Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Е да нам је Џаја,веруј ми не би нам поништили ни онај гол што смо једва дали.
Барем смо још имали неки углед тада.
Кој вам је свима шта сте скочили на мене ко да сам ја довео тог Аџића у најмању руку! Ја сам само питао кога довести и нисам добио одговор! И последњем дебилу је јасно кога треба терати и зашто, али ко после, најозбиљније питам?

Пс и немојте да мислите да браним управу, апсолутно сам за одлазак аџића, достанића, кристћа, весића.. о клеуту и стефановићу немам мишљење, лукић још увек има моју подршку, али је климава баш зато што се ултимативно везује за аџића...
Ако уопште дође до крупних промена а сва је прилика да ће ускоро морати, моје мишљење је да:

* Председник мора да буде неко ко воли Звезду и ко је довољно моћан да се и ван терена бори за њу (нажалост у нашем фудбалу је то под морање). Треба, наравно и да буде способан да обезбеди средства за довођење квалитетних играча али и да има снаге и да се унутар клуба избори за то да такви играју. Немам ниједно име на памети у овом тренутку.

* Спортски директор мора да буде неко ко је способан да процени квалитет играча који се доводе или долазе на пробу. Исто тако мора да организује мрежу скаута (ако уопште буду постојала средства за тако нешто) који ће бити на платном списку. А не да нам бивши играчи и пријатељи клуба препоручују играче (може и то али да тај исти спортски директор провери квалитет). Једино име које ми је на памети је Владимир Југовић.

И све то, о том потом.
'Ајде да пробам после преспаване ноћи. Много више од пораза, од немања игре, од 3 бода заостатка боли то што Звезда више није ЗВЕЗДА. Некад је Црвена звезда изазивала или дивљење или страхопоштовање где год се појављивала да игра, а данас је предмет малтретирања и ругања разних сеоских пацова. Зашто је то тако је за једну много дубљу анализу бар десетогодишњих дешавања у клубу и око њега, а верујем да нико није невин. Пошто сад није тренутак за тако нешто, нама као трибини једино остаје да се што пре дочекамо на ноге и да наставимо путем којим смо кренули пре годину и нешто дана. Значи, диж' се Цигане, пуни стадионе широм земље до краја, урлај, бодри, гини до победе у свакој утакмици, па ком обојци...
(10-31-2010, 04:22 PM)ЦЗБГ link Wrote:МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!
Ја би да се ипак надовежем на Николу... Најлакше је рећи МАРШ! И ја сам за то да сви до једног измарширају, чак и Лукић који можда има још неки мали кредит код мене (што рече неко овде због навијачког става)... Али, имамо ли ми неко друго решење... Некога ко неће као и претходници бити пијун режима, Мишковића, Цептера и остале банде... Некога ко не жели још више да сроза клуб, читај да га прода у бесцење и да зида станове на простору Маракане... Некога ко стварно воли Звезду и ко би ушао у ову причу из љубави 99% а само 1% из интереса?! Некога ко је довољно стручан да гиганта извади из блата и врати га на место које му припада... Некога ко ће да окупи исте такве као што је он око себе... Некога коме неће "менађери" састављати тим, плаћати играче и на основу свега тога зеленашким каматама уцењивати клуб... А да не причам о обештећењима која завршавају у џеповима тих истих "менађера"... Ааааа? Другари, имамо ли такве, познајете ли такве? Ја искрено, сем неколицине са трибине и форума, евентуално себе (скромност ми је врлина) не познајем такве... А ко ће мени дати да водим Звезду, а свега ми боље би то радио од ових који то чине, бар сам стручно оспособљен за вођење привредних субјеката, тј.предузећа...

И на крају, да ли се и вама назире решење на које нико од нас до јуче није хтео ни да посмисли???! А то је, браћо моја, нажалост реалност, илити продаја/куповина од стране неког Абрамовича и онда оде све у курац...

Е зато се и ја не одлучујем да тек тако измарширам ове шабане који нам воде клуб, иако је већ давно прошло 12 и 15... Пуко сам више, али не желим да причам деци и унуцима: "била једном једна Звезда"... Ајд да видимо, која још решења имамо, да ли имамо људе који имају квалитете које сам споменуо, тј. неће се бавити радњама које су нас довеле до ове најниже тачке икада!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(11-01-2010, 06:39 AM)Пијанац link Wrote:'Ајде да пробам после преспаване ноћи. Много више од пораза, од немања игре, од 3 бода заостатка боли то што Звезда више није ЗВЕЗДА. Некад је Црвена звезда изазивала или дивљење или страхопоштовање где год се појављивала да игра, а данас је предмет малтретирања и ругања разних сеоских пацова. Зашто је то тако је за једну много дубљу анализу бар десетогодишњих дешавања у клубу и око њега, а верујем да нико није невин. Пошто сад није тренутак за тако нешто, нама као трибини једино остаје да се што пре дочекамо на ноге и да наставимо путем којим смо кренули пре годину и нешто дана. Значи, диж' се Цигане, пуни стадионе широм земље до краја, урлај, бодри, гини до победе у свакој утакмици, па ком обојци...

