Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Тачно је, направљен је велики напредак у односу на оно где смо били прошлог лета, сви се слажемо. Слажемо се и да не треба да мрачимо и ''ширимо негативну енергију'' изношењем својих мишљења нарочито ако нису позитивна (макар и у нијансама). Победили смо Хановер 3:0 и Бурсу 2:0, то су сјајни резултати и нека тако наставе.
Администрација: који ти клуб пратиш кад овако добро резултате знаш?
(07-22-2010, 10:44 AM)ЦЗБГ link Wrote:Никола брате, у праву си у већини ствари што пишеш и слажем се са тим да је прерано за било какве оцене игре, треба сачекати прве такмичарске утакмице и онда реаговати. Али једна ствар у којој се (надам се) сви слажемо је та да ми ове године МОРАМО освојити титулу и да би све осим тога би био неуспех по наш клуб.

Слажем се... ове године дупла круна је морање, европа је увек циљ, али ако се не уђе у групе то по мени не сме да буде смак света! Следеће године уз задржавање тима и довођење још једног или два добра играча ако бог да ЛШ.

Зато ове године првенство је под обавезно.

пс мада, колика је премија од гаспрома за дуплу круну, било би идиотски да не узмемо оба трофеја, па макар купили све утакмице!
  Рођени,одакле теби ти резултати 3-0 и 2-0  Big Grin Big Grin  

Ти што критикују,столице,управу,спонзоре доводе играче,смењују их,играју се менаџера то нећу ни да полемишем такви немају увида где смо били...а сумњам и да посећују стадон,ал људи....констатација је да примамо пуно голова,ово није пљување,захтев неки,неррално сагледавање и уопште нешто што је у вези где смо били онда а где сад.Немој да се то користи и злопотребљава

(07-22-2010, 11:26 AM)николаБГ link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3835.msg81324#msg81324 date=1279795490]
Никола брате, у праву си у већини ствари што пишеш и слажем се са тим да је прерано за било какве оцене игре, треба сачекати прве такмичарске утакмице и онда реаговати. Али једна ствар у којој се (надам се) сви слажемо је та да ми ове године МОРАМО освојити титулу и да би све осим тога би био неуспех по наш клуб.

Слажем се... ове године дупла круна је морање, европа је увек циљ, али ако се не уђе у групе то по мени не сме да буде смак света! Следеће године уз задржавање тима и довођење још једног или два добра играча ако бог да ЛШ.

Зато ове године првенство је под обавезно.

пс мада, колика је премија од гаспрома за дуплу круну, било би идиотски да не узмемо оба трофеја, па макар купили све утакмице!
[/quote]
Управо тако! Прави закључак!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Да ли ће овај Стаменковић икад научити где треба да стоји...? Опет је примио погодак јер је стајао превише далеко од гола па му ни парада не помаже,то нас је на дербијима двапут коштало.Надао сам се да ће то да поправи,ал он по старом... :-\
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(07-22-2010, 11:56 AM)Тони92 link Wrote:Да ли ће овај Стаменковић икад научити где треба да стоји...? Опет је примио погодак јер је стајао превише далеко од гола па му ни парада не помаже,то нас је на дербијима двапут коштало.Надао сам се да ће то да поправи,ал он по старом... :-\
Ај не сери више!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(07-22-2010, 11:04 AM)NightMare link Wrote:Победили смо Хановер 3:0 и Бурсу 2:0, то су сјајни резултати и нека тако наставе.
Докле ћете резултате из припрема да узимате као неко мерило?

17.07.2004. Звезда- Бриж 3:1
18.07.2004. Звезда- Вердер 2:2 (на пенале 5:4)

26.08.2004. ПСВ - Звезда 5:0
17.09.2004. Зенит- Звезда 4:0

Ових дана Манчестер је победио Филаделфију само 1:0, а Ливерпул играо 0:0 са Грасхоперсом. Мислиш да њихови навијачи кукају? Много смо размажени, јер су што се тиче квалитета фудбала и лига у којима играју, Хановер и Бурса сила за нас.
(07-22-2010, 12:00 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Тони92 link=topic=3835.msg81331#msg81331 date=1279799802]
Да ли ће овај Стаменковић икад научити где треба да стоји...? Опет је примио погодак јер је стајао превише далеко од гола па му ни парада не помаже,то нас је на дербијима двапут коштало.Надао сам се да ће то да поправи,ал он по старом... :-\
Ај не сери више!
[/quote]

Big Grin Big Grin Big Grin

Све у свему, ове утакмице нису мјерило и ја се не бих сикирао ни да смо изгубили од дотичних екипа. Предстоји нам Слован, ово је велики испит не само за ове момке на терену, већ и за Достану, јер ово му је животна прилика. Избаци ли Слован, мање-више је осигурао себи сезону на клупи Звезде, а онда можда сви и забораве за шаљиве надимке. У супротном, мач ће му висити над главом, и прва следећа грешка неће му бити опроштена.
[Image: 35c0qqq.gif]
(07-22-2010, 12:00 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Тони92 link=topic=3835.msg81331#msg81331 date=1279799802]
Ај не сери више!
[/quote]

Лепо рече човек,нема шта... Big Grin
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(07-22-2010, 12:27 PM)Тони92 link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3835.msg81332#msg81332 date=1279800011]
[quote author=Тони92 link=topic=3835.msg81331#msg81331 date=1279799802]
Ај не сери више!
[/quote]

Лепо рече човек,нема шта... Big Grin
[/quote]
још да теби и теби сличнима то остане у глави и убудуће, па ће бити још боље!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)