09-22-2010, 06:05 PM
Опет нас Калуђер вади ...
![[Image: 35c0qqq.gif]](http://i47.tinypic.com/35c0qqq.gif)
ФК Црвена звезда 2010/11
|
09-22-2010, 08:34 PM
(09-22-2010, 06:05 PM)Микеланђело link Wrote:Опет нас Калуђер вади ... Тек ће. По мом мишљењу. Иначе, кладио сам се у добре паре да ће дати више голова од оног њиховог. Да тај тамо не игра пријатељске мечеве, сад бих узео. И после овог оф-а, кратак закључак: добро је да побеђујемо иако промашујемо. Игра може и мора боље.
Хајде нека неко мало подробније опише игру и на шта је све то личило јер видим да је било порађања на терену. Короман је отворио утакмицу... Јевта у стартној постави.... како је фунционисала задња карика Михајловић-Ади итд....??
09-23-2010, 10:10 AM
Није личило нинашта, као и до сада. Јебено мучење свих 90 минута. Ех како је наша Звезда некад играла фудбал...
09-23-2010, 10:29 AM
(09-23-2010, 09:42 AM)CEBEP link Wrote:Хајде нека неко мало подробније опише игру и на шта је све то личило јер видим да је било порађања на терену. Короман је отворио утакмицу... Јевта у стартној постави.... како је фунционисала задња карика Михајловић-Ади итд....?? Из коментара колега са форума, помислио сам да је овај Михајловић доста добар, није да нисам био на претходним утакмицама (мада је играо само против Јавора ако се не варам), али нисам баш толико видео да би могао да анализирам... Е сад у Краљеву, с обзиром да је трибина са стране, могла се видети и "игра" нашег тим... Михајловић ми делује али оно најискреније као БАЛВАН!!! Имао је пар промашених лопти, сам човек и промаши цео фудбал, имао је пар лутања у задњој линији, а успут ми се чини и много спорим! Ади, за разлику од претходно поменутог, три класе више! Одличан, брз, чак у неколико наврата учествовао у нападу, пробијао по левом боку итд. ... Да се није десило Вилоти то што се десило, имали би прави бедем пред голом у тандему Вилота-Ади... Сад се види да је направљена грешка путштањем Савића, Ђорђевић је био тај коме се могло захвалити! Короман.. Стандардно спор, дави лопту исувише, али му се мора одати признање да након његових ретких али тачних пасова, центаршутева настаје опасност пред противничким голом... Јевтић невидљив! Издвојио бих малог Вешовића, који гине за сваку лопту, враћа се назад (добио жути после старта којим је можда и спасао гол), биће од њега нешто... И наравно све похвале за Калуђеровића, јуче дао хет-трик, али нажалост један гол му је поништен... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Значи Јевта је видим дефинитивно улетео у депресију...
Трифке затајио у задњим утакмицама... Перке није ни улазио.... Калуђер вади кестење из ватре.... Е па знате како.... Свим нашим нападачима би легла као будали шамар једна шок терапија у виду коначно те голеаде против рецимо Чуке у Недељу коју ја искрено чекам као озебло сунце. Проверено најбоља терапија за нападаче да се врате у форму и покажу шта и колико могу. _______________________ Сва три бода хоћу ја, Нећу један нећу два......
09-24-2010, 09:18 AM
Трифке је затајио против Јавора,али против Слоге је био сасвим солидан. Имао је асистенцију за зицер Кадуа и асистенцију за други гол Калуђеровића.
09-24-2010, 11:34 AM
Голеада би свакако значила. И у правцу раста посете, мислим на Исток и Запад. О самопоуздању играча да не говорим. Тешко је међутим јер и на наше вођство многи тимови настављају са бункером. У тим ситуацијама се вероватно одмерава вредност тренутног резултата и могуће је да више размишљамо како да сачувамо то вођство него да наваљујемо даље и евентуално примимо из контре. Понављам, у овако организованом првенству су свака три бода веома вредна и у том смислу их разумем. Али са друге стране, ми смо Звезда и какав год тим да имамо, треба да јуришамо до краја утакмице.
09-26-2010, 06:27 PM
Дањашња игра је за богу плакати,то се зове анти фудбал.Овакву игру играмо задњих пар година,све је исто као код Пижона,Достанића и сад код Кристића.Дамо један гол и једва чекамо да се текма заврши,без хтења а и знања СТРАШНО.Данас су само АДИ и донекле Тошић и Калуђеровић пружили неку игру и хтење а ови остали па ни за улицу да ми играју.Само се питам ДОКЛЕ :-\
09-26-2010, 06:29 PM
Искрено, ако сам до сада и веровао, сад онако реално не видим простора за напредак... Бар не са овим играчима и овим тренером! Дај Боже да ме демантују!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера " |
« Next Oldest | Next Newest »
|