Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D E R B I ! ! !
[quote="Mikelandjelo"]Groblje pu
ari,Tokio,.....
Reply
Jos jedna pobjeda.Bravo momci dobra uvertira pred veliki derbi s OFK-om.Juris na titulu!!!!!
Reply
[quote]Brate u kom si srodstvu sa vidovitom Zorkom?[/quote

:rofl

Igra i nije bila bas nesto al vazno je da smo pobedili.

Confusedampion ;pivo
Reply
[quote="Mikelandjelo"]Groblje pu
fudbalu je najvaznija jedna stvar, a to su sledece dve... red, rad i disciplina!
Reply
Posle ovoga grobare sigurno necu cuti na ulici nekoliko godina a i duze jednostavno zapusili smo im usta a i sve ostale rupe.. :jebanje :batine Confusedampion
Reply
ljudi jeli to odbrana pocela da fukcionise ili se to meni samo pricinjava?
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Vidjecemo to tek....
Ne moe se suditi po ovoj utakmici, posto partizan nema nikakav napad.
Reply
Quote:ljudi jeli to odbrana pocela da fukcionise ili se to meni samo pricinjava?

Pricinjava ti se, bilo je nekoliko zaista opasnih kikseva, narocito onaj centarsut sa leve strane kada je Radonjic ostao sam ispred gola. Sreca je da mandril ne zna da igra glavom, svaki malo bolji centarfor bi zabio gol samo tako.

Opet smo pobedili bez igre. Lepo je sto konacno imamo rezultate, ali ono sto se juce moglo videti prilicno smara. Duboke lopte na Zigica, malo pravih proigravanja po sredini, Kovacevic polako postaje klon Djenara Gatuza, a odbrana i dalje nema potrebnu cvrstinu. Dace Bog da prezimimo u Evropi, pa da se tim u zimskom prelaznom roku dovede u red.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Zna li neko okle se moze skinuti onaj gol Perovica?
Reply
Da li su Dramani i Da Silva bili barem na klupi?I sta se uopste desava sa tim ljudima?E da i kako funkcionise centarski tandem Zigic-Purovic Big Grin ,kako saradjuju?
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: