Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Овде прича стаје. На другом месту ће се видети шта и како даље...
Нема потребе да трујемо тему Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Администрација : Рекли смо крај приче...
Reply
(08-28-2010, 01:40 PM)Микеланђело link Wrote:Такви не заслужују нашу пажњу

Ево шта треба да нам заокупи пажњу!

http://www.crvenazvezdafk.com/poslastica...-video.htm

Све похвале за ове момку, јер су свесни тежине и обавезе коју има дрес и грб на њиховим грудима.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Кратко и јасно
Гомила нелогичних потеза...због љубави!!!
Reply
Ако ћете и даље да дробите на ову тему, закључаћемо и овај топик док се сви не охладите. Боље гледајте како да анимирате људе да сутра дођу на Маракану у што већем броју!
Reply
Нема више закључавања тема, сад ће појединиц да лете са форума. Зар ми треба цео јебени форум да закључамо због пар индијанаца???
АЈД ДА ВИДИМ КО ЋЕ ДА СПОМЕНЕ ОНАЈ ЦИГАНСКИ ОТПАД НА ОВОЈ ТЕМИ!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Додик пева ''Не долази у мој сан'', на ''Кочићевом збору'' !!!
Reply
Дошао Тадић у посету Британској краљици и поставио јој питање како јој је успело да тако дуго и успешно влада и да буде толико омиљена међу Британцима.

'Па то је веома једноставно.'- рече краљица.'Окружена сам интелигентним саветницима.'

Борис се замисли: 'А како знате да је саветник интелигентан?'

'Ах, поставим им загонетку и ако одговоре на њу онда су у реду.'- каже краљица и позове батлера: 'Позовите ми Џорџа Брауна, молим вас.'

Након пар минута појави се Сир Џорџ Браун.

'Изволите Васе Височанство...'

'Одговорите ми Џорџ: Ваши родитељи имају дете. Оно није ваш брат ни васа сестра. Ко је то?'

'То сам ја Ваше Височанство.'- одговори Џорџ.

'Изврсно, Џорџ! Хвала Вам Џорџ.'

'Ето, видите господине Борисе. То радим једном месечно са свима. То је тајна мог успеха.'

Борис се замишљен вратио у Београд, позове Млађана Динкића и упита га:

'Реци ми мој Млађо: Твоји родитељи имају дете али оно није твој брат ни твоја сестра. Ко је то?'

Мудри Млађа се замисли и после пет минута каже : 'Можеш ли ми дати неколико сати да размислим?'

'О да, свакако!'

Млађа се повуче у канцеларију , назове Дачића и пита га.

'Твоји родитељи имају дете али оно није твој брат ни твоја сестра. Ко је то?'

'Па то сам ја!'-каже Ивица после получасовног консултовања Моторолом.

Млађа одмах оде код Бориса и каже му: 'То је Дачић пријатељу!'

'Не Млађо. То је Џорџ Браун!'
Reply
Boda Tajson zavodi red na fudbalskoj utakmici Smile 3 Deo

Да је среће да Суперлига Србије има оваквог једног контролора суђења Боду...  ;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(08-30-2010, 08:22 PM)Woodoo link Wrote:Дошао Тадић у посету Британској краљици и поставио јој питање како јој је успело да тако дуго и успешно влада и да буде толико омиљена међу Британцима.

'Па то је веома једноставно.'- рече краљица.'Окружена сам интелигентним саветницима.'

Борис се замисли: 'А како знате да је саветник интелигентан?'

'Ах, поставим им загонетку и ако одговоре на њу онда су у реду.'- каже краљица и позове батлера: 'Позовите ми Џорџа Брауна, молим вас.'

Након пар минута појави се Сир Џорџ Браун.

'Изволите Васе Височанство...'

'Одговорите ми Џорџ: Ваши родитељи имају дете. Оно није ваш брат ни васа сестра. Ко је то?'

'То сам ја Ваше Височанство.'- одговори Џорџ.

'Изврсно, Џорџ! Хвала Вам Џорџ.'

'Ето, видите господине Борисе. То радим једном месечно са свима. То је тајна мог успеха.'

Борис се замишљен вратио у Београд, позове Млађана Динкића и упита га:

'Реци ми мој Млађо: Твоји родитељи имају дете али оно није твој брат ни твоја сестра. Ко је то?'

Мудри Млађа се замисли и после пет минута каже : 'Можеш ли ми дати неколико сати да размислим?'

'О да, свакако!'

Млађа се повуче у канцеларију , назове Дачића и пита га.

'Твоји родитељи имају дете али оно није твој брат ни твоја сестра. Ко је то?'

'Па то сам ја!'-каже Ивица после получасовног консултовања Моторолом.

Млађа одмах оде код Бориса и каже му: 'То је Дачић пријатељу!'

'Не Млађо. То је Џорџ Браун!'

Јебеш ти овај виц испаде крмак дачић најпаметнији. Мењај то Smile
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)