Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
И то што кажеш.Мада имају већину тренинга Smile
(10-04-2010, 09:07 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=mr nono link=topic=3835.msg84482#msg84482 date=1286225612]
сенку на све оно је по мени бацио Короман, али о томе не треба причати.
Е да, то сам и заборавио. Надам се само да ће му неко скренути пажњу на то, оно синоћ је било кретенски. Звезда је изнад свих нас, па тако и изнад њега...
[/quote]

Короман је изјавио да му се прикењало па је морао да отрчи до вц-а  ;D Наравно, не овим речима, ја сам га упростио баш  Big Grin
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(10-06-2010, 06:04 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3835.msg84485#msg84485 date=1286226443]
[quote author=mr nono link=topic=3835.msg84482#msg84482 date=1286225612]
сенку на све оно је по мени бацио Короман, али о томе не треба причати.
Е да, то сам и заборавио. Надам се само да ће му неко скренути пажњу на то, оно синоћ је било кретенски. Звезда је изнад свих нас, па тако и изнад њега...
[/quote]

Короман је изјавио да му се прикењало па је морао да отрчи до вц-а  ;D Наравно, не овим речима, ја сам га упростио баш  Big Grin
[/quote]

Брате РСФ, то је од витамина Smile
Искључите ТВ, укључите мозак
Очигледно је да је онај шамар од претпрошле сезоне био мачији кашаљ и да је неопходна боља терапија  :-X
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Администрација: Извор ти је тотално непоуздан.

Прекршена је тачка 6. Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ОПОМЕНА!
Амоугу стиже овог викенда
Спортски директор Црвене звезде, Иван Аџић, посредством клупског портпарола Марка Николовског, потврдио је да ће Камерунац Жан–Клод Амоугу доћи на пробу.
– Очекујемо долазак Камерунца, видећемо га на делу, а кључну реч имаће тренер Кристић – речи су Ивана Аџића.
Амоугу би током викенда требало да се појави у Београду. Реч је о играчу средине терена, рођеном 1991, године, који је до сада играо за Патос, такође и младу селекцију Камеруна. Уколико задовољи укусе тренера Кристића биће пети странац у Звезди.

ево да се исправим онда

http://www.zurnal.rs/2010/10/09/kristic-...index.html
У које време се игра утакмица "Б" тима са Хајдуком са Лиона?
Искључите ТВ, укључите мозак
(10-11-2010, 01:08 PM)Мобилисан link Wrote:У које време се игра утакмица "Б" тима са Хајдуком са Лиона?

Уторак, на Лиону у 15:00.
докле ће више доводити ове чамуге...
Aдминистрација: Време је за банане...

Додељена забрана у временском року од 15 дана! Мислимо да је то довољно да се корисник отрезни и схвати где је погрешио! Ми пре свега нисмо расисти, а ако си хтео нешто друго да кажеш, научи у међувремену да то срочиш мало лепше!
Мислим, дакле не верујем медијима.

(10-11-2010, 11:45 PM)dadoX link Wrote:докле ће више доводити ове чамуге...

Имаш нешто против Исаха и Адија, или против црнаца генерално??

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)