Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
И још једна ствар, пре неколико година смо на ЕП-у у рукомету још као СЦГ продали утакмицу Хрватима јер нам није требало, а оно ђубре од селектора, Веселин Вујовић, се фино опарио. Једини који се побунио против тога је голман Арпад Штербик, Мађар! Кад је видео да се бори са ветрењачама, спаковао кофере и запалио за Шпанију да игра за њихову репрезентацију. И после се питамо што нам је рукомет у курцу?!
Reply
[Image: 41217_116100928443776_100001316073059_91...3644_n.jpg]
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(09-05-2010, 05:02 PM)Пијанац link Wrote: И још једна ствар, пре неколико година смо на ЕП-у у рукомету још као СЦГ продали утакмицу Хрватима јер нам није требало, а оно ђубре од селектора, Веселин Вујовић, се фино опарио. Једини који се побунио против тога је голман Арпад Штербик, Мађар! Кад је видео да се бори са ветрењачама, спаковао кофере и запалио за Шпанију да игра за њихову репрезентацију. И после се питамо што нам је рукомет у курцу?!

Е то мене нервира!!!
То што већина појединаца око неких проблема ћути, трпи, у четири ока сере*да нашироко,  а када јавно треба прозвати, и указати проблем, стати на црту онда бежи ко пи*да!
Ово је више од срамоте што си навео за рукомет и Вујовића.

Доћиће и ЕП 2012. године у рукомету, где ће Србија бити домаћин... ја се бојим само да нас Хрвати не звекну у дупке пуној арени, јер ће ови јадибедуси продати утакмицу.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(09-06-2010, 03:44 PM)дрвосеча link Wrote: Доћиће и ЕП 2012. године у рукомету, где ће Србија бити домаћин... ја се бојим само да нас Хрвати не звекну у дупке пуној арени, јер ће ови јадибедуси продати утакмицу.

Не морају ни продати. Наш рукомет се систематски уништава да се можемо шутнути у дупе ако не прснемо од усташа десет разлике.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Добро је, узесмо ми бод Јанезима.
А што није играо Клео? ;D

Квалификоваћемо се!  ;D

ПС
Аца (Аустралац, а од сад и пичкетина) Стојановић: ''публика на западу се тренутно окренула ка ложи, али ја не  не чујем шта тачно вичу и шта се тамо дешава!'' ( ... а са тв-а одјекује: Толе одлази!!!)  Big Grin
Reply
Парола на северу са утакмице - "За Србе са Косова пасоша нема,а Бразилац га добија без проблема"  . . . И она констатација аце идиота, на стадиону негде око 20 000 гледалаца,а на маракани по мојој процени око 35 000,ако не и целих 40 000 !!!
Reply
Да да стадион је био добро попуњен, минимум 35 000 људи али Аца је билде јеби га. Атмосфера чемерна  Sad
Reply
Изгледа да је било нереда на југу, како са Словенцима, тако и са плавцима.

Иначе, трагикомично то све изгледа око наше репрезентације. Игра нула, залагање неких у минусу, поново пенал за затвора није свиран, а навијање катастрофа.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Ма то се гробарски дебили орјентишу по јна кад процењују колика је посета  Wink
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
Неверујем да ћемо видети ЕП 2012. не због овог ремија, већ што нећемо наћи игру... а Толе и ФСС има да криве Антића што није био на клупи бла бла бла. :-[
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)