Threads: 0
Добро сад си ти скренуо тотално у другу страну...као ја пљујем по ономе што се радило за Космет све ове године....дај бре...
Мада сам можда и ја написао тако да то тако изгледа а нисам то желео...
Ја сам конкретно споменуо групицу људи којима сам причао а они ме кулирали у фазону ''ае заврши па да идемо да пијемо''.
Наравно да смо пре свега навијачи...мада мени понекад личимо на ''симпаризере''.
Превише је ''плакања'' око ствари на терену на овом форуму,бар ја то мислим...што и не чини форум нешто навијачким.
То је моје мишљење и то ме мало нервира.
А банане...па добро...мада мислим да се у суштини нисмо разумели али добро.
All Conductors Are Bastards
Threads: 6
Пијанац брате, зар мислиш да је у реду када људима са којима идеш на утакмице кажеш ајде људи да скупимо по 50, 100 динара ко колико има да дамо за Космет, а они ти се смеју и кажу кад ћемо по пиво? Не прича се овде о људима који су помогли Космет, него о онима који су спремни да певају како свој живот дају за то, а у ствари је битнија 1 крмача... Јесмо на првом месту навијачи, али као што кажеш немамо среће да се државне институције баве тим, а ако ми одустанемо то је крај...
Threads: 19
Поруке о патриотизму, Космету, породици, друштву... не можеш свима да објасниш у 3 речи. Неко те ћете разумети, управо са ове 3 речи, а неко неће ни са 300.000 речи. Не зато што си ти глуп, и неспособан за објашњавање, већ зато што је он у другачијем калупу направљен, и васпитан.
Прво, труд Делија око Космета, и Србије је немерљив.
Друго... Делије сигурно не чине 2-3 човека, нити пар појединаца са овог форума који пискарају нешто, трућкају... Делије се заправо налазе на Северној трибини Маракане! Ту се огледа право лице Звездиних навијача, а не сигурно на форумима, фејсбуку и сл.
Треће, они људи који дају прилог, дају од срца, и не верујем да им треба експонирање.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 1
(07-31-2010, 12:44 PM)Пијанац link Wrote: [quote author=Горгонзола link=topic=3351.msg81684#msg81684 date=1280572337]Изнервирало ме је кад сам читао да је на све Гума,овај,онај оставио
лош утисак.
Је*о вас фудбал и трансфери,менађери,таленти,Аџићи,Останићи итд!
Свако ко је оваквог размишљања, а има вас овде доста, би прво једном за свагда требао да рашчисти сам са собом да ли је фудбалски навијач или којекакав мисионар. На овом форуму сте добили привилегију да пишете као да сте ово прво, тако да не би било лоше да тако почнете и да размишљате. Делије су на првом месту навијачи, па онда све остало. Да је среће па да у држави функционишу институције које се баве питањима Српства како треба, Делије не би морале у толикој мери да се посвећују тим проблемима. Тад би имали много више простора за бодрење клуба, а хуманитарни рад би се одвијао у миру и тишини, онако из срца. Друго, после свега што су свих ових година Делије учиниле за Српство и за Космет рећи да су они пали на испиту као људи је безобразно и недопустиво! Мој предлог је моментална банана, а меродавнији од мене нека донесу коначну одлуку. Треће, сви који се баве хуманитарним радом знају да се он базира на добровољном прилогу. Начин на који ви пишете о свему овом је ништа друго до натурање мишљења и наметање осећаја кривице другима. Тим тоном ћете тешко привући неког да вам се приближи. Ваљало би да људи пре него што крену да пишу о оваквим, шкакљивим, темама размисле да ли су довољно зрели да о томе улазе у озбиљну расправу.
[/quote]
Да се не креће у неку велику причу, али ипак мислим да је ово њихово разочарење управо покренуто због лицимера, који урлају кад се пева о КиМ, а кад треба нешто да се уради онда их нема нигде.У главном сретао сам и ја људе, као немају да помогну а касније му видиш у новчанику неколико хиљадарке, мислим да је критика упућена тим лицимерима.
Мора да се зна да смо доста цењени доле, много нас гледају као модерне српске витезове, зато тај "имиџ" треба да се одржи а оваквим акцијама засигурно оправдавамо тај назив.Ово је још специфичније јер су управо људи нас позвали, значи није да смо скупљали па да бирамо коме да помогнемо, него су управо људи очајнички потражили нашу помоћ.Или ћемо да им помогнемо или неће постојати, ситуација је таква. Ја сам рекао да смо у нормалној држави то наш посао не би био, али овако је свакако наш посао, зато што су се браћа нама обратили.
