Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(08-13-2010, 09:12 AM)Red Star Forever link Wrote:Достанић је платио одласком све своје грешке, Аџић није, али претпоставимо да се Аџић руководио оним што му је Достанић тражио... Тако би требало да функционише... У том смислу, тотално је нејасна прича око Мугоше, који успут није клинац, и који је одиграо припремне утакмице веома добро, највише голова наместио, а онда га нигде није било и без икакве медијске најаве позајмљен Будућности... Да нисам био доле у ЦГ, не би имао појма о овоме! А човека нико нигде не спомиње! Много тога је необјашњиво, да није тужно, било би и смешно, али још једном вас молим да се окренемо нама, и да покажемо да нашу љубав према Звезди не могу да угасе ни неки тамо Аџић, ни порази и испадања у претколу европских такмичења...

Хм... пази Достанић је одласком платио своје грешке?!
Ово није само једна пука изгубљена утакмица, као што је својевремено Пижону гледано у тањир... ово је испадање из Европе (?!), што ће рећи, одоше паре... и све остало. А овај је само покупио ствари. Никада ми Достанић није био симпатичан као Звездин тренер. Не мислим да је овако лош човек, не познајем га... али за тренера није, поготово не Звездиног! И мислим да је тачно то што кажу, да су га "менаџери" одређених играча угурали ту... јер доказ је управо ово што си навео око пребацивање Мугоше у Будућност?! Значи да неко мора други да игра на његовој позицији?!

:-\
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
У реду, све је речено па и више од тога у вези Слована и Достанића. Сви смо видим и читам свесни тренутне ситуације и шта би она могла да нам донесе, у ствари, више да нам не донесе. Писано је о свему овоме па чак и више од тога.
Снаге треба преусмерити на Смедерево јер је то наша тренутна реалност.
Не треба мрачити пре него што ишта почне. Утакмица у Смедереву је јако битна због самопоуздања играча као и због каквог таквог мира у кући.
Исто тако ће за мене лично бити занимљиво са којом ћемо стартном поставом почети па би можда требало преусмерити писање на ту тему. До сада смо се уверили да још дефинитивно није пронађена добитна формула састава нашег тима.
Зато, кренимо напред или бар гледајмо напред.
Ево унапред ... питање за неког ко можда има неки инсајдерски инфо из клуба: Јел дошао тај Калуђеровић (још један Стојићев мали) ?
Пијанац: Прекршена је тачка 6 Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ОПОМЕНА!
И ја сам чула да је потписао на три године. Ајде нек да исто голова ко и прошле сезоне и супер Wink
(08-13-2010, 01:45 PM)Лаки link Wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fudb...26725.html

Да ли је истина не знам..

Реко ако има неки инсајдерски инфо ... интернет и новине сам читао Smile

ЕДИТ

Ево га сад и званично, потписао малопре у ФСБ, биће и на сајту ФК-а ускоро.

ПС
А на спортском У92, уз наслов да је потписао, ставили слику где држи бар шал форса.
Црвено-бели Калуђеровић

Окончана је летња сага, Андрија Калуђеровић је данас у подне потписао трогодишњи уговор са нашим клубом. Млади и перспктивни центарфор пристиже у помоћ црвено- белима пред сам почетак нове сезоне. Жељан је голова, победа и спреман да у свакој утикамици која му предстоји пружи свој максимум, помогне саиграчима и обрадује навијаче бројним погоцима.

Андрија није крио одушевљење, осмех је рекао све, овај уговор за њега представља остварење дечачког сна јер одувек навија за наш најтрофејнији клуб.

- Веома сам срећан што сам потписао уговор са нашим најбољим клубом, надам се да ћу оправдати очекивања и да ове године неће изостати дупла круна.

Уверен је да му неће бити потребан дуг период адаптације на нову средину.

- Многе нове саиграче познајем од раније из разних репрезентативних селекција, тако да сам сигуран да ћу се врло брзо уклопити у Звездин систем игре. Не желим одмах да обећавам голове, али верујем да ће се добар рад брзо исплатити.
Нема сумње, тренер Александар Кристић сада кад је појачана конкурнција у шпицу напада може да бира како ће искористити врсне голгетере од утакмице до утакмице.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/crveno...-video.htm

СЕВЕР ЕДИТ: Не разумем зашто ниси ставио овај упис у прелазни рок.
(08-13-2010, 01:15 PM)CEBEP link Wrote:Исто тако ће за мене лично бити занимљиво са којом ћемо стартном поставом почети па би можда требало преусмерити писање на ту тему. До сада смо се уверили да још дефинитивно није пронађена добитна формула састава нашег тима.

Ко год да почне, желим да дрес који носи на себи буде натопљен знојем, а ако треба и крвљу, да се осети умор, да свих 90+ минута видим жељу, борбу, да докажу да нису дошли да би се продали, већ и да оставе траг у Звезди. Хоћу да видим кидање за сваку лопту, да се не пренемажу ко п.... кад добију ударац, да не лају на судију зато што није свирао непостојећи пенал. Хоћу да видим гол из увежбане акције са тренинга, бар један јер мислим да можемо да им набијемо доста, да се насмејан вратим у Београд и са надом да постоји концепт и формула по којој ће се играти ова сезона. Хоћу да видим неко знање код Кристића, да он буде тај који ће да направи нешто што ће ваљати и што ће газити до титуле.

Не желим да пошто пото гурају Коромана, Тошића и Миловановића. Сва тројица имају снаге за једно полувреме, јер не верујем да су успели да набаце за више. А ако већ и играју, да буду играчи који ће направити превагу на терену, који ће својим знањем (хм) нешто конкретно да направе. Не да играју около и наоколо па до Стаменковића да врате лопту. Да ако треба Коромана избаци у 30 минуту зато што гњави и губи лопте. Не желим да видим да наш капитен има дугачак језик, а да у скоку остане кратак!

Хоћу да видим младост и искуство како мељу на терену све редом! С тога:

Стаменковић

Нинков                    Вилотић                  Ђорђевић                    Тошић

Исах

Вешовић                                    Савио                                      Короман
                                                                                              (Каду, Лазовић)

Трифуновић                          Јевтић
Искључите ТВ, укључите мозак
(08-13-2010, 02:36 PM)Мобилисан link Wrote:Хоћу да видим младост и искуство како мељу на терену све редом! С тога:

Стаменковић

Нинков                    Вилотић                  Ђорђевић                    Тошић

Исах

Вешовић                                    Савио                                      Короман
                                                                                              (Каду, Лазовић)

Трифуновић                          Јевтић

Молим вас да не правите овакве калкулације! Смешно делује!
СЕВЕР: Прекршена је тачка 9 Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ОПОМЕНА!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)