Threads: 24
Jos jedna pobeda protiv Euroligasa. Nije Zvezda bogzna sta odigrala, ali pobeda u gostima ima veliki znacaj. Rakocevic je bio odlican, dobro je razigravao, igrao je za tim. Verujem da ce u nastavku biti jos bolji. I Jestra me je prijatno iznenadio, nije se glupirao, samo mora malo da poboljsa igru u odbrani. Luka standardno dobar, Dozet prosecno, ali dao par bitnih poena. Djuric neprimetan, Freeman - dobro je odigrao to malo sto je igrao. Steta sto nema vecu minutazu. Mali Radivojevic takodje dobar. Odbrana je bila ocajna, ali i pored toga dali smo Krki 100 poena!
Sve u svemu, iako uopste nisam zadovoljan igrom u odbrani, pobedili smo.
OB opet standardno dobri. Pravo je uzivanje gledati tekmu i slusati slozno i gromoglasno navijanje. Svaka cast i za bakljadu na kraju tekme. Nasi igraci su se sigurno osecali kao da igraju kod kuce. Jos jednom cista 10-ka za OB!!!
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 15
Prvo moram da pophvalim momke iz OB-a i valjda Ultra Klana koji su stvarno nastavili odlicno izdanje nas Delija koje je pocelo protiv Cibone,pa preko Odenzea i nadam se da se nece ni prekidati,stvarno se pesma cula svo vreme,a pogotovu bakljada je bila dobra.Sto se tice igre u pojedinim trenutcima su tako gubili lopte ispod svog kosa da je to bilo smesno,da nisu u to vreme imali 10-ak poena razlike bas bih se iznervirao.Rakoc odlican,Djuric pitam se sta li trazi u Zvezdi,moji nekadasnji poznanici iz skole Radivojevic i Bogdanovic veoma dobri,na redu je Olimpija.Pozdrav svima
Threads: 2
Iz Ultra Klana je na utakmicu sa Krkom otputovalo par ljudi(uglavnom iz juznog dela Nemacke),jedan je i aktivan na ovom forumu tako da izvestaj mozemo da ocekujemo ovih dana.Zastava nije nosena,ali je zato nosena zastava nase sekcije iz Pariza(jedna od najlepsih malih zastava u SCG,oni koji su je videli mogu da potvrde).
Cuo sam se sa deckom odmah posle utakmice,bilo je odlicno navijanje,mala bakljada na kraju,ukupno oko 60-70 cigana,sve u svemu-"Bicu uvek s'tobom,makar nem'o 'leba,bodricu te Zvezdo i na Marsu ako treba".
A sada,svi za Norge,pa posle u BG na Derbi.
Threads: 0
Jackass batice ja sam bio sa tim likom koga si spomenuo
evo jedan mali izvestaj
dolazimo u ljubljanu i palimo do nase pravoslavne crkve gde se skupljamo sa ostalim OBoysima.....onda dolazi i BUS svi upadamo unutra...i ono palimo za NOVO MESTO...nekih 3 do 5 km ispred NOVOG MESTA nas zaustavlja MURIJA i ono kao PISANJE posto nema stajanja do NOVOG MESTA...dakle PANDURSKA pratnja do NOVOG MESTA jedan DZIP ispred i iza BUSa....stizemo ispred HALE pun kurac murije...ono pevanje ali cuvamo glas za HALU...upadamo unutra i ono KRECE navijanje koje je bilo DOBRO
minut pre kraj tekme BAKLJADA od nekih 6 BAKLJI nikakvih incidenata nije bilo i to je to.
poz za OBoyse