Threads: 83
Ух сећам се, добар је био, имао је неки проблем са говором, као да је муцао или нешто слично... Али сјајан играч... Из ове перспективе, галактикос за ове данашње ;D
И мене интересује ако неко зна где је, шта ради...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
(12-01-2010, 06:57 PM)100%anti crnobeli link Wrote: после је отишао у Кремонезе Упечатљив ми је остао његов деби за Кремонезе када је раширена шеталица (једноставна, пругаста у бојама клуба) која је покрила целу трибину буквално. А трибина душу дала за тако нешто, налик оној у Ређо Калабрији, стрма. А шта је са њим сада ко зна, вероватно шика по кафанама и ужива  .
Кокеза лопове !!!
Threads: 1
За мене је тај Марко Перовић оригинал, а овај други копија  , био је доминантан на средини терена, претеча Декију Станковићу.
http://delijevu.blog.hr/2008/06/16250142...emanu.html
Ауу.. видим сад да је био са Земаном у Звезди ? или је требао бити...? Сад ми нешто познато делује , јел га се још неко сећа у том периоду...
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 3
Алал вера Николи Лазетићу,одушевио ме је данас.Оно мало што сам видео утакмицу видео сам у доста ситуација да је играо резервисано није кидисао,баш не знам можда и грешим али имам такав утисак,онда кад је пао изашао је одмах изван терена не желећи да одузима време што су чинили вошини играчи пре и после тога,по мени заслужио је аплаузе које је добио.
И други бивши наш играч Оумару је дошао после утакмице и дуго аплаудирао северу.
Threads: 9
(12-04-2010, 08:50 PM)Skrimo link Wrote: Алал вера Николи Лазетићу,одушевио ме је данас.Оно мало што сам видео утакмицу видео сам у доста ситуација да је играо резервисано није кидисао,баш не знам можда и грешим али имам такав утисак Добар ти је утисак
Threads: 17
(12-04-2010, 08:50 PM)Skrimo link Wrote: Алал вера Николи Лазетићу,одушевио ме је данас.Оно мало што сам видео утакмицу видео сам у доста ситуација да је играо резервисано није кидисао,баш не знам можда и грешим али имам такав утисак,онда кад је пао изашао је одмах изван терена не желећи да одузима време што су чинили вошини играчи пре и после тога,по мени заслужио је аплаузе које је добио.
И други бивши наш играч Оумару је дошао после утакмице и дуго аплаудирао северу.
Не вараш се. Лазета чак није хтео ни да шутира на наш гол а могао је много пута....
И само без тога ”алаХ вера”..... причали смо већ на ту тему....
Threads: 0
Звонко Милојевић успео да стане на ноге!!! Истина само 10 метара засад, али то је за човека у његовом стању невероватан напредак, поготово што су му предвиђали пре само 5 месеци да више никад неће стати на ноге.
Више о овоме на овом линку:
http://www.sportal.rs/news.php?id=41121&c=508182513
Ово ме је баш обрадовало 8)
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 15
Милоје, царе! То је стварно дивна вијест.
Threads: 18
лепа вест, МИЛОЈЕ СЕВЕР ЈЕ УЗ ТЕБЕ!!!
Threads: 1
Један од помоћника Робију је и Жарко Ђуровић а за млађе кији га нису гледали само да им кажем да је Жаре гинуо на терену за Звездин грб и дрес.Један од најбољих на терену у чувеној утакмици против Реала на -12 а био је и стрелац једног гола на истој текми.На терену је гинуо за сваку лопту а и кад је био резерва на полувремену је давао све од себе.Сећам се једне текме и Жаре резерва,на полувремену се загрева и шутира на гол ал лопта никако да уђе,тада СЕВЕР почиње да га бодри ал лопта неће у гол.Хук са трибина Ђуровић Жарко ал нема гола,почињу играчи и судија да излазе из тунела, резерве се повлаче са терена ал Жаре неодустаје  .Прилази на једно 5 м.од гола и шут а цео Север гооол и наравно Ђуровић Жаре.Легенда Звезде.
|