Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
без обзира на суђење мислим да нам игра не заслужује ни да се зове игра. Каду кочи, успорава, слаб, безидејан, Игњатијевић без дилеме најлошији играч лиге, са њим на терену лева страна не постоји.

Трифуновић избегава дуел, један спринт од њега(додуше ниодкога) нисам видео.
Миловановић сем гола непокретан, не верујем колика је то стомачина, оно је анти пропаганда спорта.
Са друге стране, Ади ме буквално одушевљава. Дефинитивно нови белодедић, већ видим да се неће дуго задржати код нас.
исах такође одличан, као и вешовић који се труди за тројицу. некад и греши, али боже мој млад је, барем се види жеља.
Калуђеровић није лоше одиграо, а можда сам и субјективан због последње две утакмице где нас је спашавао.
остали нит смрде нит миришу... сивило у коме нико не одскаче. Невероватна је жеља Кристића да форсира игру преко Кадуа, све лопте иду на њега, а овај као да је дрогиран, спор ко пуж.

Треба нам тренер и треба нам градитељ игре. У дербију ако коромана усере утакмица живота имамо шансе, у противном црна серија ће се наставити!

Надам се да неће чекати неку катастрофу па да доводе тренера, јер ми се ова кристићева назови игра не свиђа уопште.
Кад на то додам чаршијске приче о правој тучи између њега и Нинкова онда не знам шта да мислим. Надам се да се преувеличава, али и да је тако неки конфликт постоји!
Треба нам тренер, ово је жалосно!
Ма пустите те приче са судијом. И ако постоје оне су занемарљиве у поређењу са овом бламажом против Чуке. Ја се само надам да су ови из управе свесни шта се данас десило и како је ко играо. Ову игру не треба по мени уопште анализирати. Анти-пропаганда фудбала.

Са оваквом игром, друго место ће бити успех на крају првенства.....
Као што не треба затварати очи пред очајном игром нашег тима, исто тако мора се обратити пажња на суђење које је углавном против нашег тима. Звезда бре није неки зонашки клуб који је сад ушао у прву лигу па да могу да га јебу ко и како хоће, Звезда је институција и она заслужује у најмању руку нормалан однос судија, лиге и савеза. Јебем им ја свима матер и за тај однос, и за карање са ценом карте и за једну јебену капију на сваком назови стадиону и за јебену гужву и кашњење на скоро сваку утакмицу и за још много тога!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Прво полувреме је наше најбоље одиграно полувреме ове сезоне, не мислим да смо играли одлично, али по мени ниједно полувреме ове сезоне нисмо одиграли боље.
Друго полувреме тотална супротност, дефинитивно најгоре полувреме ове сезоне. Није ми јасно шта се десило са њима у полувремену.
Колики год да сам оптимиста тешко ћемо до титуле. Не зато што сматрам да смо лошији од конкуренције, него зато што као што сте напоменули, имамо криминално суђење, док се највећем конкуренту за титулу противници склањају.
Оно јуче је реално, очајно. Није претеривање ако се каже да ми од почетка првенства нисмо одрадили једну брзу, течну акцију. На шта нам се своди игра? На бесомучно додавање на 40 метара од противничког гола, где сви стоје и гледају шта ће се десити, где нам је бек, најспособнији и најконкретнији у офанзиви. Ја схватам и притисак који носи играње у Звезди и чињеницу да су неки неспремни због дилетантских припрема, али да ми за 90 минута против најлошије екипе у првенству не видимо бар нешто што ће личити на фудбал то већ не схватам. Нема ту изгледа ни много места за напредак, јер је ово буквално најјачи тим који имамо, ако не рачунамо Коромана који не може полувреме да извуче. Ниједан честит центаршут јуче није виђен, оно што ради рецимо Игњатијевић ја у животу нисам видео, па он човек пуном центрира, та ће лопта пре неког да убије, него што ће неко успети на то да главу постави.

Кадуа не могу више очима да гледам колико је очајан. Убедљиво најгори у јакој конкуренцији. Брзина рањеног пужа, а колико је слаб чуди ме да га они налети кошаве јуче нису однели. Уз све то нам успорава већ успорену игру.Не знам шта се дешава са малим Лазовићем, али какав год да је, био би бољи од ове преваре од бразилца. Трифуновић је изгледа тотално убедачен после оног промашаја, ништа нормално јуче није урадио, плус му је залагање на доста проблематичном нивоу, такође у једној ситуацији није хтео да баци Калуђеровићу који је био потпуно сам на другој, него је решио да солира мајстор. Од Миловановића се тражи да гради игру, али он то изгледа не уме, у ствари не изгледа, већ евиденто је да не уме јер видимо каква нам је ''игра'' и на шта се своди. Никакав напредак на том делу терена нисмо добили у односу на прошлу сезону где је уместо њега играо чувени Гума, јер и он је мученик знао да убоде коју из слободњака, а иако није пуно знао бар је кидао за све паре, ја код Миловановића не видим неко претерано залагање. Кад би имали неког креативног играча, типичну десетку, кога немамо скоро деценију, на његовом месту, наша игра би добила тотално другу димензију. Уз смешног Игњатијевића који је јуче био нужно зло то је био лош део екипе, који је на нашу несрећу постављен баш на критичним местима, од којих нам у највећој мери зависи како ћемо играти.

