Енглеске и Холандске глисте
Jедна ствар које је мени лично упала у очи, и страшно засметала, а видим да нико од ових наших јадибедуса у фотељама годинама не реагује. Не знам колико вас капира ову проблематику, јер и ми смо били у сличном сосу пре 10ак година.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.htm...-tamo-laze
О чему се заправо ради?
Ради се о тоталној медијској блокади коју Енглеска и Холандија воде задњих 20ак година против Срба, а страшне лажи се филују задњих 11 година.
Први случај... Крајем 1990-их година ондашњи ФСЈ је имао у плану да доведу репрезентације Енглеске у Београд на пријатељски меч. Међутим... прво су нас Енглези завлачили месецима, да би после ови јадници у савезу схватили да ови заправо неће да дођу!
Други случај... репрезентација СР Југославије на Мундијалу 1998. у Француској, требала је да игра са Холандијом у оном мечу 1/16 финала, које смо на крају и изгубили 2:1! Е одмах након нашег меча са САД, када се видело да смо ми заправо 2. у тој групи, а Холанђани први у својој, и да ћемо укрстити копља, дешава се нешто невероватно... Покреће се од стране медија Холандије невероватна машинерија лажи како Срби малтретирају Албанце на Космету, бла бла бла... :o Какве то везе има са Мундијалом и тим играчима који су дошли у Француску да играју фудбал?! Будалаштина без границе... Према писању њихове штампе, испало је да ће наши играчи угристи њихове, да ће им кидати носеве и уши, и ко зна шта још?! Једва се некако одиграла утакмица, а ја сам тада имао можда и највећу жељу да репрезентација победи, икада.
Трећи случај... 2000. година је у питању, 29. марта, бараж за младе репрезентације, наша и енглеска, у склопу ЕП у Словачкој. Требао је да се игра двомеч, што је значило свакако и један меч у Београду, или НС евентуално, али свакако у Србији један, и други на Острву. Но, не лези враже... Енглези због својих прстију у ФИФИ и УЕФИ извојевају одлуку да се игра само један меч, и то нека неутрална земља, па је одабрана Шпанија, односно Барселона. Меч смо такође изгубили 3:0. По мени резултат није толико примаран, већ то њихово зазирање од Србије... Србије земље коју су они само годину дана бомбардовали из "хуманих разлога"!? Шта више, њихови медији баш као и наши су строго контролисани... Међутим, шта ако дођу са њима њихови играчи и навијачи, па виде рецимо у БГ разрушене 3-4 зграде?! А они су нафиловали лажи како је цео БГ сравњен, како владају болести итд.?!
Четврти случај... Звезда је исте године, али у јесен односно 23. октобра 2000. морала свој меч да игра у Бечу, уместо у Београду. Енглески клуб се правдао да је то због ситуације која је тада била у БГ, односно петооктобарске промене власти, као и прекинутог 115. дербија са гробљем, на нашем стадиону 14. октобра 2000.?! Али то није све... јер када се утакмица одигравала у Бечу, енглески навијачи су цело време понашали као пи*ке, а и тражили су заштиту од аустријске полиције?! Новинари све бележе, снимају и после филују лажи, како су преживели лестерови навијачи голготу и сл.?!
Пети случај... нема везе са фудбалом, али то је прича из новина коју сам неки дан окачио на теми Слика данашње Србије. Ради се о једној холандској породици Дахан која је долучила да батали западњачки живот и одлучила да настави живети у Србији, околина Пирота. Ради се о младом брачном пару са 3 деце.
Из неког разлога отац породице се вратио нешто у Холандију, а пре тога је критиковао њихов систем образовања. За њиме је расписана интерполова потерница (као да се ради о криминалцу), јер су га оптужили да је киднапова своју децу и супругу, и одвео гле чуда у "заосталу, и разрушену" Србију?! ???
Шетси случај је ово са гробљем, када енглески новинари опет муљаве и стално причају о безбедности као да се игра меч у Бејруту и сл. Могло би се наћи оправдање због прошлогодишњег убиства Бриса Татона... али када се погледа историја њихових подје*авања, онда схватате шта им је на уму.
Међутим, парадоксално је да има земаља из ЕУ које су долазиле претходних 11 година у БГ, па нису имали такво понашање, нити су новинари из њихових земаља писали такве бљувотине и лажи. Долазила је Француска, Шпанија, Италија, Португал, Грчка... Чак и са САД нисмо имали проблема... сећам се било је једно њихово гостовање ватерполиста у БГ, пре пар година. Покушали су новинари нешто њихови да их провоцирају на тему сукоба Београд - Вашингтон, као и злочиначког бомбардовања Србије 1999. али ови се нису дали...
Били су кошаркаши, НБА звезде 2005. године на турниру који се играо у БГ Арени... исто није било никаквих проблема...
Једино ова ђубрад из Енглеске и Холандије, измишљају бесне глисте.