Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Андреа Дрча део Звезде

[Image: 300-and-0607.jpg]

Није нам стигла фотографија директно од ње. Послао је тата Стево, али на њој шестомесечна Андреа Дрча показује да је и она део Звезде. Држи чланску карту. Андреа је рођена 08. јануара 2010. године и код њих у кући се Звезда воли породично.

- Мислим да ће бити поносна кад порасте и види да је од рођења члан нашег вољеног клуба. Подржавам акцију и позивам све родитеље Звездаше да своју децу учлане и тако им оставе нешто за будућност. Нешто чиме ће се поносити – каже тата Стево.

Постаните и ви део Звезде. Учланите се у свој вољени клуб. Бирајте и будите бирани. Све информације о акцији „Буди део Звезде“ сазнајте на http://www.budideozvezde.rs/

http://www.crvenazvezdafk.com/src/andrea...ontent.htm
Reply
Београдска рок група про рок навија за звезду !! Момци су ме стварно задивили после свирке  сликања,чланске и сезонске карте унапред набављене,свака част момци,видимо се на северу 29 ог !!!
Reply
Овако изгледа сезонска карта за Север за ову сезону. Ко још увек није купио нека то уради што пре, сезона само што није почела.

[Image: 222qj.th.jpg]
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Не морате сви да вадите у РС шопу на западној трибини...
Данас је тамо била гужва и ред за чекање док шоп у Краља Милана зврји празан...
All Conductors Are Bastards
Reply
Да, али другар ми рече да мора да се пре сезонске карте учланиш у БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ. Што је по мени и сасвим логично...
али да кажем људима због планирања новца.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Исто тако, не морате да правите додатну гужву у шопу(која је данас била велика, а сутра ће сигурно бити још већа) учлањујући се, већ за то искористите одговарајућу просторију на другом спрату, лево од Ред кафеа. Ту ћете учлањивање завршити веома брзо и после ће вам остати да у шопу покажете признаницу и на брзака купите сезонску.
Reply
(07-27-2010, 05:17 PM)дрвосеча link Wrote:Да, али другар ми рече да мора да се пре сезонске карте учланиш у БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ. Што је по мени и сасвим логично...
али да кажем људима због планирања новца.
Па наравно да мораш да будеш, то се зна од почетка приче о чланарини и картама...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(06-22-2010, 09:04 PM)Члан библиотеке link Wrote:Посебан је осећај кад приђеш Маракани,
нема везе,бодрим те и кад играш на страни,
у неком другом граду,селу,близу ил далеко,
није битно да ли овде или негде преко.
Некада је мирно,некада опасност вреба,
ал лепо каже стари стих "и на марсу ако треба".
Аутобусом се увек возимо на "лер",
возом 100 динара када дође кондуктер.
Некад авион,некад комби,стварно није битно
"ај да узмемо пиво,имаш нешто ситно".
Бежали смо од куће,лагали смо шефа,
није важно због првенства или купа уефа.
Пратили смо те по снегу,сунцу,киши,
где год да смо гости,домаћини су тиши.
Ал џаба све ово слагање рима
кад се наша љубав не може описати километрима.

Човек се мучио да смисли ово и ставио на форум делије.нет и ти тек тако копираш и ставиш овде? Могао си бар да напишеш свака част оном ко је смислио. А не само текст да ставиш! Испада ко да си ти смишљао!
и кад' је радост и када је бол...
Reply
А и ти би могао мало лакше да пишеш, а више да читаш! И та порука је послата пре нешто мање од 2 месеца, а ти баш сада мораш да коментаришеш иако има хиљаду других ствари које су битније у овом тренутку!
Reply
Ха ха ха ха ... шоу програм.  : (
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)