Threads: 1
Најгоре је што је свима који се интересују за фудбал и спорт у овој земљи било јасно како ће партизан играти ову утакмицу, од почетка до краја, осим нашим играчима и стручном штабу.
Гол који смо дали сами себи само им је умногоме олакшало посао и рутински су су то сачували до краја.
Ја не могу да схватим да онако бескрвно играмо, никад то у свом животу нећу моћи разумјети.Јасно ми је и да се погријеши и да се промаши шанса па и да се изгуби, ко га јебе то је спорт.Једино не могу више да поднесем онакав недостатак агресивности а чини се и жеље.Код нас је Короман убједљиво најбољи, најагресивнији и најборбенији играч а то је онда показатељ и какви смо били као екипа.Свака част оном Адију, он је доктор за ову игру а посебно ми се добро показао јер код нас средњи ред није постојао ни у одбрани ни у нападу.Ону шансу кад је била статива смо направили из полуконтре и то је начин како смо требали да играмо - агресивно и јако на њихове играче да би користили грешке настале из тога.Овако смо ми нешто смотано обилазили око њихове зоне, давали им живе лопте у ноге и не знам како нисмо примили још који гол.Другу шансу је направио најгори играч на терену Каду (уз капетана) и то наравно случајно.Дефинитивно је доказао да не може да игра код нас и треба му се захвалити.Осим њега и Миловановићу и Ђорђевићу.Не може више бити компромиса.
Ми смо јуче изгледали као раштимован оркестар, без организованог напада, без организоване одбране и без сарадње свих линија у тиму.Ови други су све то имали.На то је највише утицао гол који смо примили али и послије тога се играло скоро 90 минута...
Threads: 0
Мислио сам да ово никад нећу написати али ипак... Гледајући наш средњи ред јуче, мислим да Гума треба да стартује. Реците ми да сам луд али он бар гине на терену а уме понекад и да центрира или да изведе слободњак добро. Миловановић док се не среди психофизички, мора нажалост на клупу. Каду мора из клуба али то је немогућа мисија. Да смо задржали Лазетића и довели бар једног креативног везног потписао бих титулу много раније. Овако, мислим да од тог посла нема ништа, уосталом све оно што пишемо од почетка првенства директно имлицира ка томе. Надам се да грешим али...
Threads: 8
10-24-2010, 03:55 PM
(This post was last modified: 10-24-2010, 04:00 PM by фрактура.)
Јуче је на крају утакмице играчима требало да буде поручено ИГРАТЕ КО ПИЧКЕ! и ЈЕБЕМ ВАМ МАТЕР па тек онда Добро знај из свега гласа. Много ми њих пазимо и мазимо, а чиме су то заслужили? Ма марш у пичку материну сви до једног(изузев Адија и Исаха) са целом управом, већини Звездаша је због оног срамног пораза упропаштен цео викенд можда и цела недеља, а они су вероватно увече скокнули до неког сплава да јуре спонзорушице. Па нас су говнари добили у рођеној кући можда најлакше у историји дербија. Трећи узастопни пораз од стоке, па то не сме да се прашта! Бар да су их изломили поштено, кад већ не знају да играју. Исах стартује на њиховог капитена, а овај крене да се издире на њега, а остали блену ко телад, ниједан да му притрчи и објасни где се тренутно налази. Сисетине! Малокрвно и бездушно као да играју против металца. Усрали се учесника лиге шампиона. Већ од 70 и неког минута видело се по кретањима да нема од тога ништа. Ужас! Много бедно се осећам.
А гледај овог шта булазни. Прихвата причу коју су дебили из државног врха и медија пустили и напумпали до неба. Јебо га Ивица Дачић и победа фудбала. Ког фудбала?!?! ??? Како га бре није срамота да се уопште јавља?
Quote: Клеут – захвалност свима
Након одиграног 139. вечитог дербија, генерални секретар Црвене звезде Андрија Клеут, изјавио је:
- У име организатора јучерашњег дербија желим да се захвалим навијачима Црвене звезде који су током утакмице створили атмосферу за памћење. Били су свесни тежине ситуације и показали су да су увек уз клуб кад је најтеже. Желим да се посебно захвалим Министарству унутрашњих послова и министру Ивици Дачићу на свему што су учинили протекле недеље да се јучерашња утакмица одигра и да протекне у фер и спортској атмосфери. Јуче је победио фудбал. Показали смо како сви заједно – клубови, заједница прволигаша, Фудбалски савез, навијачи, држава, полиција, можемо да организујемо сваки спортски догађај. Овај начин рада је путоказ како убудуће сви заједно треба да радимо. Јучерашњи дерби је позив свима у Србији да и убудуће заједно показујемо да је спорт изнад насиља.
Threads: 9
(10-24-2010, 03:55 PM)фрактура link Wrote:Јебо га Ивица Дачић и победа фудбала. Ког фудбала?!?! ??? Како га бре није срамота да се уопште јавља? Е баш то брате, победа ког јебеног фудбала, оно јуче је била антипропаганда фудбала >  И више ми иде на курац та прича хвала нашим навијачима на предивном амбијенту и увлачење у буљу. Једина захвалност нама је терен и ништа више од тога, а јуче у најважнијој утакмици за нас навијаче ,ништа нула, без муда без срца без знања >
Threads: 15
(10-24-2010, 03:55 PM)фрактура link Wrote:Исах стартује на њиховог капитена, а овај крене да се издире на њега, а остали блену ко телад, ниједан да му притрчи и објасни где се тренутно налази. Сисетине!
