09-06-2010, 09:40 AM
Могли би нас пар да одемо на ватерполо, да пружимо за почетак неку подршку

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ВК ЦЗ - Лен трофеј
|
09-06-2010, 09:40 AM
Могли би нас пар да одемо на ватерполо, да пружимо за почетак неку подршку
![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
09-06-2010, 09:56 AM
Да ће АКО ГОСПОД БОГ да нама Црвена Звезда буде јака иу ватерполу.Надам се да ће државне фирме у Србији и приватне јаке фирме помоћи Ватерполо Клуб Црвена Звезда да оформи јаку екипу што у оргазиционом смислу што у базену.Коме је више интересатно да Партизан у ватерполо лиги Србије нема ни један пораз у сезони и да не ... ма ни једну јаку утакмицу осим што одигра са Војводином.баш ми је драго што је се вратио у црвену звезду провјерени ватерполиста дејан савић и Виктор Јеленић на место председника црвене звезде.искрено се надам да ће се у црвену звезду вратити и Александар Шапић као неки функционер, александар ћирић који сада игра у будви и петар Трбојевић.само не знам шта је са југославoм Васовићeм добро би нам дошао.хвала Виктору Јеленићу и Дејану Савићу што желе да помогну нашој Црвеној Звезди искрено се надам да ће успети у тој намери.
09-06-2010, 10:44 AM
е кад би се овако нешто десило и у осталим члановима СД. Ваљда је ово неки нов почетак, и почетак неког бољег сутра. Искрено се надам
09-06-2010, 12:45 PM
Ја све ово видим као пркос онима којима је девиза: један град, један клуб. Не треба очекивати не знам какве резултате али битно је да опет постојимо, макар као трн у оку ;D
09-07-2010, 11:26 AM
Пре неколико година једна навијачка група са севера је ишла на све утакмице ватерпола код куће... ;D
Виктор није могао да се помири са чињеницом да Звезда не постоји, био је и неки интервју са њим где је причао о томе како СД мора имати ватерполо клуб! Добра ствар је што је то спорт који је далеко јефтинији од већине великих спортова, али исто тако не доноси много самом клубу. Наше је да се боримо за то друго место и да изборимо квалификације за ЛШ, а онда са адекватном екипом можемо пробати и да се умувамо у исту ту лигу... Некада је постојао један Бечеј који је на волшебан начин угашен и тада је опет на врх испливао Партизан који сваке године има одличну екипу, јаке спонзоре. Чак више и не играју ову нашу лигу ваљда до самог краја када се укључе у њу... |
« Next Oldest | Next Newest »
|