Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
Ја вас уопште не разумијем. Чим неко од Звездиних звезда не поступи онако како вам се свиђа, одмах више није Звездина звезда? Само Срби могу овако пљувати по својим најистакнутијим припадницима. Нико други. То је страшно.

Можемо се спорити о Пижоновом тренерском умијећу, о елоквентности или стручном штабу, али рећи за њега да је плаћеник!? Тај Пижон је за Звезду урадио више него што сте ви сви заједно. За десет година играња за Звезду, титула, трофеја и великих побједа, да не говорим о томе што се једини прихватио да води тим банкротираног клуба само из љубави, ако није заслужио више од тога да га барем не пљујете. Страшно.

Онда слободно нападните и покојног Рајка Митића. Ипак је играо за Партизан на послијератним турнирима по Русији. Па онда и Џају, прихватио је да буде директор омрзнутог нам Савеза. Шекија сте видим већ напали.

БРУКА!
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Због оваквих ствари између осталог, идеја Звездиних Звезда више не постоји.
Поред тога, тема је почела полако да се разводњава...
Reply
Брука је што неко ко себе зове делијом не зна шта се дешава у клубу и око њега! Ајде некењај микеланђело ако знаш за бога!!
Reply
Mислим да сам јасно ставио до знања свима када сам цитирао Николу да не разводњавамо на даље тему, али очигледно да ми Срби као што рече Звездаш, чије мишљење могу да уважим али се не слажем, нисмо само склони пљувању него имамо и неке друге лоше особине, па кад смо кренули по пљувању сопственог народа, ајд онда до краја да се испљујемо... И не разумем то константно пљување по нама, као ми имамо лоше особине, ове, оне... Зашто тако? Па имају их и други па не причају о себи лоше... Разумите бре више људи једно: нису странци формирали мишљење о лошим Србима него Срби који су ишли по иностранству и причали о свом народу како је зао, лош, необразован, тупав и не знам ја какав све... Наравно да постоји одређен проценат људи који имају све побројане особине, али зар нема таквих у свим народима... Једини народ који могу да генерализујем, а неки ће то и потврдити на основу својих искустава, су генетски комплексашко-болесни хрвати...

А да се вратимо на наше звезде па да завршимо ову причу, ако вам је до исте отворите нову тему, МОЛИМ ВАС! А ко су то Делије? Шта, ми нисмо део Звезде, или боље рећи, ми нисмо Звезда? Мени је то једно, једна душа, два тела или једно тело две душе, како хоћеш, песничка слобода... То што се ти приватно или пословно дружиш са неким, то је једно, (неки од нас вероватно имају много добре другаре гробаре, ја искрено немам, живот ми наметнуо све циганштуре, имам пар гробара, али то су далеко од најбољих другара...), али као звезда највећег балканског клуба немаш право да пљујеш по свом бившем клубу, да вређаш оне који су звезде као ти или бар некадашњи играчи клуба, да се не одазиваш на прославе истог, без обзира ко га води, да јавно причаш о симпатисању највећег ривала, итд. ... Не бих сад да извлачим још прљавог веша, не треба нам то... У сваком случају, они ће остати Звездине звезде и нико није рекао да их треба анатемисати и одузети титуле, само је речено да Џаја и покојни чика Рајко то звање заслужују сваком речју и делом... Не сећам се да је неко напушавао Џају због ЦГ држављанства... Можда ми је кратка памет, али ако је заиста било тако, ајд онда да протерамо све ЦГ-орце са трибине и из клуба... Остаће нас јако мало, верујте ми... 50-60% људи је пореклом одоздо...

И нешто да додам на Микеланђелов упис... Види, ја 15-16 година идем по ливадама, гостовањима, на Маракану, остављам грло, длан, неколико пута и крв, плаћам путеве, аутомобиле, аутобусе, гориво, и све то бесплатно, па ме нико није похвалио, шта више многи ме напушавају... И ти сад мени и неколицини овде кажеш да ми ништа нисмо урадили... Па једино да се ми сад скинемо и играмо уместо фудбалера који су плаћени а немају појма... И Пижон радио за џабе? Ма дај, то не постоји, немој да си наиван, 5.000 евра месечно није џабе, ја радим за 5-10х мање пара а моја фирма остварује 10х већи профит од Звезде!!!  Друже, немој да се вређамо, није у реду... За све то време, уз помоћ навијача, тј.мене и многих одавде освојено је толико трофеја да... Јебем му матер, није за поређење трибина и фудбалери, али први си почео, па реко чисто да знаш да мноооого грешиш!!!

И да се вратимо теми... Губимо од жабара минимум 2 гола разлике... О томе полемишите....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Извињавам се рсф али морам да додам...

ја полазим од себе... ја у животу не би рекао да ћу навијати за партизан на било којој утакмици нити би то радио, нити би икада могао да замислим себе да седим са  председником мрског клуба до њега у ложи.

По мени ЗВЕЗДИНА ЗВЕЗДА ПОГОТОВО то не сме себи да дозволи да каже или уради!!!! Крај сваке приче!
Reply
Да ставимо тачку на тему и са моје стране ...

Дакл, извињавам се због неких ријечи које су написане у афекту. Наравно да се не може поредити живот фудбалера и навијача.

Међутим, такође сматрам да се пречесто и прелако пљују људи који су оставили траг у нашем клубу. У поменута два текста нигдје није цитиран Пижон како говори да ће навијати за Партизан. Погледајте добро. То што ће сједити у ложи је нормално, јер је селектор наше репрезентације, тамо му је и мјесто.
Reply
Можда сам екстреман, али или нека бира да ли хоће да буде запамћен као Звездина Звезда или као селектор репрезентације. не може једно дупе а две клупе!

пс такође нигде не пише да је селктору националног тима место у ложи јна. Може да их гледа и на тв-у, а ако већ мора да иде на лавор, нек покупи своју делегацију па нек седну одвојено од душмана негде са новинарима и крај приче!
Reply
(09-26-2010, 11:27 AM)MACAK link Wrote: Пижон је био у класи Д.Бекама из најбољих дана...
Промашио си тему...

А ти Микеланђело дођи некад на утакмицу па онда дај себи право да коментаришеш неке ствари посебно ако полемишеш са људима који имају толико стажа и толико заслуга на трибини, а до тада одмори мало.
Наставак мора на ПП ако имате шта да додате

Што се тиче Пижона, у последње време се безвезе понаша тако да ме то његово дружење са говнима и не би нешто зачудило.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Занимљиво вече на јна, гробари са разгласа воде навијање са југа...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Дебакл. Надам се да је Толе поносан.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)