Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razne fotke...
Де де подсети ме,љуби те брат,био сам на тој утакмици...и то на западу,то бре било пре око 10 и више година....силом прилике одох на запад,исправи ме ако грешим,прослава титуле против железника...тако некако.....
Reply
Мислим да је у питању 20.06.2001. и прослава титуле против Милиционара, а овај весељак са кофом на глави је ако се не варам Саша Зорић.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Smile јесте јесте милиционар....али ко је бацио кофу не могу да се сетим  Wink  давно ово било сунце ти  Big Grin ајд да не гушим тему,хвала брат што си ме подсетио....
Reply
пантелија
[Image: pantelic1.jpg]
Jeдна је Србија!
Reply
[Image: cked.jpg]

[Image: cke2.jpg]

[Image: cke3.jpg]
Reply
(09-18-2010, 10:19 PM)дај гол link Wrote: Де де подсети ме,љуби те брат,био сам на тој утакмици...и то на западу,то бре било пре око 10 и више година....силом прилике одох на запад,исправи ме ако грешим,прослава титуле против железника...тако некако.....
Признај да си био са девојком папучару Smile
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Сјајна тетоважа, тј. идеја са овим шалом око листа...  Wink
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Одлична тетоважа!

[Image: baggiom.jpg]

Бађо?
Роберто брааатее  Big Grin Big Grin Big Grin
All Conductors Are Bastards
Reply
[Image: p9240108.jpg]
Reply
[Image: 2agp069.jpg]
Reply

Forum Jump: