Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
(09-04-2010, 02:44 PM)ЦЗБГ link Wrote: [quote author=ЧИЧА КЕЖУЛТРА link=topic=2785.msg83125#msg83125 date=1283610010]
[quote author=ЦЗБГ link=topic=2785.msg83124#msg83124 date=1283609386]
Ма супер су ми ти миралеми, просто их обожавам... још кад певају српске песме, ма кући би их водио...

Да и ти можда не навијаш за гробље у европи?

Ако се ово односи на мене...да ти одговорим...шта ако је дечко играо у партизану, не може да игра за репрезентацију (мислим на сулејманија)...мени је он океј лик када је поред свих наших репрезантативаца пјевао химну са љубављу и три прста на грудима...

мој став се добро зна око тог навијања у европи, и изнио сам га међу свиме оним што је побрисано...ако си читао знаш да је то за мене веће светогрђе него било шта друго...

само не разумијем тебе како стално идеш да пецнеш и да покрећеш неку свађу?...мсм у реду, управу си у неким стварима, али не требаш бити толико надрндан па увијек на прву нападати...ја имам мишљење да је Миралем апсолутно заслужио дрес репрезентације, својим поштовањем земље, химне и својих исконсих коријена... и да треба да игра...ти немаш такво мишљење...и јбга то је тако увијек било- 100 људи сто ђуди...
[/quote]
Ја сам мишљења да само Срби треба да играју у Српској репрезентацији, као и у Црвеној Звезди, а ти ако не примећујеш за шта се залаже наша група и какав став према томе има, онда немој ни да се осећаш делом те групе. шиптари, муслимани и хрвати немају ту места, а ти ако се палиш на та 3 прста и те њихове фолове то је твој проблем, пуно пута у историји та гамад је управо то радила, ћутала, не експонирала се или чак подржавала нас и онда у једном тренутку добијеш нож у леђа.
Љубав и присна осећања према њима као и према гробљу изражавајте на другим местима, овде за тако нешто нема места...
[/quote]

с тобом је тако лако имати конструктиван дијалог...нека си ти себи дао за право да одлучујеш у име цијеле групе...и само си ти у праву...нико други није...
а молим те само ме немој учити о историји као што си покушао сада...можеш у свим другим стварима имати и боље и паметније и исправније мишљење...али ипак сматрам да је историја апсолутно подручије на којој ми продике не требају...а много мијешаш нацију и вјеру....и о том смо имали расправу овдје...али хај нећу да се свађам...

у здравље и све најбоље с тобом...
Reply
[Image: 58188_1375194348148_1480504229_30838487_1765083_n.jpg]

;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Сви смо закључили да не желимо странце у репрезентацији и ето материјала за новинаре како не би лагали да већина жели клеа у истој...

А што се тиче Миралема, Адема или неког трећег... Мене лично не интересује ко долази из ког клуба ако даје све од себе у репрезентацији... Наравно, најдраже ће ми бити ако је из клуба за који навијам... Наравно и најлепше би било да му се презиме завршава на ВИЋ... Али, морамо бити разумни и признати сами себи да 25% Србије нису Срби (рачунајући Космет наравно)... Али све док ти други, који су мањина, поштују ову земљу, њени химну, симболе и све што треба, а при том дају све од себе у тој репрезентацији, добро су дошли... Е сад да ли поменута двојица заслужују да обуку дрес српске репрезентације, то је сад питање типа да ли је бољи Кузмановић или Милијаш... Можда су некада и заслуживали да играју, Сулејмани док је био један од најбољих играча холандске  лиге, али сада тешко...

П.С. Нешто што нема везе са овом темом, али је историјска чињеница... 100% муслимана се до пред други светски рат изјашњавало као Срби мухамеданске вероисповести... Дакле, сами смо криви што смо дозволили да их неки други преобразе у неке нове народе и да имамо оволико неповерења чак и у оне који су одрасли међу нама...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(09-04-2010, 09:45 PM)Red Star Forever link Wrote: Сви смо закључили да не желимо странце у репрезентацији и ето материјала за новинаре како не би лагали да већина жели клеа у истој...

Па немој бити сигуран да нас неће окарактерисати као "шачицу издајника", јер не желимо добро српском фудбалу. :-\
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(09-04-2010, 08:58 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: у здравље и све најбоље с тобом...
Жив био!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(09-04-2010, 09:45 PM)Red Star Forever link Wrote: Наравно и најлепше би било да му се презиме завршава на ВИЋ... Али, морамо бити разумни и признати сами себи да 25% Србије нису Срби
? ? ? ? ?

Quote:Državne vlasti Austrougarske su administrativnim putem zabranjivale postojanje prezime sa nastavkom –ić kod Srba, donošenjem posebnog normativnog akta. 1817. godine izdale naređenje, po kojem Srbi u Austriji nisu smeli da nose prezimena sa nastavkom -ić, što je na području Ugarske posebno strogo sprovođeno. Tako su prezimena koja su se završavala sa –ević i -ović ostala sa nastavkom –ev i –ov. Kod prezimena gde je deminutivni dodatak –ić bio direktno pridodat na prezimensku osnovu, nastavak –ić zamenjivan je sa –in

Quote:Prezimena sa prisvojnim nastavkom -ev ili -ov nastaju na sličan način poput prezimena sa nastavcima -ević i -ović, s tom što se kod njih izgubio nastavak -ić kao posledica administrativne represije Austrougarske
All Conductors Are Bastards
Reply
А шта ћемо са онима који се презивају Стокућа, Поледица, Радош, Вранеш, Бобан, Мацура итд.
Немојте бити таоци тих обмана. Српство и патриотизам се показују делом, а не пореклом!
Ништа мени не значи што се неко по оцу презива нпр. Јовановић, па га за Србију није брига колико ни мене за лањски снег...
Reply
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
О Сулејманију сам већ на овој теми писао кад ме је Киза вукао за језик.  ;D Дечко је дао 150000 евра добијених од холандског фудбалског савеза за изградњу балона у његовој бившој школи на Бежанији. Колико је фудбалера са српским именом и презименом то урадило?
Reply
(09-05-2010, 11:51 AM)дрвосеча link Wrote: А шта ћемо са онима који се презивају Стокућа, Поледица, Радош, Вранеш, Бобан, Мацура итд.
Немојте бити таоци тих обмана. Српство и патриотизам се показују делом, а не пореклом!
Ништа мени не значи што се неко по оцу презива нпр. Јовановић, па га за Србију није брига колико ни мене за лањски снег...

Ok, ja сам полетео, тј. скочио, а нисам рекао хоп... Наравно да сам када сам рекао да се презимена завршавају на вић мислио на све Србе... Наравно да нисам заборавио пре свега своје корене и све оне који долазе западно од Дрине а српска презимена им се не завршавају тако... Ја сам био мало недоречен, а ви ме буквално схватили, надам се да се сад разумемо!

Уостало, овај цитат који си навео, све говори... А тек ово што рече Пијанац... Дефинитивно дела говоре више од речи!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)