Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Иначе, следећа утакмица се игра у Инђији, највероватније је недеља у питању....
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Како чему нервоза? Како да не буде нервозе кад неко ко тврди да иза себе има 20 година навијања одвали нешто што један клинац који је само прошле сезоне ишао на утакмице не би рекао? Као што рекох, а то изгледа људима треба да се понавља јер су очигледно минулих година учени погрешно, Делије су у служби Звезде, а не саме себи циљ. Не можеш да се скинеш уђеш у терен, центрираш или га главом боцнеш у гол, али можеш да цепаш своје грло са сврхом. А сврха ти је да оног доле на терену који не зна, погураш да Звезди донесе победу, јер Звезда стално МОРА да побеђује. То ни да нас 78 пораза неће спутати да бодримо Звезду одано као ретко која навијачка група смо већ докторирали. То и не мора да се пише на овом форуму, јер 99% присутних људи имају такво размишљање. Али рећи да је победа Звезде у другом плану на некој утакмици је чиста глупост. Ако је теби победа Звезде у другом плану, а у првом плану ти је да се на трибини добро проведеш, да учествујеш у ''бруталном'' издању које ћеш после моћи нашироко да препричаваш, да неком црно-белом комшији саспеш у брке како од нас бољих нема, онда си џаба седао на воз и газио километре кад не схваташ суштину.
Браво Пијанац! Ал ајде људи доста препуцавања више. Чињеница је да је нама што пре потребан тренер, чињеница је да ми имамо добре али и неуигране играче, чињеница је да спортски директор не треба да вади своју буљу из дугова преко Звезде, него нека прода бубрег, ко га јебе, чињеница је да имамо играче које гурају разни Стојићи, Божовићи и остали ''великани'' српско-црногорског фудбала! То се све мора променити! Али није немогуће. Довести тренера са ауторитетом, са страшћу и са љубави према клубу. Нама сада треба  тренер какав је био чувени Бата Стане. Ко не зна, он је играче водио у Делиблатску пешчару на припреме и спавали су на лименим креветима. Е такав овима нашима треба! Не би да се понављам, али сви знате ко нас једини може избавити од менаџера, Аџића и осталих ''пријатеља'' клуба!
Ја не идем на север због неког морања да победимо свакога или да морамо да освојимо трофеј. Ишао сам и кад је мали партизан био двадесет бодова испред нас на табели и кад није постојала ни теоретска шанса да узмемо титулу. Наравно да бих волео да никад не одиграмо ни нерешено а камоли да изгубимо ал и кад не крене онако како желим опет идем.
Погрешно си протумачио оно што сам написао. Нисам написао да ми је победа Звезде у другом плану него да без обзира на резултате и стање на табели наша трибина мора наставити још јаче. Иначе да си цитирао цео мој пост вероватно би било јасније и овима што пишу браво пијанац.
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Звезда и кад има 20 бодова мање од конкуренције и даље мора да побеђује, а до тебе, мене и сваког ко себе сматра Делијом је да дође на стадион и да јој у томе помогне. Схватите већ једном да навијате за Звезду, а не за Рад који не мора да побеђује!
Пијанац: Овом поруком је прекршена тачка 10 Правилника под-форума ''Терен''! Санкција је ОПОМЕНА!
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Предалеко сте отишли од теме. Пијанац је лепо објаснио и враћамо се теми...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Да. Многе смо већ прежвакали али имам утисак да су решења још увек далеко. Оно што бих додао а смета ми је непрестана лицитација у медијима око новог тренера. Многа та нагађања су потпуно без основа. А тиме се врши велики притисак на Кристића, који колико год да је ту, треба да мисли како да стабилизује тим и направи неки резултат. Зна он и сам да је привремено решење али опет и дај Боже, можда уђемо у серију победа па човек и остане.
(08-17-2010, 03:30 PM)NightMare link Wrote:можда уђемо у серију победа па човек и остане.

Капирам ја шта си хтео да кажеш, ал не дај Боже да остане ... низ победа није никакво мерило ... нек ми наређамо победе, ал Кристић мора да иде, само се чека прави тренутак ... ја бар то тако видим.
Ма наравно. Млад је и недоказан тренер а Звазда није клуб за стицање искуства јер су резултати потребни одмах и стално (писао сам већ о томе). Али са којом чврстином се врх клуба бори за останак спортског директора, скоро да нисам сигуран да тако неће бити и са тренером.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)