Што се тиче одбране, по мени из утакмице у утакмицу делује све боље, мада сачекаћу неког јачег противника за крајњу оцену, јер смо у протеклом периоду играли са екипама којима је главни и превасходни циљ одбрана свог гола. Нинков стандардан, Тошић напредује, иако игра под притиском јер на сваку грешку са трибина добије прозивање у вези са супругом ;D, такође један је од ретких који даје максимум, Ади маестралан, пар његових потеза када је са лакоћом узео противнику лопту можда су и најбољи потези утакмице. Михајловић исто добар, надам се да није нека озбиљнија повреда. Испред њих Исах исто стандардан, штета што је баш лош у офанзиви, али добро то се од њега ни не очекује. Вешовић је велико благо клуба, надам се да ће се развијати у правом смеру, и колико је год сад можда слабији у дуелу са противничким играчима, треба га истрпети, јер на снази се увек може радити, а оно на чему се не може то има! Калуђеровић колико је добијао лопти сасвим задовољавајуће, плус за разлику од Трифуновића извлачио се напред и тражио лопту, и да је добио лопту од Трифуновића у оној шанси, био би стрелац и на овој утакмици. Јевтић и Перовић су после ушли, али изгледа да су обојица у неком курцу...тако да ми тренутно имамо 1 речима једног расположеног играча у нападу.

Једино што ме радује је то да ћемо ући у дерби као аутсајдери, и када би изостало курчење без покрића из нашег табора пред утакмицу, које се дешавало у задње време можда би и могли да урадимо нешто уз Маракану, и чињеницу да су дербији нека сасвим друга прича у односу на обичне утакмице. Дерби ће дефинитивно бити прекретница за овај тим – или пуковници или покојници.
Одлично виђење ситуације од стране Фрактуре... То је суштина... Такође, додао би и да се слажем са Звездашем око првог полувремена, први пут је на нешто личила игра, постојао је притисак ка противничком голу и жеља да лопта заврши у истом... Чак смо и дали 3 комада, од чега је само један нерегуларан, а други поништени је за одстрањивање из фудбала, у животу нисам видео да се суди офсајд на гол линији!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
http://www.crvenazvezdafk.com/odgovori-a...ontent.htm
(09-27-2010, 01:46 PM)Darko link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/odgovori-a...ontent.htm

Ево неколико интересантних ствари из овог разговора:

Quote:Која је Ваша визија данашње екипе, по ком моделу желите да игра наша Звезда у складу са играчким кадром

- Звезда треба да има свој модел, у односу на традицију и оно чему су претходне генерације тежиле. Укратко, посед лопте, пас, офанзивна игра, сви играчи у нападу. Применити на великом терену мали фудбал. Дриблинг, гурање кроз ноге…

Многи клубови на тренинзима иначе нон-стоп играју мали фудбал на кратке пасове. Тако се и вежбају тачни пасови у ноге и брзо ослобађање лопте. Короман је ту лекцију и тај тренинг изгледа пропустио...

Quote:Да ли делите утисак са огромном већином навијача да против Звезде раде разне знане и незнане "силе" у нашем фудбалу

- Што се тиче одговора на друго питање, рећи ћу само да је и нама јасно да “комшије” имају велику подршку фудбалских и друштвених структура.

Тема апсолвирана давно овде на форуму а сада и јасно потврђена од Кристића....
Оно што мени није јасно(не у вези са јучерашњом утакмицом него генерално) је наш приступ утакмици. У првих пола сата или 45 минута ми се све нешто фемкамо, "испитујемо снаге", играмо опрезно, скоро незаинтересовано - а кад враг однесе шалу, онда се тачно осети како полако настаје нервоза због евентуалног лошег резултата.

Ајд за ова гостовања, али мајку му, бар је Маракана савршено место где ове сељачке екипе са играчима који нису гвирнули ван Србије могу да се нападну и сломе у првих 20 минута уз помоћ подршке са трибина. Па се онда штекај, чувај резултат, тактизирај, шта год.

Бункер се разбија или добрим сидрашем или брзом разменом пасова и променама стране. Ми ем немамо таквог нападача(Калуђеровић мало подсећа), ем смо физички лошије припремљени од просечног друголигаша.

Ово што гледамо није ни 50% потенцијала који ова екипа има.
(09-27-2010, 06:07 PM)Вајти link Wrote:Ово што гледамо није ни 50% потенцијала који ова екипа има.
Ова твоја реченица је и моја једина нада да може бити нешто од нас ове сезоне, надам се да си у праву

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)