Threads: 38
Најјачи утисак за мене на утакмици су били тотално неангажовање највише јовановића,али и красића,па сетито се како је јовановић одиграо прошле квалификације са светско.Да ли је главну улогу одиграло то што су пре светског желели да промене средину,клуб,како им је обојици пошло за руком,обезбедили су дебелу ладовину у јувентусу и ливерпулу и сад играју преко курца,траљаво. . .Суботић,канал,труди се,али није то то !
Threads: 1
Туга, јад, беда, чемер! Прво полувреме сам одгледала преко тв-а, а друго са трибине. Оно је, па благо речено катастрофа! Прво, игра, потом навијање, што и није толико чудно с обзиром на то ко је све дошао, а било је свакаквих. Једине светле тачке утакмице су повици са трибина ''Толе одлази'' и та иста парола наравно на Северној трибини и гол Николе Жигића. Е да, умало да заборавим. На клупи је био Александар Јанковић, али и помоћник Радомира Антића, које је глумио селектора, па су га потписали на телевизији, Решад Куновац. Толико о оној теми од пре неки дан, ко све игра за репрезентацију. :
Threads: 61
све би ти било другачије да је ивица на време отиша клеу по пасош...
Threads: 0
Threads: 17
09-08-2010, 09:43 AM
(This post was last modified: 09-08-2010, 11:24 AM by CEBEP.)
Ова слика говори више од стотину речи........
Испада идиотски, али до овакве репрезентације ми је стало као до лањског снега и што се мене тиче, не бих ни желео да се Србија пласира на Европско првенство са све надом да ће када пукнемо бандити из ФСС-а отићи мада чисто сумњам јер су у питању врсни криминалци свога заната.
Threads: 0
(09-08-2010, 09:43 AM)CEBEP link Wrote: Ова слика говори више од стотину речи........
Испада идиотски, али до овакве репрезентације ми је стало као до лањског снега и што се мене тиче, не бих ни желео да се Србија пласира на Европско првенство са све надом да ће када пукнемо криминалци из ФСС-а отићи мада чисто сумњам јер су у питању врсни криминалци свога заната.
Е баш тако. То је иначе и разлог зашто нисам дошао на утакмицу. Нећу да навијам за Фудбалски савез партизана. Људи ово је тотална окупација, сва места у свим савезима држе југословени...па онда новине, телевизије, интернет портали...брука бре!!! Јесте чули Ацу (Оххх!!!) Стојановића, па нек ми онда неко каже да припадници геј популације не навијају за фк патуљак. Иначе синоћна утакмица је решена, изгледа, на балканском самиту социјалистичке интернационале, ми њима бод, они нама врате као домаћини, а у међувремену ко се како снађе.
А лично, и за Радомира и за Антића ме баш заболе, све је то иста школа која је произвела да нам један Решад седи на клупи и глуми селектора.
Зна ли неко зашто није бранио стојковић?
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 15
(09-08-2010, 09:56 AM)buteo serbiano link Wrote: Зна ли неко зашто није бранио стојковић? 
Зато што није ни позван?
Threads: 38
Тео мајсторе !!! Фурија добила по ушима !!! ПЕВАЈ СРБИЈО ЗЕМЉО ЈУНАКА !!!
Threads: 1
Рекли шпанци дечку да је за тројку довољно 6.25 а он нисам

ТЕО
Threads: 9
Све честитке момцима и Дуди. Идемо даље идемо на злато, што да не