Успоставио сам контакт телефоном, немају тамо мрежу, односно имају али на одређеним местима.
Овако добра ствар што су се јавили неки људи из Н.Сада да помогну око струњача тако да то није више проблем.
Кимоно:По висини
160 цм:2 кимона, ту не мора много зато што деца расту па им то брзо омали
170 цм:6 кимона,, наравно то сам ја исчупао сигурно да треба више али због скромности нису хтели да кажу, у сваком случају 6 је солидан број.
180 цм:8 кимона, ту треба највише кимона, и сложили смо да би минимум било 8 кимона, наравно ако сакупимо за више биће више кимона. Видећемо око кимона, пошто имамо идеју како да то буде јефтиније.
Штитиници за руке и ноге
10 комада.Колико сам разумео они су универзални, тако да свако може да их користи, минимално би било тих 10 комада.
Тренерке
15-20 комада то је потребно за турнире, јер они немају пара да направе своје тренерке, за то би била потребна и штампа са именом клуба.
Мајце
50 комада, то је неки средњи број пошто их 80-ак тренира, а 40 редовно тренира.Наравно штампа на мајцама са именом клуба.Имамо план како да на мајце потрошимо мање новца
Јавили су ми се још 8 човека који би хтели да помогну, тако да отприлике треба да буде 150 евра сакупљено, а то сигурно није довољно за ове ствари које треба да купимо.
Замолио бих оне који могу да набаве нешто од ових ствари по некој јефтинијој цени, или знају људе који могу да нам дају неки попуст, да ме контактирају преко ПП или мејла nnblagoje@gmail.com
Штитиници за руке и ноге
Захваљујући брату из Суботице који ме је спојио са његовим пријатељом иначе човек продаје опрему за ове спортове, успели смо да купимо Штитнике за руке и ноге и човек нам је много изашао у сусрет за ових 7000 што смо скупили дао нам је штитнике који коштају укупно 16000 динара!!Ту смо одлично прошли али нажалост смо потрошили све што смо скупили, остале су ове 3 ставке за које такође имамо план да буде мноого јефтиније него што треба, али зато морају још људи да се јављају, разумем да је сада фрка око Братиславе, али после тога рачунам да ће људи да се јављају више него до сада
Threads: 164
Каквих 50 мајица треба?
Има мој пријатељ што држи штампарију, неких 50-100 мајица, браон боја, добар квалитет. Штампу такође може да уради јефтино.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(08-03-2010, 06:24 AM)KizaLion link Wrote: Каквих 50 мајица треба?
Има мој пријатељ што држи штампарију, неких 50-100 мајица, браон боја, добар квалитет. Штампу такође може да уради јефтино. Обичне мајце треба, назад да пише име клуба и град „TOMOENAGE-PMD” Косовска Каменица а напред мали грб, боја је небитна ајде јави ми на ПП колико кошта да видим да ли је јефтиније и кад би друг хтео да да свој допринос смањивањем цене, ми смо ступили у контакт за мајце па да видимо да ли је јефтиније код твог друга, значи у питању су 50 мајца, али не би било лоше ни 80 ако имамо неки баш екстра попуст зато што не стојимо добро са новцем, оде све на штитнике
Threads: 0
08-04-2010, 11:03 PM
(This post was last modified: 08-04-2010, 11:04 PM by Горгонзола.)
http://uk.reuters.com/article/idUKTRE6725V920100804
Влада Велике Британије данас је издала оштро упозорење Србији да не покушава да подрива независнот Косова јер ће доћи у конфронтацију са земљама које су признале Косово. На то упозорење руски амбасадор у УН Виталиј Ћуркин је љутито реаговао речима:
"Чули смо нешто што је јако близу претњи конфронтацијом од стране земаља које су признале Косово"- рекао је
"Не знамо ко је овластио једну делегацију да износи мишљење других. Надамо се да ће се већина њих држати уздржаног приступа!"
Ја не знам дал је на неким вестима,некој телевизији код нас ово било...маму им јбм говнарску.
All Conductors Are Bastards
Threads: 3
|