У овоме лежи све оно што бих и сам написао, штавише боље срочено. Све што засада можемо јесте да бодримо наш клуб. Мука ми је више од мјењања управа и тренера, немам више снаге да вичем "Марш из Звезде" ... Кад ћу више да се радујем Звездиним успесима, у три материне ...
[Image: 35c0qqq.gif]
(11-01-2010, 01:55 PM)Микеланђело link Wrote:Кад ћу више да се радујем Звездиним успесима, у три материне ...

Па кад онима који то заслужују будеш рекао ''марш из Звезде''  Wink
Не бих превише да се завлачим у дискусију, нити да што рече НиколаБГ некоме држим страну. Знам да смо сви и љути ко рисеви, и тужни, не због три бода што рекосте... јер и Џајићева генерација, и Златна Баријевска генерација је знала да изгуби по 3 бода, али су на крају знали да подигну у вис пехар намењен шампиону државе, и то у далеко јачој конкуренцији него што је сада. То је једноставно и неуспоредиво са овим данашњим "фудбалом".

Данас је проблем што фудбал није спорт, већ биснис. И ту наш ФК губи трку у старту, јер очигледно је да и Звезда и Србија немају паре задњих 15-16 година. Нешто парица је стигло са Гаспромом, али проблема има превише са неких других страна.
Оно што мене највише плаши у целој причи јесте мешетарење са нашим клубом, срозавања и уништавање. Рачуница је проста. Хиљаде предузећа у Србији, задње две деценије је буквално силовано, затим убијено, да не кажем преклано... а потом тако измрцварено продато за мале паре сумњивим ликовима?! Ликовима који су на нелегалан начин стекли имовину, и за које их нико ништа и не пита, а камоли да им то одузме, јер су управо они у спрези са политичарима.
Е исто тако је и са Звездом, која је златни рудник као прво. А као друго, Звезда је била (како то горко сада звучи) симбол и стуб Српства. Велике паре се окрећу у Звезди... долазе разни "менаџери" који буквално СИЛУЈУ наш клуб, са свих страна!?! Све то је подгрејано политиком државног руководства Србије, које жели да уништи наш клуб, и навијачку групацију. Уместо да држава, и водећи људи нашег фудбала се обрачунају са тим мешетарима, они су заједно на истој грани, где експлоатишу наш фудбал као најгору фуксу.
Тиме се води ка томе да Звезда буде доведена до дна, где ће је неки лопов купити за 10 милиона евра, иако је цена онога што се може измерити парама 20 пута већа.
Међутим, чујем да је од јуче ступио на снагу нови статут нашег ФК, где испада да Звезда не може бити приватизована... али видећемо шта ће то донети. Јер овако се наставља по мени лов у мутном. Односно, десиће се да ће ФК имати например 30.000 бирача, а мени не би изненадило да се њима/нама манипулише.
Јер као што горе рекох, Звезда је рудник злата, милиони се перу преко ње. И мени је чудно да су они тек тако пустили Лукића да води Звезду?!
Рекосте, да Звезду треба да води неко које Звездаш, односно да воли наш клуб... мало чудна и недефинисана до краја мисао. Јер као што РСФ наводи па може онда и он то да ради, и не само он додао бих, јер би ту било још намање 10.000 кандидата?! Сви ми овде волимо Звезду, до коске што би рекли, зато нас све ово и боли.
Волети Звезду то се подразумева... не сме и не може доћи у питање!
Мора имати што се каже огранизационе способности. Моћ да убеди људе да му верују, да не кажем харизму. Мора моћи да стане на црту... да наш клуб не доживљава овакве ствари, понижења, као што смо видели у Кули, и не само ту... видите шта рецимо гробље нама ради последњих година, а нико из наше управе им озбиљније није ништа урадио... разни други стадиони и клубови... Банатски двор, исто Вучуревић гробарски пион, Смедерево... има их још, али да не давим сада.
И најважнија особина, да отера мешетаре из клуба!!!
Ако то успе... онда заслужује споменик испред Маракане!
На бих о именима... питање је да ли би се ико и усудио сести на Лукићеву фотељу, јер по мени је то глава у торби. Не само да мора имати леђа, већ и муда до колена... ма до земље!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Администрација: овакво смеће не може да стоји овде!
Мислим, дакле не верујем медијима.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)