Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razne fotke...
Ево као и што сам рекао графит у много бољој резолуцији...дело насе 3 уметнице којима се виде имена на страни... Циљ је дизање националне свести и окупљању што већег броја патриота и родољуба!

Поздрав из Бановаца.

[Image: grafit-danju.jpg]
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply
[Image: jsxjdst98zu6qxe8dj_thumb.jpg]
Reply
Свака част за налепницу, ко се досетио идеје!
Reply
(08-26-2010, 05:04 PM)Увек са тобом link Wrote: Свака част за налепницу, ко се досетио идеје!

Кизо, ето ти идеја за мајцу  ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
[Image: picture002s.th.jpg][Image: picture006i.th.jpg][Image: picture009i.th.jpg][Image: picture010h.th.jpg]

Reply
(08-26-2010, 02:12 PM)Дуле НБГ link Wrote: [Image: jsxjdst98zu6qxe8dj_thumb.jpg]

Ко је аутор?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
ПО мени скроз дегенски изглед налепнице а поготову што гробари имају сличну чини ми се...са сличним текстом.
Reply
По твом мишљењу?  ;D  Мени се свиђа , потпуно је другачија од осталих, шта знам...
Reply
(08-28-2010, 10:03 AM)Ujka Vanja link Wrote: ПО мени скроз дегенски изглед налепнице а поготову што гробари имају сличну чини ми се...са сличним текстом.
Па у питању су речи из песме Томе Здравковића, а то што су је гробари прерадили више онако себи за душу, какве везе има...
Гомила нелогичних потеза...због љубави!!!
Reply
(08-28-2010, 10:17 AM)Djole_94 link Wrote: По твом мишљењу?   ;D 
Можда би било боље да ћутиш понекад...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)