Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaboravljene i nepevane pesme
Ево ти бољи снимак:
Reply

Ево још једне, по мом мишљењу одличне песме која се не пева. А могла би. Јер има и добар ритам а и речи песме су одличне и порука је јасна.
Певала се на 2 3 утакмице пре неколико сезона и од тада није више чини ми се.
Не знам зашто је запостављена?  :-\
Reply
Колико ја знам зато што никако нисмо успевали да је отпевамо како треба стално смо брзали. нека ме исправи неко ако грешим.
Reply
(09-02-2010, 08:46 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote:Колико ја знам зато што никако нисмо успевали да је отпевамо како треба стално смо брзали. нека ме исправи неко ако грешим.
Форсирана је на једној утакмици и једноставно се није "примила" и после тога није певана.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Екипа то је најбоља
за њено име свако зна
зове се Звезда Звезда Звезда
Црвенаааааа...

Сетих се ове песме јутрос и не избија ми из главе. Певам је цео дан.
Ако се још неком свиди па да правимо коп вечерас.  Big Grin
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
Скоро се сетих неких песама које би могле да се поново запевају... 1) Из копа песма ори се
са нашег Севера                                  2) Стобом наша песма увек биће
док Делије су уз тебе                                Звездо нападај       
ти си непобедива!                                    када губиш, кад је лоше
Вију се наше заставе                                Север те не оставља!
и наши шалови                                         
до смрти ми смо уз тебе
нећемо те издати!
Reply

''Само ти у моме срцу си''.
Како се некад изводила на трибини...
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се     "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Reply
данас ме оно лупкање на нову песму подетило на стару јако добру напред звездо само напред звездо најбоља си ти увек испред свих звездо... и тапше се једном полако једном брзо  Smile
Reply
(11-10-2010, 10:57 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote:данас ме оно лупкање на нову песму подетило на стару јако добру напред звездо само напред звездо најбоља си ти увек испред свих звездо... и тапше се једном полако једном брзо  Smile

Ево је:

Reply
(09-30-2009, 04:00 PM)дрвосеча link Wrote:Оно што дууугоо нисам чуо, а волео бих као некад да загрмимо..
ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ,
ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ.. 
ЗГАЗИ ИХ СВЕ..
ГАЗИ ИХ БРЕЕЕ..
оооо...

Такође...
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)