Threads: 3
знате оно добро је да побеђујемо и кад лоше играмо,то сам се тешио једно 2 сезоне и данас баш морам да одбацим то и да кажем да ми нема шансе ништа да урадимо ове сезоне,дај Боже и мене да демантују,али из утакмице у утакмицу све лошије,питање је тренутка,утакмице кад ћемо лагано пући од неког,нинашта ово не личи,али дај Боже да грешим.
Threads: 83
Види, ови су били зрели за 5 комада данас, јадни везе немају... Е сад кад ми таквима не можемод а утерамо више од једног гола, а онда задњих 15 мин испуцавамо лопте из нашег шеснаестерца, ту је све јасно... Наши играчи играју као балерине, слабо се труде, падају, не знају да приме лопту, не шутирају са више од 10 метара итд... А да не спомињем да се не види никаква идеја, тј. игра по којој можеш да видиш шта је тренер замислио...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 9
Ова екипа нема тренера и то је проблем, проклет био дан када је Кратко дошао у Звезду и проклет био дан када је одлучено да га замени Кристић који је пре Звезде тренирао млађе катергорије Офк Београда Палилулац и Сопот, сјајан педигре нема шта >

Ја не видим како ми титулу можемо освојити
Threads: 3
09-26-2010, 06:57 PM
(This post was last modified: 09-26-2010, 06:59 PM by Skrimo.)
мислим да то нема везе са искуством...Имали смо ми и тренерчине Бајевића,Земана са богатим биографијама и искуством па ништа...имали смо и Зенгу имали смо и Рајевца који нас је водио 4 утакмице у првенству где је побеђивао глатко па су га заменили Достанићем па видимо где је Рајевац сад,углавном мислим да овим играчима пре свега треба нека шок терапија,Кристића готивим волео би рецимо да остане у клубу ,али једноставно из утакмице у утакмицу све лошије уместо да буде обрнуто.
Threads: 61
Нама треба тренер већ годину дана...
Први лош резултат и креће црна серија, у курцу смо, ово је јадно што они приказују...
Threads: 2
Ово је више него јадно. Читао сам у јучерашњем ''спорту'' каже Тошић знам како је играти за мањи клуб против Звезде играш дефанзивно и гледаш да примиш што мање голова, то он прича кад' је играо за офк и надовезује с' обзиром да Чукарички има нула бодова и лошу задњу линију да ће бити бар 2-3 разлике, а ми једва 1-0. Не знам баш дал' је само тренер у питању ал' нешто мора да се мења! па нећемо баш сваку утакмицу моћи да добијамо са једва 1-0, 2-1 и да дајемо голове у последњим тренутцима.
и кад' је радост и када је бол...
Threads: 38
Више него ишта бих волео да видим да некоме дамо два комада до полувремена. Тада би растерећеније ушли у наставак утакмице и то би била идеална прилика да се коначно деси то преко потребно распуцавање. Можда би то било и данас да није судија поништио други гол. Овако кад у 60. - 70. минуту имамо или X или гол предности нема много других опција осим или да јуриш тај један гол или да полако почињеш да се браниш. До дербија има два кола, а дотле морамо неког да накантамо самопоуздања ради.
Threads: 0
Ја сам стекао некакав утисак гледајући утакмицу да нас намештају данас.
Све што је било сумњиво било је свирано против нас,гол по мени чист поништен,е сад друга ствар што ови немају везе па нису прешли центар.
Жути картон Декију Миловановићу је исто срамотан и још пар ситница.
Ово сам намерно написао јер смо добили утакмицу.
Threads: 61
То се дешава из кола у коло...пенал за јагодину, недосуђен пенал на карабурми и још много "ситних" намерних грешака у нашу штету...
Али и поред овога сматрам да нама треба тренер
Threads: 9
09-26-2010, 10:37 PM
(This post was last modified: 09-26-2010, 10:41 PM by Darko.)
Други гол поништен због офсајда је био чист као суза и ово постаје заиста симптоматично. Генерално Звезда има баш лоше суђење ове године. Чињеница је да Звезда игра лоше али је и чињеница да нас судије краду. Овоме се мора стати на пут !!!!