Управо. Мени је несхватљиво да два момка из Гане одиграју срчаније него неки којима би звездашки понос требало да буде усађен у крв.
(10-25-2010, 09:28 AM)Микеланђело link Wrote:[quote author=фрактура link=topic=3835.msg85320#msg85320 date=1287935706]
Исах стартује на њиховог капитена, а овај крене да се издире на њега, а остали блену ко телад, ниједан да му притрчи и објасни где се тренутно налази. Сисетине!
Управо. Мени је несхватљиво да два момка из Гане одиграју срчаније него неки којима би звездашки понос требало да буде усађен у крв.
[/quote]
И мене то највиље боли. Брате ми се одрасмо од драња и скакања а они боли их уво, играју ко бабетине од 100 година. Добила сам упалу мишића од скакања а они се шетају по терену. Ни жеље ни воље да се добије , постигне гол. Осим Ганаца, и Коромана док је имао снаге остали ко мртва пувала. Срамота бре.
Ајде да се мало правим паметан, овако размишља просечан навијач са истока и запада...
Он не жели више да гледа играче, полупроизводе разних менаџера, жели играче попут Адија, Кастиља. Играче који су правили разлику на терену и у квалитету, жрли Звездину децу у тиму. Не разне Микиће, Гуме, Кадуа, Савија. Не жели у клубу мафијаше, коцкаре, политичаре у клубу попут Аџића, Божовића, Клеута, Весића... Ова двојца направила срање у КК, сада ће и у ФК ако остану, спонзори, Европска Звезда, кад оно... Погледајте где је цело наше СД због разних шарлатана, политичара,итд... Ти људи из сенке упропаштавају клуб који волим, ради своје личне промоције, ради дебљања свог новчаника. И зато људи попут Михајловића, Панчева, Белодедића, Рамба, Рајевца, Југовића нису ни близу клуба, јер знају како у Србији шта ради, ко повлачи конце. Много људи (навијача) не жели неке одређене људе у клубу, зар ће неко хиљаде људи да убеди да је Аџић бољи од Југовића, да Михајловић не може да буде тренер Звезде, да не можемо да слушамо мало људе које имамо по свету Рајевца, Рамба који могу да нам помогну у проналажењу странаца. 40% садашњег тима Звезде, НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ОВАЈ ДРЕС !!! У минусу смо, немамо пара да доводимо играче, траже се трофеји, стрпљења нема... Кулминираће једном. Ова сезона је стварно битна, јер ако ЈСД поново узме титулу, ФК ће да се проведе исто као и КК нажалост. Звезда је постала ругло којој се сви смеју, као да је петолигаш или не знам ја шта. ТО НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО !!! Зато у среду СВИ НА СТАДИОН !!! Цимајте бабе, деде, ортаке, рођаке, ма све живе у среду мора да нас буде МНОГО. Да се реке Звездаша сливају на Маракану. Аџић се опустио, после ових неколико победа заредом, кога смо ми то одвалили у тим утакмицама Металац, Слободу, Инђију ??? А шта ће бити када дођу Војводина, ОФК, Рад... Многим људима није место у клубу, многи Звездаши желе у клубу људе попут Џаје, Јуровића, већ сам их горе споменуо, али не желе да се упуштају у ово, зашто ??? Зато што су паметни људи, ми морамо једном да раскрстимо са тим шта хоћемо од овог клуба који нам је толико радости дао. Јер ако овако наставимо, на орук, проћи ћемо лоше. Цело СД се ослања само на ФК сада, политичари и мафијаши су све друго уништили, спустили на тај ниво, да ће нам требати године да повратимо углед, реноме, поштовање.
Да ли знате ви колико људи све ово боли, боли што гледамо овакву Звезду, то што неки клинци одрастају гледајућу све ово што гледају. Сви ми знамо шта је Звезда, шта је она дала нама, али морамо нешто и да оставимо онима после нас, а не да гледају оне како играју Европу, како се "радују". Шта мислите како се осећа клинац који каже ја тренирам у Звезди ватерполо, кошарку, одбојку... Он у себи има понос, али како се осећа када га другари у школи зезају... Јер то је та дечија љубав коју свако од нас осећа, и не жели више да гледа овакве ствари у клубу који волимо
Свима нама ово смета, и боли нас што је најгоре од свега. Боли што у нечему што је било свето годинама, нечему о чему су неки људи могу само да сањају да ће бити део, што су само за пар година направили ово од Звезде. Ово није Звезда коју ми желимо и морамо то да ставимо јасно до знања. ЗАТО У СРЕДУ СВИ НА СТАДИОН !!!
Threads: 61
Нама тек сад предстоје тешке утакмице, "распродаја" бодова и ако се нешто драстично не промени на полусезони бићемо у минусу иза стоке, а клуб очекује бурна зима. А ваљда ће и Аџића неко да протера...
Напокон и једна, колико-толико, добра вест. Изгледа да је Психољуб испуцао све кредите код Кристића и следује му клупа. Ово је извучено из Журнала:
Могли бисте да останете са само једним штопером?
– Нећу да причам унапред, видећу каква је ситуација у понедељак. Сигурно да Ђорђевићу није лако, имао је пехове на великим утакмицама, који не би смели да се дешавају. Може једном, али њему је то други, трећи пут… Утицаће на њега, али и на навијаче – истакао је Кристић.
(10-25-2010, 11:11 AM)ЦЗБГ link Wrote:. А ваљда ће и Аџића неко да протера...
Што би се рекло Из твојих уста у Божије уши....
|