Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
Да не заборавимо ватерполисте који су се пласирали у полуфинале победивши црногорце 6:5. Играмо са хрватском у полуфиналу!
Reply
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Jeдна је Србија!
Reply
Свака част кошаркашима за победу над Шпанијом!  Wink
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
http://www.mondo.rs/s182234/Vesti/Savan-..._siri.html
Reply
видим да сви спомињу кошаркаше па се и ја придружујем честиткама, са надом да узмемо ове турке а онда спектакл  ;D!...

али само да напоменем да су наши ватерполисти нажалост изгубили од хрватске у полуфиналу, али и да им честитам, момци су освојили све што се може освојити, тренирали овдје у Бања Луци и свугдје около, стално се сељакали, и мислим да је и ово полуфинале практично без средстава (осим кредита што су дигли) велики успјех...када би држава малко више улагала у нпр кошарку, ватерполо, а мало мање се бавила тиме да доведе странце, бразилце, кинезе, арапе, црнце у наш фудбал били бисмо много срећна спорстка нација...а и овако смо у неку руку!...
мислим момци честитам!!!
Reply
Ватерполисти су одиграли против хрвата к'о пичке и изгубили су од реално слабије екипе...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(09-11-2010, 11:23 AM)ЦЗБГ link Wrote: Ватерполисти су одиграли против хрвата к'о пичке и изгубили су од реално слабије екипе...

Е вала баш, управо тако. Ко јајаре смрдљиве, класични "додавачи" а не светски прваци. Нико срце да стисне и да шутне на гол. А вамо трпају ону багру немце, македонце и остале. Свака њима част на свему до сада, и њихову борбу са финансијама и незаинтересованост "државе" око њих и свега осталог што их је кроз припреме пратило. Али да ко последња слина играш против усташа и да немаш срца да их закопаш у сред загреба (а бољи си за класу од тих гована) то не може у главу да ми уђе никако стварно !!! На страну, и домаћинство и судијска навлачења и у корист усташа и све. Криво бре буде човеку ко иоле прати и спорт и воли спортско витештво кад се на такав начин јајарски испадне. Да су бољи и да су нас развалили па Богом просто. Али овако ... ма иди страшно !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
Одиграли су довољно борбено да се победи Хрватска у Загребу са домаћинским суђењем. Није било довољно да се победи у условима екстремног домаћинског суђења. Једино голман Соро није био на свом нивоу, да јесте, ни такво екстремно суђење им не би вредело. Медаља је медаља, а Мађарска велики ривал, ваљало би их победити вечерас.
Reply
Ти ватерполисти које нико не јебе 2 посто,који узимају кредит еј кредит да би платили бус до хрватске,којима држава није исплатила претходних 15 премија за освојене медаље,који имају један нормалан базен у Београду...Они су ово лето узели два злата и боре се за бронзу и опет се ништа не мења опет ће бити све по старом. Скоро сам читао да су капитена Удовичића италијани условили да ако хоће да остане у њиховом клубу који је најбољи клуб на свету и добије екстра паре мора да се одрекне нашег држављанства и да заигра за репрезентацију Италије међутим он то одбија и сад не игра нигде нико да му помогне.
Одиграју тако да су црногорски пројекат у који црногорци улажу велике паре раскантали у четвртфиналу и онда у полуфиналу дођемо до тога да од домаћина који претходне месеце и године правио и уигравао тим само за ово такмичење јер играју кући изгубимо голом из петерца 5 секунди пре краја...И онда неко напише да су играли ко пичке,страшно,какви мозгови и главе. Ватерполо репрезентација Србије заслужује велики наклон и капу до пода за све што ради а са јако мало средстава које добијају,а ти префикси играли ко пичке,пичкице,јајаре,слине ово оно,то је срамота за онога ко пише.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)