Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Ми немамо играче за боље, без организатора игре фудбал не може да се игра. Не може Короман сам, могао је на почетку, онда је рикнуо и почели су више да га чувају.
Вешовић се трудио, Ади змај, остало труба.
Кристићева једина грешка је што је рано извео Вешовића.

Сад ћемо видети какав је тренер, јер нам следе две зајебане утакмице након овог пораза, већ у среду Борац, за викенд џомба.
(10-23-2010, 02:32 PM)ЦЗБГ link Wrote:Тек кад се отарасимо најгоре капитена у историји клуба и Миловановића онда тек можемо да причамо о фудбалу, а до тада дешаваће нам се овакве ствари.
Брате дал си ти гледао Аџића >Sad.Само Адију скидам капу а тренер као и 2 предходна НИШТААА
После свега виђеног, може се рећи да нам је фудбал у тоталном курцу,и да бољитка неће бити ускоро. Било смо бољи прво полувреме. Каду да је дао гол, све би другачије било,али то је шта би било кад би било... Овако остаје жал што нисмо успели да им се одлепимо на почетку првенства, да нам гледају у леђа, и да и ако кикснемо није толики проблем, сада немамо право на кикс. Идемо сада још јаче него до сада, 2 неугодна гостовања следе, али шта је 'ту је, били смо и у горој ситуацији па смо се вадили.
Значи Ади је аждаја! Стрпао клеа у џеп само тако. Све његове реакције фантастичне. О психољубу немам речи. Јад и беда. Короман се трудио, видело се да хоће, али изгледа да није имао снаге да настави таквим темпом. Вешовић такође добар, а Тошић се није видео. Опет ''центрира'' на трибину. Каду да је дао онај гол, мислим да би смо могли до још једног у другом полувремену. Друго полувреме креће агресивно, и види се жеља, али нема реализације. Каду шутнуо ка голу, и пошто није лепо ударио лопту, лопта дођла до Трифуновића изненада, и он се нешто спетља и пропадне шанса за гол. Надам се да ћемо поправити реализацију у наредним мечевима, јер ако то не урадимо, џаба нам све...
Срамота да нам у тако кратком периоду, после оне двојице, узму и Ђорђевића.
После овог меча једино позитивно је то, да смо добили потврду да је Ади заиста класа, остали мање више чемер. Много су ме разочарали наши фудбалери пре свега залагањем и мотивацијом данас, некако ми је деловало да су се усрали на почетку меча па када смо примили гол чини ми се да су се мало тргли и кренули отреситије али после схватања да они једноставно још 3 дана да се игра не знају како гол да дају, чини ми се да су упали у тоталну малодушност. Срамота, велика је кривица и до тренера
Партизан је играо мртво и била је тактика да што више умртве лопту и чекају неки контра напад ,елем овај наш штопер нам даде гол и партизан ништа друго није имао него да се повуче и морате признати затворе наше играче да штопери не знају шта ће са лоптом.Била је једна прилика кад је кренула нека контра и са неких њихових 30 метара на крају ади гура стаменом.Играли су у стилу јавора са још бољим покривањем.По мени вешовић је требао остати .
Jeдна је Србија!
(10-23-2010, 09:15 PM)NightMare link Wrote:Срамота да нам у тако кратком периоду, после оне двојице, узму и Ђорђевића.
;D
[Image: 68769_1701154207284_1190792572_31928407_6267884_n.jpg]

Можда ће некима деловати неумесно, али ја једноставно не могу више да гледам како поједини играчи усеравају све добро што се у претходном периоду урадило...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Сви смо одавно закључили да је Психољуб одавно за неке установе а не за клуб Звездине величине... Причао сам о томе и летос, и прижељкивао тандем Вилота-Вујадин... Нажалост, једног је болест избацила из тима (надамо се сви на кратко) а другог лоша визија спортског директора и тренера  >Sad

Срећом добили смо једног штопера каквог Маракана и Србија нису видели још од времена Белодедића, ајд да не претерам, можда се у ту причу могу укључити и Ђоровић и Видић, с тим што је овај последњи своју класу доказао тек након одласка из Звезде... АДИ ноге ти се позлатиле!!!

Е сад, јуче дефинитивно, ми (Кристић) нисмо имали кога другог да ставимо на ту позицију јер је Михајловић, још један за ког тврдим, а неки се неће сложити, осредњи и можда и лошији играч од Психољуба, повређен...

Међутим, што рече Звездаш, ово је максимум од овог тима, и ту без још 2-3 озбиљна играча, попут Адија, ме немамо шансе ни против српских клубова, а камоли против европских екипа... Ови који су враћени + карлеушин мали, далеко су од форме због које су продавани по иностранству... И не само форме, него браћо и од познавања основних фудбалских елемената, додавања, шутирања, центаршутева, брука...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)