Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(07-23-2010, 06:26 PM)ORTHODOX.NS link Wrote:[quote author=николаБГ link=topic=3835.msg81337#msg81337 date=1279801974]
[quote author=Тони92 link=topic=3835.msg81336#msg81336 date=1279801660]
[quote author=ЦЗБГ link=topic=3835.msg81332#msg81332 date=1279800011]
[quote author=Тони92 link=topic=3835.msg81331#msg81331 date=1279799802]
Да ли ће овај Стаменковић икад научити где треба да стоји...? Опет је примио погодак јер је стајао превише далеко од гола па му ни парада не помаже,то нас је на дербијима двапут коштало.Надао сам се да ће то да поправи,ал он по старом... :-\
Ај не сери више!
[/quote]

Лепо рече човек,нема шта... Big Grin
[/quote]
још да теби и теби сличнима то остане у глави и убудуће, па ће бити још боље!
[/quote]

лепо речено брате... али контам да неког понесе емоција..
па напише нешто што не би требао....
мора  то да се узме у обзир.. јесте да се гууши тема..али...
[/quote]

Па неће више моћи да се такве ствари узимају у обзир нити због емоција нити због ко зна којих других ствари. Сви смо ми емотивно везани за клуб па остали не набијају постове свакодневно и не ваљају беспотребне глупости у облику нерезонских коментара. Мало се читају претходни постови а више се онанише по тастатури.
Нека неки лепо мало одморе и себе и компјутер, прошетају градом, изађу са девојчицом на пиће и анимирају људе да у што већем броју дођу на утакмицу са Слованом. У том случају биће више од користи и за нас овде на форуму, и за наш клуб, и за Делије....
СЕВЕР ЕДИТ: Прекршена тачка 6 Правилника под-форума ТЕРЕН. Прва Опомена.
и кад' је радост и када је бол...
Администрација: Прекршена тачка 6. правилника. Опомена!
Делије, не знам како ви размишљате, али ја искрено мислим да Трифуновић треба да заигра од првог минута против Слована. Јевтић се слабо видео на овим припремама, не кажем да су припремне утакмице неко велико мерило, али Трифуновић је на свакој утакмици кидао, давао голове, намештао их и да се не лажемо, заслужио је да игра.
Искључите ТВ, укључите мозак
„Ред стар шоп“ и у Бањалуци

После Београда и Крагујевца, Бањалука ће добити „Ред стар шоп“.

Предвиђено отварање објекта намењеног продаји сувенира Црвене звезде у ТЦ Робна кућа, а свечаном чину присуствоваће председник Владан Лукић и генерални секретар Андрија Клеут.

Спортски Журнал.
[Image: 35c0qqq.gif]
http://www.sportal.rs/news.php?id=32195

ево како би изгледала/изгледа источна трибина наше Маракане,ех сад... да је ћирилица и црвене боје било добро,али шта је ту је. :-\
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Мислим да нема потребе за расправом на ту тему. Свако ко се осећа Делијом, Звездашем или симпатизером нашег клуба неби требао да  прави питање у вези тога.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Интервју председниkа ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ВЛАДАНА ЛУКИЋА за Новости :

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.htm...ezdin-dres

Сав се најежим(у позитивном смислу) кад слушам и читам шта наш председник говори,шта је све учињено за нешто више од годину дана ! Ми смо дотакли дно прошле године и сад нам ова ситуација у којој смо изгледа као из бајке,али далеко од тога!Свесна је и тога управа на челу са председником Лукићем и зато неће стати све док неврате Звезду у сам врх !!!Само напред !
СЕВЕР ЕДИТ: Не читаш и не провераваш линкове на истој страни и зато добијаш експрес банану па ви наставите да се глупирате.
[Image: 00032195.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)