Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Заборавио сам да напишем још једну ствар која може да радује све нас, а то је добра сарадња на левој страни Тошића и Коромана (док је био у игри), то је још један плус у односу на прошлу сезону где нам је лева страна била "мртва". Сада можемо нападати и преко леве и преко десне стране. Короман је квалитетан фудбалер и надам се да ће успети да обузда свој темперамент за добробит свих нас.
Извињавам се, али мене је Короман дефинитивно разочарао у недељу. Тај човек, је својим понашањем сваки пут све гори и гори.

С друге стране, морамо споменути да коначно гурамо по том левом боку и да је папирнати Каду научио да лопта треба да се креће, а не да је гњави. Гума Smile морам признати да ме је пријатно изненадило, добили смо на чврстини у тих последњих 15ак минута. Лепо је видети Микића после дужег периода, имао је пар добрих продора, али то је сасвим довољно за човека који не игра у континуитету. Психољуб, критичан са оним његовим пробијањем кроз средину. Тошић почиње да личи на нормалног бека. Остали, стандардни. Не знам за вас, али из мог угла, игра нам је све боља и боља, али тај проклети завршни пас мора да се доведе у пристојност.
Искључите ТВ, укључите мозак
(10-05-2010, 02:07 AM)CEBEP link Wrote:- Мислим да је Бетолигара требало истрпети јер би нам такав разбијач баш добро дошао... ово нарочито мислим пред дерби.....

Баш сам се неки дан питао гдје се тај лик изгубио и онда га сконтам у дресу Металца, јебеш све.  Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Одлична игра! Нећу да ме погрешно разумете, али у односу на ону против Слована, ова игра је била за чисту 10-ку. Из недеље у недељу почињемо да личимо на озбиљнију екипу. Против Инђије смо одиграли одлично првих 20 минута, на следећој цело полувреме, на следећој још боље. Верујем да до 23. можемо да се меримо са стоком и да их и надиграмо и победемо. Морала сам споменем њих јер на почетку сезоне, било је незамисливо да их можемо добити. Андрија је право појачање, Ли Ади... Да ли о њему треба причати уопште? Тошић полако почиње да личи на оног бека из младе репрезентације када је био врхунски фудбалер, Миловановић, види се да може и хоће, али му треба бар још 3, 4 утакмице да буде опет онај стари, да шаље оне препознатљиве пасове и да решета из слободњака. Све више и више почињем да верујем и Кристића и у речи Лукића и Аџића да је ово најталентованија генерација у последњих пар година! 
Изгледа да се прави место за евентуално појачање из иностранства за време зимског прелазног рока...

Извор: Спортал

Quote:Звезда смањила број странаца

Црвена звезда је решила проблем вишка странаца и тако у великој мери "отворила врата" за долазак нових фудбалера у зимском прелазном року. Како преноси Спортски журнал, двојица играча пореклом из Црне Горе, Марко Вешовић и Стеван Рељић, добила су српска држављанства, а остало је само да подигну пасоше.

На "Маракани" упркос томе не одустају од намере да затраже пасош за Бразилца Кадуа, који још прикупља документа, чиме би било ослобођено још једно место, врло битно за следећу сезону, кад ће максимум странаца у тиму бити четири. За, евентуално, појачање у зимском прелазном року из иностранства или можда долазак Конгоанца, о којем се спекулисало прошле недеље, у овом моменту нема препрека, јер поред Кадуа, Звезда на списку има још само тројицу странаца: Исаха, Ли Адија (Гана) и Савија (Бразил).
прате некога из Конга који је слободан, он може и сада да се доведе као слободан играч. Сада су нам странци Каду Исах Савио и Ади, следеће године се смањује на 4 странца,а оне тамо на 3 странца.
Није ми намера да мрачим,али јебем све по списку Аџићу,онда кад је отерао Лазу капитена.
Против гробара је показао да је и велики играч и Звездаш(провоцирајући их од почетка),и права штета је што га немамо у тиму.
Једноставно и ове сезоне би био прави вођа,а ми дупло јачи.
Па питање је дал је било паметније оставити Лазу или форсирати Вешовића. Након до сад виђеног ја бих се без размишљања одлучио за друго.
Све има своје за и против. Ја гарантујем да би тај Вешовић за годину две дана проведених у клубу са Лазетићем научио много више него што ће научити од Коромана. Можда би то било на уштрб минутаже, мада ја не видим разлог зашто не би играли обојица па мењали стране у складу са потребама. Али шта је ту је, Лазетић је играч Војводине и то се неће променити. Тим нам је такав какав је, први је на табели и само је уз нашу максималну подршку могуће да настави да гура у том правцу. Жал за бившима не помаже!
(10-06-2010, 03:46 PM)zvezdinsin link Wrote:Није ми намера да мрачим,али јебем све по списку Аџићу,онда кад је отерао Лазу капитена.
Против гробара је показао да је и велики играч и Звездаш(провоцирајући их од почетка),и права штета је што га немамо у тиму.
Једноставно и ове сезоне би био прави вођа,а ми дупло јачи.
Али са друге стране није толико ни лоше имати такве играче по другим клубовима, а не да им свака друга утакмица у првенству буде тренинг. Прошло коло Братић, а ово Лазетић, идемо даље  Smile
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)