Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
ау подхитно нам треба леви бек,тошић је катастрофа имао је толико слободног простора поготово после црвеног картона,а није могао да се састав,a они шутеви у паду то да не помињем.
Ни Манчестер Сити који има паре за разбацивање не мења играча после једне утакмице, а камоли ми.
Тошић није сигурно заборавио да игра фудбал, а играо га је врхунски за наше услове. Само му треба мало утакмица да уђе у ритам.
добро у праву си..али мислим да је у овом тренутку чак и Игњатијевић боље решење од Тошића,док не поврати форуму,или док не уђе у ритам како ти кажеш..
Ако оде тетка Достана, а не оде и теча Аџија биће сјаши Курта да узјаше Мурта. Објективно гледајући, не видим како ће се Муслин или ко год следећи дође, одупре притиску ем Аџије, ем менађера .... сем ако не мисли Муслин ко ономад да буде тим менаџер!  :Smile

Тренера ''штити'' тј. омогућава услове за рад управо спортски директор, а ми смо ту најслабија карика. Ако је тетка Достану довео Аџија, ако је последња два прелазна рока доводио играче исти тај Аџија, а од свих тих играча играју једва два и по, онда ја не видим логику по којој Аџић остаје у клубу.

И још једна врло битна ствар: Јел Достанић отишао са места шефа стручног штаба, или је отишао из клуба? Ко нам је сада директор омладинске школе?
Нажалост, остаје на месту директора Омладинске школе  >Sad
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Отерати и Аџића!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
У СЖ пише изјава Лукића како не бежи од одговорности и да ће радо проверити поверење људи у њега на скупштини... То се могло и очекивати да изјави, али исто тако је изјавио како Аџић ради одлично свој посао, тако да исти нема шансе да мрдне са своје позиције...
Можда ми са трибине да извршимо притисак на њега, да чисти своју гузицу из Звезде!
Искључите ТВ, укључите мозак
(08-07-2010, 07:15 PM)Мобилисан link Wrote:Можда ми са трибине да извршимо притисак на њега, да чисти своју гузицу из Звезде!
Морамо и то на првој у Смедереву.
Ако је Аџић заиста то што јесте, да ли мислите да би се његовим терањем нешто променило? Да након Аџића не би дошао неки нови Аџић? Наш фудбал је тежак брлог, а у брлогу се најбоље сналази стока од људи. Нема од терања Аџића и "Аџића" ништа све док се држава не умеша и исте пошаље у Забелу. Но, с обзиром на то да је држава тренутно преокупирана чишћењем нашег спорта од хулигана, бојим се да ћемо се мало начекати што се тога тиче.

Једина нада(а сасвим реална, на нашу срећу) је то да Руси никада и нигде не бацају новац у бунар, а, да се не лажемо, имају могућност да се по кратком поступку реше и Аџића и оних који стоје иза њега. Надајмо се да су ово његови/њихови последњи трзаји. Много шта ће се видети већ избором новог тренера. И ова тишина много говори...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)