перица 5 Е и одушевио се па решио да пошаље писмо захвалности Богу и напише: " Драги Боже, пуно ти хвала што си ми послао паре.Само немој више да шаљеш преко владе, мазнуле ми лоповчине 95 јевреја..."
Reply
Куца Мујо на врата Видовите Зорке. Са друге стране се цује Зорка: Ко је?

Казе Мујо: Пууу ј....м те видовиту!

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Дошао Мујо кући нервозан и пита га Фата шта је било...? Каже Мујо: Ма изјебо ме Интер за 100 евра! Каже Фата: Е и мене изјебо Милан! Дај болан Фато листић да видим каже Муја, а Фата ће: Није ми оставио никакав листић.
До краја ЗВЕЗДИ веран!!!!!!
Reply
Каже син мами :

-Мама, тата је опет пијан !

-А откуд ти то знаш ?

-Па, ено га опет брије огледало !

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  ;D
Reply
Циганка била трудна и кад је дошло време да се породи зове она Цигу да упрегне коње и да је вози на порођај. Цига шта ће, на брзака упрегне коње а пошто је већ пао мрак упали и фењер и крену они ка породилишту. Негде на пола пута трудови постали неиздржљиви па Циганка крене да кука да даље не може и да је дете већ кренуло. Цига види да нема куд, заустави кола и крене да помаже Циганки. Кроз 5 минута дете изађе, а Цига га прихвати и пита Циганку:
- "Шта ћу са њим?"
- "Смотај му пупак и баци га на кола!"
Чим то уради види Цига да излази још једно па и њега прихвати и регулише га к'о прво, али Циганка викну:
- "Циго чекај, има још!"
- "Пу јебем ти матер, гаси фењер, ви'ш д' иду на светло!  ;D
Reply
Дошао Ратко Младић кући и пита жену: Јел ме неко можда тражио ?  ;D ;D ;D
Кокеза лопове !!!
Reply
Вози Пироћанац девојку на мотору, и пролазе поред ћевабџинице, кад каже девојка:
''како лепо мирише роштиљ''.
Пироћанац одговара: ''хоћеш још један круг?''  Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Шта су певали навијачи партизана у суботу испред Звездиног музеја?
пустите ме да га видим,да га видим на трен само.....'
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се     "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)